wonderfullife
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfullife
Νεοφερμένος
Ναι μπορεις απλα θα εχει περιορισμο στην επιλογη της κατευθηνσεις στο 2η 3 ετος
Αχ, σε ευχαριστώ πολύυυυυυ!!!!! Δε φαντάζεσαι τι άγχος μου έφυγε!!!!
panosedessa
Δραστήριο μέλος
andromedax
Νεοφερμένος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
st2000
Νεοφερμένος
κανε την αιτηση αλλα μπορει να σου αρεσει και εκει που θα εισαι!και περσι το ιδιο ηταν εγω εχω 6 μορια το μεγιστο που μπορει να πιασει καποιος ειναι 7....σχεδον απιθανο αν δεις τα κριτηρια οποτε ειμαι ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΜΜΥ ΑΠΘ
panosedessa
Δραστήριο μέλος
κανε την αιτηση αλλα μπορει να σου αρεσει και εκει που θα εισαι!
εμενα μπορει να μ αρεσει αλλα τους γονεις μου μαλλον οχι να πληρωνουν 2 νοικια
st2000
Νεοφερμένος
α εχεις και αδερφο -αδερφη τοτε καλωςεμενα μπορει να μ αρεσει αλλα τους γονεις μου μαλλον οχι να πληρωνουν 2 νοικια
panosedessa
Δραστήριο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Εγώ πέρασα βιολογια πατρας και θελω να κανω μετεγγραφη για θεσσαλονικη...εχω 7 μορια οποτε πιστευω οτι ειναι αρκετα πιθανο να τα καταφερω ομως δεν εχω καταλαβει ακριβως την διαδικασια...γινεται να κανω εγγραφη στο πανεπιστημιο της πατρας και να μην παρακολουθησω κανενα μαθημα ετσι ωστε να χασω το 6μηνο και να ξεκινησω κανονικα μετα τη μετεγγραφη στη θεσσαλονικη με τη δηλωση μαθηματων? Ειναι ανεξαρτητα τα μαθηματα μεταξυ τους ή μπορω να ξεκινησω κανονικα πατρα και να συνεχισω θεσσαλονικη χωρις να χασω το 6μηνο? helpppp εδω ασχετη
απο τα λιγα που ξερω το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κανεις εγγραφη....σιγουρα θα εχει εργαστηρια που ειναι απαραιτητη η παρουσια...ανν θα σε εμποδισουν να παρεις μεταγγραφη δε ξερω εφοσον δε πας στα υποχρεωτικα μαθηματα αλλα με 7 μορια εισαι μεσα
εγω παντως που δεν θα παω στη πατρα θα ειμαι θεσσαλονικη παλι θα εχω εργαστηρια..αλλα δε νομιζω να εχω προβλημα
απο τα λιγα που ξερω το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κανεις εγγραφη....σιγουρα θα εχει εργαστηρια που ειναι απαραιτητη η παρουσια...ανν θα σε εμποδισουν να παρεις μεταγγραφη δε ξερω εφοσον δε πας στα υποχρεωτικα μαθηματα αλλα με 7 μορια εισαι μεσα
το ελπιζω...σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εγώ πέρασα βιολογια πατρας και θελω να κανω μετεγγραφη για θεσσαλονικη...εχω 7 μορια οποτε πιστευω οτι ειναι αρκετα πιθανο να τα καταφερω ομως δεν εχω καταλαβει ακριβως την διαδικασια...γινεται να κανω εγγραφη στο πανεπιστημιο της πατρας και να μην παρακολουθησω κανενα μαθημα ετσι ωστε να χασω το 6μηνο και να ξεκινησω κανονικα μετα τη μετεγγραφη στη θεσσαλονικη με τη δηλωση μαθηματων? Ειναι ανεξαρτητα τα μαθηματα μεταξυ τους ή μπορω να ξεκινησω κανονικα πατρα και να συνεχισω θεσσαλονικη χωρις να χασω το 6μηνο? helpppp εδω ασχετη
Γραφεσαι κανονικα Πατρα, κανεις δηλωση μαθηματων και οταν βγει η εγκύκλιος κανεις την αίτηση για μετεγγραφη. Εσυ θα παρακολουθεις κανονικά-δινεις κανονικα εξεταστικη στο 1ο εξαμηνο (αν θες βεβαια-αν εχεις σκοπο να νοικιασεις) και οταν βγουν τα αποτελέσματα γραφεσαι στη Θεσσαλονικη και σου αναγνωριζονται τα μαθηματα που αντιστοιχουν
Οταν ερθεις Θεσσαλονικη θα γραφτεις στο 2ο εξάμηνο, μιας και τα αποτελέσματα βγαινουν Ιανουάριο.
Κι εγω φετοε πηρα μετεγγραφη, οποτε αν χρειαστεις κατι ή εχεις καμια απορία στειλε μου μηνυμα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 325 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- VasilisK00
- agg41
- Sotiris 12
- DiKar
- per33
- Qwerty 0
- Lili
- marpa
- FNC_Sophia
- BiteTheDust
- Entropy24
- panaman
- Derealization
- nefeli10
- mar33
- Fikos
- ismember
- Leopoldos_134
- Lia 2006
- chrisvran
- shuuu
- Christos1971
- panosT436
- XRY
- as12df34
- ένας τυχαίος
- ANZ
- PanosApo
- Antonia Alexandra
- Nikleo
- tania7
- MINERVA70
- Alexandros.Kourtis
- Nasia2433266
- kwstas2
- patra2002
- Startx0
- Drglitterstar
- flaura
- liana
- Avalon12
- Specon
- constansn
- dmav
- electra7
- astroskoni
- Giota_pel
- Arvacon
- SoyN
- angel27_
- Νικολης2004
- redarrow
- alpha.kappa
- Evaa
- rospy
- Vasilikii
- oups
- phoni
- Unboxholics
- Τριδυμομαμά
- Fofifofi78
- ladybookworm
- Latos
- Μαραθ22
- pinelopikaxrila20@gm
- kap
- Mary_03
- ΑναστασιαΜνκ
- Billas
- alanirun
- Mariap.
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Velissarios
- plantbee
- Alin22
- Τινα
- alexgiann
- Appolon
- ΤΖΩΝ
- L0st
- George9989
- MariaK11
- Panfel111
- Στάθης Παναγιωτ
- ARROWking
- Antonela123
- Anestis123
- Alexandr0s7
- Maria.aikaterini
- Ανώνυμη
- nikolettari
- spring day
- Chrisa
- ΜαρΝ
- Clary
- 042003
- Αννα1
- Annou1
- nekochan
- maria20
- Nanat
- ioannam
- Ελεν
- ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.
- Thrylosveria
- Evapapa_
- vero_rove
- Demetrapatsia
- sakis2003
- Σοφια2002
- tfghp
- katerinavld
- Vickyoustgl
- GEO.EPAN
- giannisgbrl
- than.bimp
- Cheryl
- SlimShady
- ale
- EcoBill
- student1234
- Devid
- Dirouna
- Δέσποινα Χ
- Μanos23
- imyrcarn
- iminspain
- Cortes
- zoi._k3
- Kleanth
- Kostakis26
- ΕΛΛΗ*
- Αλκης Κ.
- eveet
- AndromedaS
- GiorgosNeras
- Hello23
- Natassa02
- Nono
- Γιωργος15773
- Z1999
- De Broglie
- Μαρία Λι
- AnaMnk
- Kriskrisaki
- ματινα14
- argiri p
- Ana
- Greg.kr
- B747
- zachos57
- MARY Β.
- dim6
- CHRYSA S
- Ερωτηματικά
- Χριστίνα_
- ΑΘΗΝΑΙΚΗ
- giorgosp97
- eri548
- KElPa
- Γιοκα
- Mako777
- Greg1900
- georgecr7
- Barka
- Elena78
- Wannabe ψυχολόγος
- Sofoklis89
- Stelios725
- Medjnik
- ada1974
- nikolsalp
- Maraki196
- Ευαγγελία2001
- Ροβερτα
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- mpampouska34
- MarDm10
- Vspan
- Ghk
- mpampouras
- leo41
- Astrapig
- Christ_8
- kostas1233
- island
- Scandal
- Paul77
- Eva
- aggelosst9
- George2002
- natalix
- Rita
- Evcathy
- iManosX13
- GeoCommand
- Jocaste
- Yiorgosk
- Nefeli01
- DevanG
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- Viedo
- Kostakis45
- victor 21
- PapaLui
- Thanos_D
- tsiobieman
- Emilonop
- Ggpg
- jimis2001
- jim2015
- charmander
- hirasawayui
- NEKTARIOS11
- Marianna35
- olga123
- eophermeral
- merribou
- roud
- Lylou
- kristinbacktoschool
- Ryuzaki
- cel123
- major1965
- Stroka
- Monster Hunter
- KingOfPop
- tonyler
- Earendil
- lnesb
- Armark
- TonyMontanaEse
- EiriniS20
- Revekka
- Polipolikalos
- tasost
- gwgw_5
- giannist_
- JohnGreek
- Βαγγέλης Κομνής
- PanosCh002
- Alex2001
- the purge
- eddie21
- Αριάνα123
- Makis7
- Νομικάριος13
- Unseen skygge
- tymvorixos
- nucomer
- Mukumbura
- tselias
- uni77
- stamoul1s
- LTCrete
- marylou_290
- Scott
- Greco314
- KONNΟΣ
- Neffii
- Zgian
- Έμμα
- Libertus
- Stathis2001a
- Anthi02
- DimitraA.
- harisk18
- Naki_Marina
- Steffie88
- Eua5
- Mary98
- NikosGer
- Giorno
- george777
- Rk15
- Άρτεμις Α.
- kostas83
- eukleidhs1821
- Elel
- Zetakallipidou
- kostas1324
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.