CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
το πολυ- πολυ να σου πουνε να ξανακανεις αιτηση .. Παρε τηλ αυριο και καλα ξεμπερδεματα..
και δλδ θα ξαναπληρώσω???????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό που πήγες να κάνεις και τώρα, μέχρι να σου απαντήσουν. Εναλλακτικά ρώτα στη γραμματεία σου.Ρε παιδιάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάναν λάθος τη σχολή μου!!! Αντί για γαλλική φιλολογία μου βάλαν "Μηχανικών σχεδίασης προΪόντων και συστημάτων". Δηλαδή ΠΟΣΟ άχρηστοι παίζει να είναι???????? Τώρα τί θα κάνω?? Στο γερμανό μου είπαν ότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Παίρνω στα τηλ π έχει μέσα στο γραμμα με το πάσο κάνουν ότι μιλάνε. Τι θα κάνω??????? ΣΟΣ
Εκτός Παν/μίου δεν νομίζω να πειράξει που έχει άλλο τμήμα. Το πάσο είναι πάσο.
Τώρα εντός του παν/μίου ίσως να έχεις πρόβλημα αν σου ζητήσουν πάσο την ώρα που γράφεις μάθημα.
Ντάξει, πιες ένα καφέ λιγότερο.και δλδ θα ξαναπληρώσω???????
Εγώ πάντως θα ζήταγα να πληρώσει η γραμματεία, εάν το λάθος ήταν δικό τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι ομως να ζητησουν πασο στις εξετασεις αν εχεις κοτζαμ τριπτυχο και ταυτοτητα?
EleNouzZz
Νεοφερμένος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Δε γνωρίζω, αλλά αν είναι έτσι προς τι ο προβληματισμός? Και στην ταυτότητά σου με λατινικούς χαρακτήρες δεν είναι γραμμένο? Δε θα έχεις πρόβλημα ταυτοποίησης, αν αυτό σε ανησυχεί.Καλημερα, το πασο μου εγκριθηκε 3/10 και επιτελους σημερα 15/10 μου ηρθε το πολυποθητο μηνυμα! Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως το μηνυμα γραφει το ονομα μου με λατινικους χαρακτηρες. π.χ ΠΡΟΣ Papadopoulou Maria κτλ.το πασο ειναι ετοιμο προς παραδοση απο το σημειο διανομης που εχετε επιλεξει! Λετε να γραφει το ονομα μου με λατινικους χαρακτηρες μονο?
whitegod
Νεοφερμένος
Ρε παιδιάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάναν λάθος τη σχολή μου!!! Αντί για γαλλική φιλολογία μου βάλαν "Μηχανικών σχεδίασης προΪόντων και συστημάτων". Δηλαδή ΠΟΣΟ άχρηστοι παίζει να είναι???????? Τώρα τί θα κάνω?? Στο γερμανό μου είπαν ότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Παίρνω στα τηλ π έχει μέσα στο γραμμα με το πάσο κάνουν ότι μιλάνε. Τι θα κάνω??????? ΣΟΣ
Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε με τα πάσο της σχολης μου,μάλιστα η γραμματέας έβγαλε ανακοίνωση να επιστραφούν τα πάσο ώστε να ξανά εκτυπωθούν χωρίς χρηματικό αντίτυπο....ελπίζω την τεταρτη που θα πάω να το παραλάβω από τον γερμανό,να μην βρω καμια έκπληξη!!!
Klaus
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιάαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάναν λάθος τη σχολή μου!!! Αντί για γαλλική φιλολογία μου βάλαν "Μηχανικών σχεδίασης προΪόντων και συστημάτων". Δηλαδή ΠΟΣΟ άχρηστοι παίζει να είναι???????? Τώρα τί θα κάνω?? Στο γερμανό μου είπαν ότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Παίρνω στα τηλ π έχει μέσα στο γραμμα με το πάσο κάνουν ότι μιλάνε. Τι θα κάνω??????? ΣΟΣ
στην προεπισκοπηση στο σαιτ σου ελεγε κανονικα γαλλικη? και το προβλημα προεκυψε αργοτερα?
αφου ηταν λαθος δεν θα επρεπε να το παραλαβεις ποσο μαλλον να το πληρωσεις... δικο τους λαθος... γιατι να πληρωνεις εσυ τις βλακειες τους? αφου το πηρες ομως, βολεψου προσωρινα και τη δευτερα βουρ στη γραμματεια να βγαλεις ακρη απο κοντα...και δλδ θα ξαναπληρώσω???????
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και σε μενα ετσι ηρθε στο μηνυμα το ονομα..τιποτα σημαντικοΚαλημερα, το πασο μου εγκριθηκε 3/10 και επιτελους σημερα 15/10 μου ηρθε το πολυποθητο μηνυμα! Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως το μηνυμα γραφει το ονομα μου με λατινικους χαρακτηρες. π.χ ΠΡΟΣ Papadopoulou Maria κτλ.το πασο ειναι ετοιμο προς παραδοση απο το σημειο διανομης που εχετε επιλεξει! Λετε να γραφει το ονομα μου με λατινικους χαρακτηρες μονο?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Κάποιες σχολές (φερ' ειπείν η - πρώην - δική μου) δίνουν μόνο πάσο. Θεωρείται ότι το πάσο σου αρκεί για να σε ταυτοποιήσουν και δεν χρειάζεσαι εξτρά χαρτούρα.γιατι ομως να ζητησουν πασο στις εξετασεις αν εχεις κοτζαμ τριπτυχο και ταυτοτητα?
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πήρα κι εγώ. Τελείως της πλάκας είναι...
Πεταμένα λεφτά...
nicolayyy
Νεοφερμένος
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
στην προεπισκοπηση στο σαιτ σου ελεγε κανονικα γαλλικη?
Ναι, έλεγε γαλλική. Και ακόμα λέει γιατί μπήκα και το ξανακοίταξα
Η μα..κία είναι δικιά τους
Iliaso
Περιβόητο μέλος
δηλαδη εγω που εκανα σημερα την αιτηση καλος Νοεμβριος το πασο...
Τι ημερομηνία έναρξης είχε το OTP σου;
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Έχει αλλάξει το σύστημα. Οι αιτήσεις θα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά εδω: https://paso.minedu.gov.gr/Ρε παιδιά εγώ δεν πήρα το πάσο όταν έκανα την εγγραφή..
Οι κωδικοί σου είναι οι ίδιοι που πήρες από τη σχολή σου για ηλεκτρονική γραμματεία και εύδοξο.
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγα και εκανα κανονικα την εγγραφη μου, αλλα μου ειπαν επειδη ειμαι απο μετεγγραφη η περιπτωση μου πρεπει να περασει απο συμβουλιο και οτι ειναι τυπικο το θεμα.
αλλα, λογω καταληψεων μεχρι προσφατως, και αργοσχολιας της σχολης μου, αυτη η συνελευση δεν εγινε ακομα, αρα εγω τυπικα δεν γραφτηκα, επομενως δεν εχω και κωδικους για να βγαλω πασο.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
...άρα κάνω υπομονή μέχρι να δεήσουν να συνεδριάσουν, να βγάλουν την την ανακοίνωση που θα με καλεί για εγγραφή, στη συνέχεια παίρνω τους κωδικούς μου και μετά κάνω αίτηση για πάσο.πηγα και εκανα κανονικα την εγγραφη μου, αλλα μου ειπαν επειδη ειμαι απο μετεγγραφη η περιπτωση μου πρεπει να περασει απο συμβουλιο και οτι ειναι τυπικο το θεμα.
αλλα, λογω καταληψεων μεχρι προσφατως, και αργοσχολιας της σχολης μου, αυτη η συνελευση δεν εγινε ακομα, αρα εγω τυπικα δεν γραφτηκα, επομενως δεν εχω και κωδικους για να βγαλω πασο...
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.