challenger
Επιφανές μέλος
ειναι ιδιο μεγαθος με την αδεια οδηγησης, ή με μια debit ή credit καρτα...ειναι αρκετα μεγαλο? γιατι αν δεν χωραει στο πορτοφολι στη μιση μερια δηλαδη να δω πως θα το κουβαλαω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wizard2011
Νεοφερμένος
αα ευτυχως γιατι με την καρτα σιτισης ειχα ενα προβλημα..στο κατω μερος εχει διπλωθει
Εσάς σας έχουν και κάρτα σίτισης???
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε ναι για την λεσχη..εβγαλα οταν εκανα την εγγραφηΕσάς σας έχουν και κάρτα σίτισης???
wizard2011
Νεοφερμένος
ε ναι για την λεσχη..εβγαλα οταν εκανα την εγγραφη
Α μια χαρά.Εμάς δεν μας δώσαν καν κάρτα σίτισης και μου κανε εντύπωση
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αντε σε ενα μισαωρο θα παω να το παρω το πασοΑ μια χαρά.Εμάς δεν μας δώσαν καν κάρτα σίτισης και μου κανε εντύπωση
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Τι να κανω?
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Στην καρτα σιτισης του Καποδιστριακου, εκει που λεει Α.Μ. σχολης, συμπληρωνω τα 4 πρωτα φηφια του Α.Μ. μου, σωστα??
(Γιατι αυτο που τη μια αναφερεται ως τμημα και την αλλη ως σχολη, με τσαντιζει..!)
kou_nikos
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Όταν η αίτησή σας εγκρίθηκε απο την γραμματεία σας έστειλαν κάποιο sms - email ?
Όχι, το βλέπεις κάνοντας σύνδεση στο σύστημα.
kou_nikos
Νεοφερμένος
Μπαίνω τώρα στο σύστημα και μου βγάζει αυτό
- Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας
Πάλι πρέπει αύριο να πάω στην γραμματεία ?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Πήγα σήμερα στην γραμματεία της σχολής και απ'ότι κατάλαβα "ενέκριναν" την αίτησή μου εκείνη την ώρα (απ'ότι μου είπαν) ...
- Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας
Πάρε ένα τηλέφωνο καλύτερα, δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις εκεί...
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτσε ρε φίλε λίγο. Πολύ παράλογος είσαι. Σου είπαν ότι μόλις την είχαν εγκρίνει όταν είχες πάει. Αυτό σημαίνει ότι σε κάνα δύωρο θα το έκαναν. Ε μέχρι να το περάσουν και στο internet έχεις ακόμα. Που ζεις?? Ελλάδα είμαστε..Πήγα σήμερα στην γραμματεία της σχολής και απ'ότι κατάλαβα "ενέκριναν" την αίτησή μου εκείνη την ώρα (απ'ότι μου είπαν) ...
Starouba45
Νεοφερμένος
χαχα δεν νομιζω να στους δωσουν...και εγω ρωτησα σημερα και μου ειπαν οτι πρεπει να παω η ιδια...οταν ανεβω για τη σχολη θα τους παρω...εσυ δεν θα πας καθολου στη σχολη σου?γιατι αν ειναι να μην πας εξηγησε το τους θα βρεθει λυση νομιζω...
Αυτο ειναι το θεμα....οτι δεν θα παω στη σχολη,τουλαχιστον φετος.Εχω απελπιστεί... έστω αν πηγενα στην αντίστοιχη σχολή στην Αθηνά,που μου πέφτει και πιο κοντά να τους πάρω..Θα απευθυνθώ και στο γραφείο αρωγής...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά εμένα το πάσο γράφει επάνω ΟΑΣΑ και όχι ΟΑΣΘ...στον τόπο διαμονής βέβαια έχει τη Θεσσαλονίκη και ο κωδικός της σχολής αντιστοιχεί στην Ιατρική Θεσσαλονίκης, αλλά εκείνο το ΟΑΣΑ με προβληματίζει...
Τι να κανω?
Σε όλα λέει ΟΑΣΑ γιατί ο ΟΑΣΑ τα εκδίδει για όλη την Ελλάδα.
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πλεον το εχω στα χερια μου
Γιαννάκη σου αρέσει?
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.