kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανε μια βολτα απο το Γερμανο σου! Ισως να ξεχασαν να σε ειδοποιησουνΡε παιδιά, εγώ έκανα την αίτηση την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ, εγκρίθηκε την Πέμπτη το πρωί, αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει SMS και e-mail για να πάω να το πάρω... Έχει περάσει μία βδομάδα, πόσο πρέπει να περιμένω ακόμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αλήθεια, παίζει να γίνει κάτι τέτοιο;;; Έκτακτα! Το έχεις ακούσει να έχει συμβεί;Κανε μια βολτα απο το Γερμανο σου! Ισως να ξεχασαν να σε ειδοποιησουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
πατα συνεχεια...
ευχαριστωΑπλά πάτα συνέχεια. Βλέπεις, το Ελληνικό Δημόσιο ελέω κρίσης χρησιμοποιεί self-signed πιστοποιητικά. Είναι σαν να σου λέει "ναι, είμαι εγώ, και στο υπογράφω εγώ".
Starouba45
Νεοφερμένος
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Χλωμό σε κόβω...Εμένα κάποτε δεν μου κάνανε ούτε με εξουσιοδότηση εγγραφή...Βρε παιδιά, είμαι ΑΕΑΘ και δεν έχω πάρει ακόμη τους κωδικούς,δεν μπορώ να πάω όμως και από τη σχολή γιατί μένω Αθηνά... μπορούν να μου τους δώσουν με άλλο τρόπο?? Ξέρει κανείς?Αν γενικά δίνονται, χωρίς να πάμε απ'τη σχολή..?SOS
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Δεν είστε οι μόνοι. Σύνηθες σε επαρχιακά τμήματα. Πάρε περσινό πάσο και βεβαίωση σπουδών.Τελεια!! Εγω ουτε βιβλιαριο σπουδων εχω, ουτε φοιτητικη ταυτοτητα... Φαινεται πως το τμημα μας δεν εχει λεφτα για επιπλεον εξοδα!! Θα παω απλα και ωραια με το παλιο μου πασο και αν τους κανει καλως...
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να θέλει αυτά που έχετε από το πανεπιστήμιο.
Επιβεβαιώνω.
Η αίτησή σας για απόκτηση Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή του.
Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε.
Και την αίτηση την έκανα 5-10, το απόγευμα. Δουλεύουν λέμε!
georgekwar?
Νεοφερμένος
Eγω την εκανα 29-9 και ακομα...
Και την αίτηση την έκανα 5-10, το απόγευμα. Δουλεύουν λέμε!
Ίσως ελέγχουν από το τέλος;
Δεν ξέρω. Φάση θα έχει τη Δευτέρα να είναι έτοιμο, χοχο.
Προσπαθω να κανω την αιτηση για το πασο ακολουθοντας τα εξης βηματα. Πληκτρολογω paso.minedu.gov.gr ,επιλεγω Εγγραφη στο πληροφοριακο συστημα , εισοδος προπτυχιακων , επιλεγω το πανεπιστημιο στο οποιο ειμαι εγγεγραμμενος και μου βγαζει αυτο .
Βαζω τον κωδικο που μου ειπαν απο τη σχολη (αν και δεν νομιζω να ζητα αυτο) και δεν γινεται τιποτα. Επισης στο σχετικο video του υπουργειου για την πραγματοποιηση της αιτησης δεν υπαρχει κατι τετοιο που μου δειχνει εμενα (εικονα) .
Συνημμένα
Σήμερα είδα παιδιά με πρόβλημα στο πανεπιστήμιο, τσέκαρε προτεινόμενες λύσεις. Τελευταία σελίδα.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια αν μπορει ας με βοηθησει καποιος.
Προσπαθω να κανω την αιτηση για το πασο ακολουθοντας τα εξης βηματα. Πληκτρολογω paso.minedu.gov.gr ,επιλεγω Εγγραφη στο πληροφοριακο συστημα , εισοδος προπτυχιακων , επιλεγω το πανεπιστημιο στο οποιο ειμαι εγγεγραμμενος .
και γω αυτα κανω και μου λεει οτι ειναι λεει λαθος ο κωδικος κατι τετοιο. δυο-τρεις φορες τα ιδια. τι παιζει ρε γμτ?
Σε ποιο ίδρυμα είσαι;και γω αυτα κανω και μου λεει οτι ειναι λεει λαθος ο κωδικος κατι τετοιο. δυο-τρεις φορες τα ιδια. τι παιζει ρε γμτ?
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ποιο ίδρυμα είσαι;
ασοεε
@ g1wrg0s,
έβγαλες άκρη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.