cacofonix
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Revekka σου έστειλαν εσένα αν η αίτηση σου έχει εγκριθεί; Επειδή το έκανες από τους πρώτους..!! (τώρα που μπήκα στο σύστημα λέει "Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας")
Όχι, γιατί η γραμματεία μου είναι κλειστή λόγω κατάληψης και δεν πάνε όλες τις μέρες, υπάρχει μεγάλο θέμα με αυτό...
Ένας λόγος που σκοτώθηκα να το κάνω τη Δευτέρα, ήταν αυτός, να προλάβω μήπως τυχόν ανοίξουμε καμιά μέρα χαριστικά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
α οκ ευχαριστώ! νόμιζα απλά ότι είχα μόνο εγώ το προβλημα! Βέβαια η γραμματεία της σχολής μου είναι ανοιχτή αφού δεν έχουμε κατάληψη...αλλά....Όχι, γιατί η γραμματεία μου είναι κλειστή λόγω κατάληψης και δεν πάνε όλες τις μέρες, υπάρχει μεγάλο θέμα με αυτό...
Ένας λόγος που σκοτώθηκα να το κάνω τη Δευτέρα, ήταν αυτός, να προλάβω μήπως τυχόν ανοίξουμε καμιά μέρα χαριστικά...
KAI NAI ΛΟΙΠΟΝ!!!η γραμματεία..άρχισε τη σκληρή δουλειά~~!! " Η αίτησή σας για απόκτηση Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή του.
Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. "
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην κολλητή μου έστειλαν όμως που το έκανε μια μέρα πριν από εμένα.
p0p@k!
Νεοφερμένος
Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Η αίτησή σας για απόκτηση Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή του.
Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε.
Άντε και στα δικά μας!!!
wizard2011
Νεοφερμένος
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα ακόμα λέει οτι βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του τμήματός σαςΑχ μακάρι να εγκριθεί και να έρθει το πάσο πριν από τις 15 του μηνός
Κι εμένα τα ίδια λέει
Εν τω μεταξύ σε όλα λέει η αίτηση υποβλήθηκε επιτυχώς...
και όταν πάω στην επικοινωνία με το γραφείο αρωγής,λέει ότι δεν έχω κάνει αίτηση
πράγμα που αποκλείεται γιατί πήρα και το 1ο e-mail...ό,τι να ναι δεν μπορωω
eva1993
Νεοφερμένος
wizard2011
Νεοφερμένος
Κι εμένα τα ίδια λέει
Εν τω μεταξύ σε όλα λέει η αίτηση υποβλήθηκε επιτυχώς...
και όταν πάω στην επικοινωνία με το γραφείο αρωγής,λέει ότι δεν έχω κάνει αίτηση
πράγμα που αποκλείεται γιατί πήρα και το 1ο e-mail...ό,τι να ναι δεν μπορωω
Αφού το υπουργείο φημίζεται για την τέλεια οργάνωσή του
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωρίς πάσο στα κτελ δεν μου έκοψαν φοιτητικό. Βέβαια είχε πάει ο πατέρας μου, οπότε δεν ξέρω αν έκανε φασαρία.
Εμένα μου είχαν δώσει φοιτητικό πάντως
eva1993
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Εμένα μου είχαν δώσει φοιτητικό πάντως
Κι εμένα, όταν γύρισα από Κέρκυρα, τώρα εδώ δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί δεν πήγα αυτοπροσώπως.
silflou
Νεοφερμένος
θα το δοκιμάσω, αύριο κιόλας στο ΚΤΕΛ...και αν μου πουν τπτ θα τους χέσω! Αφού και το τρίπτυχο πιστοποιεί ότι είμαι φοιτητής!Και δεν έχουν βγει ακόμα και τα πάσο!
Tι είναι το τρίπτυχο?
Ένα χαρτί, σαν ταυτότητα, που βεβαιώνει ότι είσαι φοιτητής του τάδε τμήματος.Tι είναι το τρίπτυχο?
5 μέρες μετά την έγκριση από τη γραμματεία.μετα απο ποσες μερες ειναι ετοιμο το πασο για παραλαβη?
Starouba45
Νεοφερμένος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα παλι μου εχουν σπασει τα νευρα με τη φωτογραφια...Δεν μπορω με τιποτα να βρω το σωστο μεγεθος...Κανω μια προσπαθεια,μου στελνουν e-mail οτι ειναι λαθος,και αντε παλι απο την αρχη!!!
Eλεος,γιατι ολα πρεπει να γινονται ηλεκτρονικα φετος??Μας επρηξαν!!!
βγαλε μια φωτο μονο το κεφαλι σου
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Γιουχουυυυυυυυυυ!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.