tiffanykal
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο."
Αυτό τι σημαίνει; Να έχω κάνει δήλωση μαθημάτων;
Νομίζω ότι αναφέρεται στην εγγραφή που θα κάνουμε στη γραμματεία του τμήματος σε κάθε εξάμηνο πλέον.
Επομένως, θα κάνουμε την αίτηση ηλεκτρονικά και θα περιμπένουμε να γίνουν και οι εγγραφές για να πάρουμε το πάσο ή πρέπει πρώτα να κάνουμε την εγγραφή και μετά να κάνουμε την αίτηση; οεο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wizard2011
Νεοφερμένος
Νομίζω ότι αναφέρεται στην εγγραφή που θα κάνουμε στη γραμματεία του τμήματος σε κάθε εξάμηνο πλέον.
Επομένως, θα κάνουμε την αίτηση ηλεκτρονικά και θα περιμπένουμε να γίνουν και οι εγγραφές για να πάρουμε το πάσο ή πρέπει πρώτα να κάνουμε την εγγραφή και μετά να κάνουμε την αίτηση; οεο;
Εγώ έτσι όπως το διάβασα κατάλαβα οτι πρώτα πρέπει να κάνεις την εγγραφή και μετά την αίτηση για πάσο.Εγώ πάντως έτσι έκανα.Για απορίες γιατί δεν τηλεφωνείτε στη Γραμματεία τής σχολής που έχετε περάσει????Και εγώ αυτό έκαναΓια τη φωτογραφία τράβηξα μία με το κινητό και έβαλα και βγήκε μία χαρά.Και άλλαξα τον αριθμό του εξαμήνου σε 1 γιατί μου έλεγε εξάμηνο 0Κατά τα άλλα όλα μία χαρά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ!
Πώς το άλλαξες?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου.
Ευχαριστώ, γιατί έλεγα να πήγαινα αύριο να ρωτούσα...
-------
Είμαι πολύτεκνος οπότε έχω και το βιβλιάριο πολυτέκνου.. Έτσι έχω για τα λεωφορεία μειωμένο εισιτήριο.. Υπάρχει τότε κανένας λόγος να κάνω αυτή την ηλεκτρονική διαδικασία για να αποκτήσω το συγκεκριμένο πάσο; Μάλλον δεν θα έχω κάτι δικαιώματα που λέει σαν φοιτητής για το εξωτερικό, αλλά τί δικαιώματα είναι αυτά;
mary_1521
Νεοφερμένος
Είμαι πολύτεκνος οπότε έχω και το βιβλιάριο πολυτέκνου.. Έτσι έχω για τα λεωφορεία μειωμένο εισιτήριο.. Υπάρχει τότε κανένας λόγος να κάνω αυτή την ηλεκτρονική διαδικασία για να αποκτήσω το συγκεκριμένο πάσο; Μάλλον δεν θα έχω κάτι δικαιώματα που λέει σαν φοιτητής για το εξωτερικό, αλλά τί δικαιώματα είναι αυτά;
το πασο δεν ειναι μονο για τις συγκοινωνιες αλλα και για μειωμενα εισιτηρια σε θεατρο, κινηματογραφους κα.. αν δεν τα εχεις αυτα ως πολυτεκνος τοτε σε συμφερει να το παρεις!
αυτο για το εξωτερικο δεν το ξερω..
theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
το πασο δεν ειναι μονο για τις συγκοινωνιες αλλα και για μειωμενα εισιτηρια σε θεατρο, κινηματογραφους κα.. αν δεν τα εχεις αυτα ως πολυτεκνος τοτε σε συμφερει να το παρεις!
αυτο για το εξωτερικο δεν το ξερω..
Να, βλακεία μου.. και αυτά τα έχω.. είναι όλα τα εισιτήρια μειωμένα.. Μάλλον δε βρίσκω λόγω να πάρω το πάσο..
Αν ξέρει κανείς κάτι άλλο ας μας πει..
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Να, βλακεία μου.. και αυτά τα έχω.. είναι όλα τα εισιτήρια μειωμένα.. Μάλλον δε βρίσκω λόγω να πάρω το πάσο..
Αν ξέρει κανείς κάτι άλλο ας μας πει..
Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκπτώσεις στα αντίστοιχα ΜΜΜ αλλά και μουσεία κλπ κλπ και στο εξωτερικό, όπου προβλέπεται.
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πειραζει. Μπορεις με καταλληλο προγραμμα να την μεγαλωσεις. Εγω χρησιμοποιω το Photo editor.αν η φωτογραφια ειναι 360x281 pixel πειραζει? η πρεπει αναγκαστικα να βγαλω αλλη?
Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πριν 5 λεπτά μπήκα δοκιμαστικά να δω τι παίζει(έβαλα μόνο pass+username) και μετά έκλεισα κατά λάθος τη σελίδα και τώρα δεν μπορώ να μπω=.=
Καλά αρχίσαμε!
*Aπορία. Έχω φωτογραφίες απ'αυτές που έβγαλα για τη σχολή...είναι σε κατάλληλη διάσταση ή θέλει πιο μεγάλη?=.=
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σας ενημερώνουμε ότι η ισχύς των περυσινών Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ) παρατείνεται έως τις 23/10/2011
kaleidoscope για σένα.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω μια απο αυτες για την εγγραφη (τυπου ταυτοτητας) ανεβασα αφου πρωτα την σκαναρισα και την μεγαλωσα ( η μια διασταση μου εβγαινε 60 pixels)*Aπορία. Έχω φωτογραφίες απ'αυτές που έβγαλα για τη σχολή...είναι σε κατάλληλη διάσταση ή θέλει πιο μεγάλη?=.=
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
wizard2011
Νεοφερμένος
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Και μένα μου το έβγαζε, το αγνόησα μέχρι να τελειώσω τη διαδικασία και μετά, όταν έφτασα στην προεπισκόπηση, είχε φύγει μόνο του!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.