unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κάνω μια ερώτηση, στο webadm.uoa.gr που έκανα αίτηση, εκεί που ζητούσε το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες, έγραψα το όνομά μου στα αγγλικά, δεν το έγραψα δλδ όπως είναι στα ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες αλλά στα αγγλικά.
Π.χ Άν με έλεγαν Μαρία, δεν θα είχα γράψει Maria αλλά Mary
Η αίτησή μου εγκρίθηκε βέβαια και όσον αφορά το πάσο, το όνομά μου εκεί είναι με λατινικούς χαρακτήρες όπως θα έπρεπε. Λέτε να υπάρξει κάποιο θέμα στη σελίδα αυτή που το έγραψα στα αγγλικά;
Αναλογα τι λεει η ταυτοτητα σου. Αμα η ταυτοτητα λεει Mary τοτε δεν εχεις θεμα, αλλιως δεν ξερω τι γινεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κάνω μια ερώτηση, στο webadm.uoa.gr που έκανα αίτηση, εκεί που ζητούσε το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες, έγραψα το όνομά μου στα αγγλικά, δεν το έγραψα δλδ όπως είναι στα ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες αλλά στα αγγλικά.
Π.χ Άν με έλεγαν Μαρία, δεν θα είχα γράψει Maria αλλά Mary
Η αίτησή μου εγκρίθηκε βέβαια και όσον αφορά το πάσο, το όνομά μου εκεί είναι με λατινικούς χαρακτήρες όπως θα έπρεπε. Λέτε να υπάρξει κάποιο θέμα στη σελίδα αυτή που το έγραψα στα αγγλικά;
δεν νομιζω...αφου εγκριθηκε.ολα καλα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Σου πασάρουν ακόμα τσάμπα νoυμεράκι CU μαζί με την παραλαβή;!
// Ok, thanks Διονύση..
Hopefully θα δώσουν και σε μένα που πάω για επανέκδοση τότε..
Be careful, μπορεί να φαίνεται ανθεκτικό αλλά με 2 χρόνια συνεχώς στην κωλότσεπη, μια χαρά χαλάει να ξέρετε..
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Navarro1996
Νεοφερμένος
Guest 190013
Επισκέπτης
Παιδια κατι πολυ επειγον! Που δηλωνω αιτηση για το πασο??
academicid.minedu.gov.gr
ΔημητραΚαρ20
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
ΔημητραΚαρ20
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως ρώτησα παιδιά από τη σχολή μου και τους έχει έρθει SMS παραλαβής ενώ την έκαναν μετά από εμένα,...
Στο δικό μου τμήμα έστειλαν τους κωδικούς στον κάθε υποψήφιο με αλφαβητική σειρά. Μήπως στέλνουν και το μήνυμα της έγκρισης έτσι; Αν ας πούμε το αρχικό του επιθετου σου είναι σχετικά προς το τέλος της αλφαβητου έχει βάση αυτό που λέω, αν όχι τότε δεν έχει.
ΔημητραΚαρ20
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Guest 856924
Επισκέπτης
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Tελικά το CU που σου πασάρουν είναι 1000' προς όλους και κάτι mb για 3 ( μήνες (έτσι είπαν νομίζω).
Πάντως ρώτησα παιδιά από τη σχολή μου και τους έχει έρθει SMS παραλαβής ενώ την έκαναν μετά από εμένα,...
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Αίτηση έκανα 2 Οκτωβρίου (ήταν 400 σε αναμονή για το κατάστημα διανομής, δε ξέρω αν έχει κάποια σημασία), έγκριση στις 8, διαθέσιμη για παραλαβή στις 12 (πήγα σήμερα και την πήρα).
Tελικά το CU που σου πασάρουν είναι 1000' προς όλους και κάτι mb για 3 ( μήνες (έτσι είπαν νομίζω).
Το CU ομως γενικα εχει πολυ καλα πακετα, εγω με 4€/μηνα εχω 1000' προς ολους, 600' προς CU και τουλαχιστον 200+600 bonus ΜΒ. Ειναι το φθηνοτερο απο τα φοιτητικα πακετα.
Σε καποιους το συγκεκριμενο πακετο βεβαια κοστιζει 5 αντι για 4 οπως παραμενει το πιο συμφερον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.