damn
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε φιλε σιγουρα γτ εγω δν το βρισκω πουθενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε φιλε σιγουρα γτ εγω δν το βρισκω πουθενα
Εφόσον στη Β' διδάσκεται περίληψη έτσι θα διδαχτούμε κι εμείς ...
Γι΄αυτό σου παρέθεσα αυτούς τους συνδέσμους !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι κατευθυνση θα πας?
Θεωρητική ... εσύ ??
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
voudi
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Χαμένη υπόθεση η θεωριτική. Μόνο μπλαμπλα δύσκολο μην πω ακατόρθωτο να βρεις δουλειά. Άσε που η ιεωριτική τρελαίνει κόσμοοο
Δεν ειναι αντικειμενικη η κριση σου φιλε!! Θα μπροουσα να πω και εγω για την θετικη και την τεχνολογικη τα 1000 κακα!! Δυσκολα και πολυπλοκα για πολλους,πραξεις,ολο πραξεις, ακαταλαβιστικα αρκετες φορες και σιγα την επαγγελματικη αποκατασταση..αν δεν εισαι ο καλυτερος στην δουλεια σου στο μελλον και δεν πας εξωτερικο δυστυχως δυσκολα τα πραγματα σε ολα τα επανγγελματα!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Για το δεύτερο ερώτημα δεν πολυξερω αφου είμαι θεωρητικός άρα καλύτερα να σου απαντήσει θετικός ή τεχνολογικός;p
sydney96
Δραστήριο μέλος
παιδια καλημερα.περσυ Α λυκειου εκανα ιδιαιτερα με εναν φοιτητη σε πολυ χαμηλη τιμη.αλλα λογω οτι εγω δεν εδινα πολυ προσοχη ουτε εριχνα τρελοδιαβασμα δεν τα πηγα τοσο καλα.τωρα υπαρχει το διλημμα.να συνεχισω ιδιαιτερα η να παω σε καποιο φροντιστηριο?επισης ειμαι σε διλημμα για τεχνολογικη η 8ετικη?
Άμα δεν ξέρεις τι θες πήγαινε θετική.
Guest 018946
Επισκέπτης
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαρταται τι θες να ακολουθησεις, η θετικη σου ανοιγει μετα αλλο ενα παιδι χωρις περιορισμους...(να πρεπει να παρεις βιολογια γενικης)...παιδια καλημερα.περσυ Α λυκειου εκανα ιδιαιτερα με εναν φοιτητη σε πολυ χαμηλη τιμη.αλλα λογω οτι εγω δεν εδινα πολυ προσοχη ουτε εριχνα τρελοδιαβασμα δεν τα πηγα τοσο καλα.τωρα υπαρχει το διλημμα.να συνεχισω ιδιαιτερα η να παω σε καποιο φροντιστηριο?επισης ειμαι σε διλημμα για τεχνολογικη η 8ετικη?
sydney96
Δραστήριο μέλος
και τα φροντηστηρια αρχισαν
Κι εγώ άρχισα χτες.Έλα ρε συ.Το φροντιστήριο είναι πιο ωραίο από το σχολείο.Κάνεις μόνο τα μαθήματα που σ'αρέσουν.
Εξαρταται τι θες να ακολουθησεις, η θετικη σου ανοιγει μετα αλλο ενα παιδι χωρις περιορισμους...(να πρεπει να παρεις βιολογια γενικης)...
Ε βασικά αφού είναι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική(έχει αποκλείσει τη θεωρητική)και δεν ξέρει τι θέλει ας πάει θετική για να είναι καλυμμένος.
Guest 018946
Επισκέπτης
sydney96
Δραστήριο μέλος
και γω χτες αρχισα ευτυχως με μαθηματικα κατευθυνσης
Εγώ έκανα χτες και σήμερα μια ώρα από το καθένα(δύο δίωρα) εκτός από χημείες που θα αρχίσω από βδομάδα μάλλον.Το ίδιο και έκθεση.
Επαναλήψεις θα κάνουμε και από δευτέρα ξεκινάμε κανονικά την ύλη του βιβλίου.Σας είπα εσάς τίποτα για προετοιμασία σε μαθηματικά και φυσική κατεύθυνσης;Γιατί σε μας από τις 3 ώρες φυσικής τη μία θα κάνω προετοιμασία για την 3η και θα βγάλουμε μέσα στη χρονιά το ένα από τα 4 κεφάλαια.μαθηματικά κατεύθυνσης το ίδιο από Οκτώβρη.
Guest 018946
Επισκέπτης
sydney96
Δραστήριο μέλος
εγω σημερα μιαμιση ωρα χημεια εχω , και προετιμασια για την 3η ξεκιναμε απο ιανουαριο νομιζω
αχα.Μάλιστα.Θα με βρίσεις αλλά θα το πω.Καλή αρχή και καλό χειμώνα!
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Λοιπον, πηγα χτες να γραφτω φροντιστηριο και ακουστε προγραμμα που μου δωσαν:2 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης,2 ωρες αλγεβρα,2 ωρες μαθηματικα προετοιμασιας για γ λυκειου,3 ωρες φυσικη προετοιμασιας για γ λυκειου και 2 ωρες φυσικη κατευθυνσης.Και μαλιστα ειπε οτι ειναι απαραιτητο να ξεκινησουμε απο τωρα προετοιμασια για γ λυκειου.Τι να πω δεν ξερω!!!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
νευρικο κλονισμο μυριζομαι, σορρυ κι ολαςΛοιπον, πηγα χτες να γραφτω φροντιστηριο και ακουστε προγραμμα που μου δωσαν:2 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης,2 ωρες αλγεβρα,2 ωρες μαθηματικα προετοιμασιας για γ λυκειου,3 ωρες φυσικη προετοιμασιας για γ λυκειου και 2 ωρες φυσικη κατευθυνσης.Και μαλιστα ειπε οτι ειναι απαραιτητο να ξεκινησουμε απο τωρα προετοιμασια για γ λυκειου.Τι να πω δεν ξερω!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Kanastasia_5883
- nearos
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.