*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χημεια κλασσικά Σαλτερής. Μαθηματικά εξαρτάται, εγώ δεν είχα αγοράσει γιατί ήμουν οκ με τις σημειώσεις του φροντιστηρίου. Μου είχαν δώσει όμως τα βιβλία του Μπάρλα. Έχουν πολύ καλές ασκήσεις αλλά δεν είναι τόσο για διάβασμα αφού δεν έχει πολλές λυμένες ασκήσεις και αναλυτική θεωρία. Πολύ καλά είναι και αυτά των Στεργίου -Νάκη. Εγώ αν έπαιρνα θα τους προτιμούσα.Ας μας πει κάποιος θετικός,ποια βοηθήματα χρησιμοποιούσε
Φυσική είχα Μαθιουδάκη και ήταν πολύ καλό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω έχουν ήδη βγει ή τουλάχιστον θα βγουν σύντομα βοηθήματα προσαρμοσμένα στη νέα ύλη.Αφου θα αλλαξει η υλη αρα και τα βοηθηματα να ουμε τι νοημα εχει ;
sydney96
Δραστήριο μέλος
Χημεια κλασσικά Σαλτερής. Μαθηματικά εξαρτάται, εγώ δεν είχα αγοράσει γιατί ήμουν οκ με τις σημειώσεις του φροντιστηρίου. Μου είχαν δώσει όμως τα βιβλία του Μπάρλα. Έχουν πολύ καλές ασκήσεις αλλά δεν είναι τόσο για διάβασμα αφού δεν έχει πολλές λυμένες ασκήσεις και αναλυτική θεωρία. Πολύ καλά είναι και αυτά των Στεργίου -Νάκη. Εγώ αν έπαιρνα θα τους προτιμούσα.
Φυσική είχα Μαθιουδάκη και ήταν πολύ καλό.
Ευχαριστώ πολύ!
Μπάρλα είχα κι εγώ φέτος.Είχες καλές ασκησούλες αλλά δεν ήταν όπως είπες για να διαβάσεις τη θεωρία από εκεί.Ούτε είχε πολλά λυμένα παραδείγματα.Χρειαζόταν να έχεις πρώτα μια καλή ιδέα από το κάθε κεφάλαιο και μετά να το χρησιμοποιήσεις.Όχι το αντίθετο.Ίσως φέτος προτιμήσω αυτό που μου είπες.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Σταθερη αξια ο Στεργιου φετος εμεινα πολυ ικανοποιημενος .
Είχε καλές ασκήσεις;Παίδευαν καθόλου ή αδιάφορα πράγματα;Από θεωρία και λυμένα παραδείγματα που λέμε;
Μάλλον θα το προτιμήσω κι εγώ φέτος.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα να πας σε ένα βιβλιοπωλείο και μαζί με τα καινούρια τετράδια να πάρεις και από ένα βοήθημα σε κάθε μάθημα. Αν κάνεις μαθήματα οι καθηγητές σου ή θα σου πουν να πάρεις κάποιο ή θα σου δίνουν υλικό οπότε δεν είναι απαραίτητο να πάρεις σε όλα. Ξεκίνα να δεις πως θα τα πηγαίνεις και μετά όπου κρίνεις ότι χρειάζεσαι κάτι επιπλέον πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και ξεφύλλισε πολλά βιβλια΄Τότε θα έχεις μια ιδέα της ύλης οπότε θα μπορείς να πεις ''αυτό είναι εύκολο ή δύσκολο ή καλή άσκηση''Είχε καλές ασκήσεις;Παίδευαν καθόλου ή αδιάφορα πράγματα;Από θεωρία και λυμένα παραδείγματα που λέμε;
Guest 018946
Επισκέπτης
Είχε καλές ασκήσεις;Παίδευαν καθόλου ή αδιάφορα πράγματα;Από θεωρία και λυμένα παραδείγματα που λέμε;
Ειχε και τα μανικια του ειχε τις ευκολες μαλακιες που τις κανεις στην αρχη για να ρολαρεις .
sydney96
Δραστήριο μέλος
Πάντως δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα να πας σε ένα βιβλιοπωλείο και μαζί με τα καινούρια τετράδια να πάρεις και από ένα βοήθημα σε κάθε μάθημα. Αν κάνεις μαθήματα οι καθηγητές σου ή θα σου πουν να πάρεις κάποιο ή θα σου δίνουν υλικό οπότε δεν είναι απαραίτητο να πάρεις σε όλα. Ξεκίνα να δεις πως θα τα πηγαίνεις και μετά όπου κρίνεις ότι χρειάζεσαι κάτι επιπλέον πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και ξεφύλλισε πολλά βιβλια΄Τότε θα έχεις μια ιδέα της ύλης οπότε θα μπορείς να πεις ''αυτό είναι εύκολο ή δύσκολο ή καλή άσκηση''
Μας δίνουν φυλλάδια από το φροντιστήριο με διάφορες ασκήσεις μέσα και από πολλά βοηθήματα.Και θεωρία.Απλά με βοηθάει να έχω και ένα βοήθημα στα μαθήματα που με ενδιαφέρουν.Για να ασχολούμαι μόνη μου πιο πολύ.
Αυτό θα κάνω μάλλον.Θα περιμένω λίγο και στην πορεία,αφού συμβουλευτώ κι τους καθηγητές μου θα πάω και θα ρίξω σε όλα από μια ματιά!
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ειχε και τα μανικια του ειχε τις ευκολες μαλακιες που τις κανεις στην αρχη για να ρολαρεις .
Μάλιστα.Κατάλαβα.
Ευχαριστώ
Doctor Tasos;Αν επιτρέπεται τo πας για doctor;
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Θα αλλαξει η υλη στη β λυκειου?Νομίζω έχουν ήδη βγει ή τουλάχιστον θα βγουν σύντομα βοηθήματα προσαρμοσμένα στη νέα ύλη.
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το λεω μονο για αυτο. Ας πουμε, αυτοι θα δωσουν πανελληνιες κανονικα? σε 6 μαθηματα??
Βέβαια ... Μα καλά πού ζεις ... ?? Δεν έχεις ακούσει ότι το σύστημα δεν θα αλλάξει μέχρι το έτος 2016-2017 ?? Όλοι στο λύκειο κανονικά με 6 μαθήματα θα δώσουν Πανελλήνιες ...
Το ειδα το βιβλιαρακι της αλγεβρας ,το βρηκα πολυ γκαυλιαρικο , ωραιο και ξηγημενο . Πολυ καλη η αλλαγη ,επισης, στην τριγωνομετρια ( την ειχαν κανει για το μουνι ομολογουμενως) και γενικα γαμησε να ουμε .
Συμφωνώ απόλυτα ! Ωραία η αλλαγή που έγινε ...
Αφου θα αλλαξει η υλη αρα και τα βοηθηματα να ουμε τι νοημα εχει ;
Για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα με τα βοηθήματα ... Η ύλη έχει αλλάξει μόνο τονίζω σε Φυσική, Χημεία και Άλγεβρα Γενικής ... Οπότε η ύλη στα υπόλοιπα μαθήματα ( και των Κατευθύνσεων ) παραμένει ως έχει ... Ως εκ τούτου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ισχύοντα βοηθήματα εκτός των 3ων που προανέφερα όπου θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούργια !
Guest 018946
Επισκέπτης
δεν το παω για δρ , λεω να χωθω σε κανα πολυτεχνιο και αμα δεν πιασω τα μορια παω για μαθηματικο να ουμε
sydney96
Δραστήριο μέλος
@σιντνει
δεν το παω για δρ , λεω να χωθω σε κανα πολυτεχνιο και αμα δεν πιασω τα μορια παω για μαθηματικο να ουμε
Μια χαρά θα τα πας
Το μαθηματικό είναι και δική μου εναλλακτική.Και το φυσικό επίσης!
Guest 018946
Επισκέπτης
sydney96
Δραστήριο μέλος
Το αν θα το παω καλα θα το κρινει η ιστορια ,γιατι ως γνωστον shit happens.
Σωστός!Θα δείξει μωρέ.Δε βαριέσαι...
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστός!Θα δείξει μωρέ.Δε βαριέσαι...
Με θέληση όλα γίνονται !
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
περιληψη θα δωσουμε?
Ναι !
Πόσες φορές θα το πω πως σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα εκτός από Φυσική, Χημεία και Άλγεβρα Γενικής
η ύλη παραμένει ως έχει ..
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε σιγουρα?
Αν θες να το επιβεβαιώσεις σου παραθέτω :
i) https://dide.fth.sch.gr/lows/orologio_programma_b_Lykeiou_2012_2013.pdf
ii) https://publications.cti.gr/images/pdf_files/katalogos bibliwn lykeiou.pdf
iii) https://www.alfavita.gr/artro.php?id=68428
Γιατί τόση αγωνία ??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Kanastasia_5883
- nearos
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.