alex2395
Δραστήριο μέλος
Φαντάζομαι σκηνικό:
(στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen)
Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion?
Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come.
Swallow:But why can't I skip this lesson?
Mr. Semen:
αυτα τα παιχνιδια με τις λεξεις με τρελαινουν αααααχαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Libertus
Συντονιστής
christaras94
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Κατι τετοιο..!!!Φαντάζομαι σκηνικό:
(στο παρακάτω μονόπρακτο συμμετέχουν ο μαθητής,ας τον πούμε Swallow,και ο διευθυντής,ας τον πούμε Mr. Semen)
Swallow:Mr. Semen,I was wondering,is it possible that I could be excluded from the lesson on religion?
Mr. Semen:Every student is having this lesson & you should as well,Swallow,come.
Swallow:But why can't I skip this lesson?
Mr. Semen:
Αστα, ηθελα να παρω και εγω και με το που το ακουσα τσαντιστηκα..
Παντως, αν τα θρησκευτικα της Β Λυκειου (που λενε και γι αλλες θρησκειες), ηταν αντικειμενικα γραμμενα, θα γουσταρα να το κανω το μαθημα..
Αλλα δεν μπορω να διανοηθω το να παρουσιαζεις καποια θρησκεια, και τα χαρακτηριστικα της, και εμμεσα να την σχολιαζεις και να την κατακρινεις..
Και δεν το εκανε μονο το βιβλιο, αλλα το εκανε και ο καθηγητης μας (αλλος ενας λογος που ηθελα την απαλλαγη..)
Κρατος εν κρατει...
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για λόγους που αδυνατω να παραθέσω τώρα λόγω πιέσεως χρόνου.
Θέλω να ακούσω όλες τις απόψεις .
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
rakels
Δραστήριο μέλος
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο γράφουμε μέχρι και γραπτές απολυτήριες εξετάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα. Ποιο το νόημα; Να δουν πόσο πιστοί είμαστε; Πόσο θρήσκοι; Είναι τελείως υποκριτικό.
Το ζήτημα της θρησκείας γενικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα, υπάρχουν ποικίλες απόψεις ως προς αυτήν και δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνονται νέα παιδιά να το αποστηθίζουν για να γράψουν στις εξετάσεις.
Σίγουρα πρέπει να γίνει προαιρετικό και όσοι αισθάνονται αυτήν την πηγαία ανάγκη να ανακαλύψουν τη θρησκεία με αυτόν τον τρόπο ας το επιλέγουν.
Εγω προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον μαθημα...!!!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Φυσικα και οχι.Ποιος ο λογος να καταργηθουν αλλωστε??
Η ανεξιθρησκεία μήπως...?
rakels
Δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται?
Διότι αυτό με την απαλλαγή,παρ'ότι προσωρινή λύση,δημιουργεί "στιγματισμό" εντός της τάξης.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Όσοι είναι αλλόθρησκοι παίρνουν απαλλαγή. Οπότε, γιατί να καταργηθούν εφ' όσον υπάρχουν παιδιά που ενδιαφέρονται?
Ναι γιατι με την απαλλαγη σε στιγματιζουν πχ μια κοπελα η οποια ειχε παρι απαλλαγη απ την ταξη μου ο θρησκευτικος ολο την ενοχλουσε και της πεταγε μπηχτες!!πολλα παιδια δεν πηραν απαλλαγη για αυτο το λογο!!!!αντιθετα αν διαλεγε οποιος ηθελε τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το φαινομενο!!!
rakels
Δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
I don't think so! Κουλάρετε. Έχω απαλλαγή και ξέρω πως είναι. Κανένας μαθητής δε μου έχει πει απολύτως τίποτα. Μόνο η καθηγήτρια σχεδόν μου είπε: ενοχλείς το μάθημά μου, επειδή δεν είχε βγει το πρόγραμμα και αναγκαστικά παρέμενα στην τάξη. Και της απάντησα πολύ ευγενικά: τα παραπονάκια σας στη διεύθυνση. Από τότε δε μου ξαναμίλησε
Εσύ είσαι μία περίπτωση.Για κάθε περίπτωση σαν εσένα υπάρχουν άλλες 100 που το βιώνουν διαφορετικά.
rakels
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Evenstar
- patatosalata22
- Libertus
- Unboxholics
- gmoutzour
- Bleach_enjoyer
- despoina13
- Hecticism
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- charmander
- BatGuin
- Ioan02
- Alessandra Eliza
- Corfu kitty
- kiyoshi
- Hased Babis
- kost28
- jYanniss
- Albert.123
- bbb
- Scandal
- fgk
- AggelikiGr
- Debugging_Demon
- NeosUser2023
- Arvacon
- constansn
- Reader
- American Economist
- Μήτσος10
- marina.marina
- Basilis0
- Kate1914
- phleidhs
- nearos
- giannhs2001
- Aggel0sss
- Nick_nt
- Pierre Bezukhov
- Maynard
- Αναστασία197
- Lifelong Learner
- mel<3
- Ness
- Twittn
- johnsala
- Abiogenesis
- arko
- george777
- Drglitterstar
- art_of_poetry
- Joji
- Praxis
- angies
- augustine
- Νομάρχης
- SoyN
- katia.m
- PanMoonlight
- ar_rubelen
- spring day
- lepipini
- DeWiN
- fmarulezkd
- Samuel
- Fanimaid123
- Νατασα 1
- Βλα
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.