ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
η συζητηση απ'οτι φαινεται εχει παρει αλλες διαστασεις και εχουμε καταληξει να σχολαζουμε τον τροπο εκφρασης γραπτου λογου ενος ατομου. μηπως να επικεντρωθουμε στο θεμα?
Δικιο εχεις, δεν ειχα προθεση να παρει αλλη τροπη το θεμα αλλα οταν μου απαντουν με προβλητικο τονο ατομα στα οποια δεν εχω δωσει αυτο το δικαιωμα, θεωρω σωστο να τους απαντω.
Παρ'ολα αυτα ακουστηκαν αρκετες διαφορετικες οπτικες πανω στο θεμα, που νομιζω οτι οφελησαν την συζητηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ενημερωτικα, το wikipedia τα οικονομικα τα εχει στις Κοινωνικες Επιστημες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katigko
Νεοφερμένος
newyork
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη σχολή μου, στην διάλεξη των μαθηματικών, ο διδάσκων μας είπε κάτι αποδεικνύοντας έτσι ότι οι θετικοτεχνολογικές επιστήμες που έχουν τα μαθηματικά,είναι πολύ πιο προχωρημένες από τις θεωρητικές και ότι τα μαθηματικά είναι η αρχή όλων! Όποιος έχει αντίρρηση και δεν με πιστεύει, ας το πει, για να τον κάνω να καταλάβει ότι όντως τα μαθηματικά είναι η αρχή όλων!
δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά ούτε και θα συμφωνήσω...
το ότι οι θετικοτεχνολογικές επιστήμες έχουν μεγαλύτερη εξέλιξη δε σημαίνει ότι είναι ανώτερες από τις θεωρητικές.
συνυπάρχουν...κατά την άποψη μου τουλάχιστον. για παράδειμα στη φιλοσοφία οι θετικοτεχνολογικές επιστήμες είναι απαραίτητες για να απαντηθούν τα φιλοσοφικά ερωτήματα μέσα από πειράματα ώστε να φέρουν ένα πιο σαφή αποτέλεσμα. όμως χωρίς την φιλοσοφία δε θα οφελούσαν σε τπτ τα αποτελέσματα γιατί δεν θα μπορούσαν να χρησιμέυσουν στη καθημερινότητα..απλά και μόνο γιατί δεν θα ήταν κατανοητα.
τι σας είπε ο διδάσκων σας;
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσεσ φορεσ τυχαινει ν πεσει τ ματι μ στν τιτλο τ θεματοσ σ παντα απανταω "οχι δν ειστε ριγμενοι",αλλα δν ετυχε ν γραψω...
δν νομιζω οτι ειστε ριγμενοι.ο καθενασ εχει κανει τισ επιλογεσ τ κ αλιμονο αν δν τισ στηριξει...
ειμ θετικη κ δν θεωρω τουσ θεωρητικουσ κατωτερουσ,ισα ισα...
ουτε οι καθηγητεσ,πιστεψε με...
απλα οι μαθηματικοι επειδη τ εχουν σαν δευτερη γλωσσα τ μαθηματικα,τν εχουν κανει τροπο ζωησ,φιλοσοφια θ ελεγε καποιοσ,φερονται ετσι γτ δν μπορουν ν καταλαβουν πωσ γινεται κ καποιοι ανθρωποι δν καταλαβαινουν τ μαθηματικα.δν τ καταλαβαινουν,τ θεωρουν τοσο απλο αφου γ αυτουσ ειν παιχνιδακι...τ ιδιο σκεφτομαι κ εγω...δν καταλαβαινω π βρισκουν οι αλλοι δυσκολια στ μαθηματικα;
αλλα ο καθενασ ειν διαφορετικοσ...
γ αυτο φερονται ετσι οι μαθηματικοι(κυριωσ),αλλα ν ειστε σιγουροι οτι δν τ κανουν μ κακια...
φανίλα
Νεοφερμένος
gialouris
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Και όντως είναι πολύ χαζό αυτό που κάνει ο καθηγητής/τες σου!:nono:
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας βγάλουν οι πανέξυπνοι οι μαθηματικοί ένα άγνωστο κείμενο αρχαίων συντακτικό και μετάφραση!
Τι σκατά? Εύκολο δεν είναι?
Kikitsa
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εσάς.Σε μας δεν υπαρχουν διακρισεις.Εχουμε βεβαια και ελαχιστους θεωρητικους σην ταξη μας.Παντως μονο αδικημενοι δεν πρεπει να νιωθουν.Στη χημεια γενικης πηραν 18 και 19 παιδια που δεν ξερουν ουτε πως γραφεται το υδρογονο.Οσο για τα μαθηματικα δεν νομιζω πως αν κατσουν να μαθουν ενα horner θα τους πεσει ο κwlos.
Σε εμάς χαζούς θεωρητικούς μας ανεβάζουν.
Ο μαθηματικός και η φυσικού ποτέ μα ποτέ δεμ με σήκωσαν σε ασκηση και ας τα ήξερα
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Eπρεπε να διαμαρτυρηθειτε καπου λοιπον.Σε εσάς.
Σε εμάς χαζούς θεωρητικούς μας ανεβάζουν.
Ο μαθηματικός και η φυσικού ποτέ μα ποτέ δεμ με σήκωσαν σε ασκηση και ας τα ήξερα
chris_90
Διάσημο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Μα αν γραφουν ασσο τι βαθμο θελουν να παρουν;Aς ειμστε και λιγο λογικοι.Και σε μας στους θεωρητικους επεφτε τσεκουρι απο τους θετικους καθηγητες στα γενικης παιδειας. Βασικα ολοι γραφανε 1-5 στα διαγωνισματα και παιρναν 11-12 (και στην κατευθυνση ηταν πολυ καλοι ορισμενοι). Αδιαφορουσαν πληρως ομως και οι θεωρητικοι σ' εμας γι' αυτα τα μαθηματα, να λεμε και του στραβου το δικιο...
Δεν εχω καποιο προβλημα με τους θεωρητικους,αλλα...
chris_90
Διάσημο μέλος
Ενας εγραψε ασσο και πηρε 10 στο τετραμηνο (στην Αλγεβρα Β' Λυκειου).Μα αν γραφουν ασσο τι βαθμο θελουν να παρουν;Aς ειμστε και λιγο λογικοι.
Δεν εχω καποιο προβλημα με τους θεωρητικους,αλλα...
Κατευθυνση btw ειχε 17-18...
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα αυτό λέωΕ κι εσένα κόπο σου έκανε?Εγώ κάθε μέρα στον πίνακα ήμουν στα μαθηματικά.Από το γυμνάσιο την είχα αυτή τη συνήθεια.
Η μόνη που σήκωνε χέρι ήμουν εγώ και πάντα διαβασμένη.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.