1) ναι αυτο επρεπε.
2)οχι. επρεπε να τους ξεχεσεις κανονικα....:nono:
Kαι ομως εστειλα email και στο edexcel UK και στην PALSO και η λυση βρέθηκε.
Ο υπευθυνος βρεθηκε και τα καταλληλα μετρα παρθηκαν.
Μου ειπαν ευχαριστω και μου ζητησαν συγγνωμη.
Δεν γινεται κατι παραπανω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
προσωπικά πιστεύω ότι το βρετανικό συμβούλιο υπερέχει της hau σε ζήτημα οργάνωσης...
Εδώ η hau όταν έστειλε τα προγράμματα είχε ότι έδινα προφορικά σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες. Πήρε τηλέφωνο το φροντιστήριό μου και είπαν ότι ισχύει η ημερομηνία που βρίσκεται στο χαρτί που δεν έχει απόδειξη...
Έλεος. Δεν έπρεπε να το λέγανε κάπου;
Εδώ οι Άγγλοι σου λένε μέχρι και πότε αρχίζει το κάθε paper και το τηρούν με ακρίβεια.
Πάντως για να είμαι και αντικειμενικός από άποψη ακουστικής από τη hau δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αλλά δεν τηρούν τις ώρες. Στο lower ξεκινήσαμε μισή ώρα αργότερα γιατί περιμέναμε μέσα στη ζέστη τους προηγούμενους και στο proficiency περιμέναμε κανά δεκάλεπτο μετά το writing για να τελειώσουν και οι άλλες αίθουσες και να αρχίσουμε το listening γιατί ήταν το ίδιο σε όλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αριστοι ολοι τους απο θεμα εξυπηρετησης ,10/10 δηλαδη.
Μια εξαιρετικη εμπειρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Εξαιρετικη εμπειρια σε θεμα οργανωσης μιλαω.Οχι σε θεμα εξετασης και ποσο κουραστικη ηταν.
Η τυπικότητα και τίποτα άλλο δημιουργεί κλίμα οργάνωσης. Μπορεί να θεωρηθώ pessimist αλλά πιστεύω ότι κανένας εκπαιδευτικός φορέας ενδιαφέρεται για τους υποψηφίους του πραγματικά.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Η τυπικότητα και τίποτα άλλο δημιουργεί κλίμα οργάνωσης. Μπορεί να θεωρηθώ pessimist αλλά πιστεύω ότι κανένας εκπαιδευτικός φορέας ενδιαφέρεται για τους υποψηφίους του πραγματικά.
πιστευω αυτο ακριβως. και στην εξαιρετικη περιπτωση που υπαρχει καποιο ενδιαφερον ειναι γιατι αλλιως θα χασουν υποψηφιους (δηλ. πελατεια -οσο σκληρος και να ακουγεται ο ορος-)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...