Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθόλου άχρηστα. Γι'αυτό που ζητάω τώρα, είναι λίγο αλλά σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
Τιποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Icy Ice
Νεοφερμένος
Το Θεό.
Πες μας ποιο θα πάρεις, να έχουμε ιδέες.
Λεω αυτό: Σχέση αρτηριακής πίεσης και στάσης ανθρώπου.
Θα πρέπει να το πω και στον καθηγητή μου οπότε περιμένουμε σε λίγες μέρες να καταλήξω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θέλεις πιεσόμετρο και τον παππού σου. :Ρ
Icy Ice
Νεοφερμένος
Ρε συ, πώς θα κάνεις μετρήσεις;
Θέλεις πιεσόμετρο και τον παππού σου. :Ρ
Ο πατέρας μου είναι γιατρός οπότε από πιεσόμετρα... ουυυ να φαν και οι κότες! Και θα κάνω την μητέρα μου πειραματόζωο, μην ανυσηχείς!
Καλή εργασία!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Της βρηκα βεβαια ορισμενα αρθρα απο το νετ για να χρησιμοποιησει οπως για πχ: https://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=24248&catID=22
https://www.gsrt.gr/default.asp?V_ITEM_ID=3565 και αυτο https://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathglobal_2_06/02/2005_1283721
Μια μικρη βοηθεια για το τι αλλο θα μπορουσε να γραψει θα ηταν ευπροσδεκτη
Εγω σκεφτηκα να γραψει πχ για τον κινηματογραφο και πως βοηθησε η τεχνολογια στην εξελιξη του και μετα να παρει μια αλλη τεχνη και να κανει το ιδιο...αλλα δεν ξερω... οποτε μια μικρη βοηθεια ακομη ειναι ευπροσδεκτη!
Να κάνει υποενότητες για διάφορες μορφές τέχνης σε σχέση με την τεχνολογία. Διακόσμηση, μουσική, ζωγραφική κτλ.
evo0ozio0on
Νεοφερμένος
Πες μας θέμα και το υλικό σου αν θες και άλλη βοήθεια.
Δεν ξέρω βέβαια αν άλλαξε κάτι από τότε.
STRATOS111
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Ποιοσ ήταν ο τίτλος, δηλαδη τι πραγματεύοταν η εργασία σου??Hello, είδα το pm.
Δεν είναι αρκετά νωρίς για να επιλέξεις θέμα; Μπορεί ο καθηγητής σας να σας δώσει συγκεκριμένες ενότητες. Αν πάλι έχετε το ελεύθερο να επιλέξετε ό,τι θέμα θέλετε φρόντισε να βρεις ένα θέμα που μπορείς εύκολα να βρεις υλικό γιατί η εργασία πέρα από την ποιότητα πρέπει να έχει και ... ποσότητα!
Για την προετοιμασία του ψωμιού κατά την γνώμη μου δεν έχει υλικό και θα δεις ότι θα ζητάει πολλά η εργασία πχ μεταβλητές κα.
Εγώ είχα κάνει για το AIDS. Μια άλλη κοπέλα είχε κάνει για τα βιοκαύσιμα.
Χμ, αυτά, ό,τι άλλο θες πες μας.
Ακριβώς δε θυμάμαι, πέρασαν και κάτι χρόνια.Ποιοσ ήταν ο τίτλος, δηλαδη τι πραγματεύοταν η εργασία σου??
Γενικά για το ΑIDS, πότε ανακαλύφθηκε, από ποιους, επιπτώσεις κτλ.
STRATOS111
Νεοφερμένος
Την έχεις την εργασία και η εργασία ήταν για την Α΄ Λυκείου??Ακριβώς δε θυμάμαι, πέρασαν και κάτι χρόνια.
Γενικά για το ΑIDS, πότε ανακαλύφθηκε, από ποιους, επιπτώσεις κτλ.
Εσύ τι θέμα επέλεξες;
STRATOS111
Νεοφερμένος
Εχω επιλέξει ήδη το Aids και πρεπει μεθαυριο να παραδωσω και δεν έχω κανει τιποτα καθως εδινα εξετασεις αγγλικων!! Μηπως εχεισ την εργασια σου να μου την στειλεις???E, για να απάντησα σε αυτό το θέμα η εργασία ήταν για Α' και την έχω.
Εσύ τι θέμα επέλεξες;
Βρε συ, 15 μέρες διακοπές δεν πρόλαβες;
Χώρισε ενότητες και βρες υλικό στο internet. Έχει άφθονο.
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φέτος έχουμε να κάνουμε μία εργασία στην τεχνολογία κ ένα θέμα που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον είναι "το ντόπινγκ και οι επιπτώσεις του στην υγεία των αθλητών"....δεν ξέρω όμως πώς ακριβώς να το οργανώσω!και τι θα παρουσιάσω ως ερευνητική διαδικασία??
Rempeskes
Επιφανές μέλος
"Το ντόπινγκ προκαλεί πτώσεις από μηχανή, ειδικά εάν σε αναζητά η IAAF για έλεγχο"
nPb
Επιφανές μέλος
η συνεχής πλάκα χωρίς λόγο καταντάει αηδία
Η ερευνητική εργασία θέλει ερωτηματολόγιο;Γεια σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φέτος έχουμε να κάνουμε μία εργασία στην τεχνολογία κ ένα θέμα που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον είναι "το ντόπινγκ και οι επιπτώσεις του στην υγεία των αθλητών"....δεν ξέρω όμως πώς ακριβώς να το οργανώσω!και τι θα παρουσιάσω ως ερευνητική διαδικασία??
Τι ακριβώς θέλεις;
Να κάνεις ενότητες στην εργασία;
dimitra..roxy
Νεοφερμένος
ας με ενημερωσει οποιος γνωριζει και τι αλλα θεματα θα μπορουσα να κανω εργασια??( εκτος οτιδηποτε εχει σχεση με τη φυσικη-δν βγαζω ακρη εκει)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.