fockos
Επιφανές μέλος
Eμεις δεν εχουμε ιδεα τι εργασια προκειται να κανουμε στην τεχνολογια.
Γραφουμε κι ολας.:S
Τελος παντων.
Καμια ιδεα για χημικη τεχνολογια, με τι μπορω να ασχοληθω κλπ?
Κάνε ένα γαλβανικό στοιχείο (φαινόμενο ηλεκτρόλυσης νομίζω λέγεται)
)
είναι ωραίο, απλό και μάγκικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ως γραπτό θα μετρήσει η συνολική εργασία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
Ωραιο ειναι οντως.Κάνε ένα γαλβανικό στοιχείο (φαινόμενο ηλεκτρόλυσης νομίζω λέγεται)
είναι ωραίο, απλό και μάγκικο
Μονο που δεν μας εχει πει να κανουμε κατι στην πραξη αλλα κατι σαν γραπτη εργασια.
(Μεχρι τωρα τουλαχιστον.)
Δεν καταλαβαινεις και τι λεει αυτος ο καθηγητης.
Γραφουμε στο τετραμηνο ομως.Τη Δευτερα.Όχι, δεν το δίνεις στο τέλος.
Ως γραπτό θα μετρήσει η συνολική εργασία.
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να με βοηθησετε σε μια εργασια.Ο τιτλος της εργασιας είναι:
Ποια χαρακτηριστικα πιστευετε οτι πρεπει να εχει ο συγχρονος επιστημονας για να μπορεσει να ωθησει την επιστημη του με την παραγωγη νεων γνωσεων και ταυτοχρονα να μπορει να ειναι ενεργο και παραγωγικο μελος στην κοινωνια.(πρεπει να αναφερθουμε στο τεχνικο και ανθρωποκεντρικο κομματι).
Αν καποιος γνωριζει να μου απαντησει.
βρες ένα παιδί τρίτης λυκείου, πέστου να σου δώσει ένα βοήθημα έκθεσης και θα βρεις αυτά που θες.
στο τεχνικό κομμάτι ενδέχεται να παρουσιάζονται ως αρνητικά πολλά πράγματα, άλλαξε τα λίγο, παίξε με τις λέξεις και καντα να φανούν καλα.
Γραφουμε στο τετραμηνο ομως.Τη Δευτερα.
κλασικοί καθηγητές που στην προσπάθεια τους να επιβληθούν και να μην τους πάρετε τον αέρα βάζουν διαγώνισμα στο μάθημα που λέγεται ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και το βιβλίο(αυτό που είχαμε εμέίς πριν 3 χρόνια τουλάχιστον) ήταν μια βλακεία και μισή...
και αυτά που μας έβαλε στο διαγώνισμα ήταν εξίσου ηλίθια!
πάντως εμένα η διαδικασία της εργασίας μου άρεσε αρκετά, και μάλιστα έκανα τα και τις εργάσιες 2 φίλων μου.
τα θέματα ήταν:
Σύγκριση blogger και wordpress ως προς [δεν θυμαμαι τι, κάτι με την ευκολία δημιουργία και επεξεργάσια]
Σύγκριση google και yahoo ως προς την ταχύτητα εύρεσης αποτελεσμάτων από τον χρήστη. (δηλαδή πόσο γρήγορα έκανε ο χρήστης να βρει αυτά που επιθυμούσε)
lady amy
Νεοφερμένος
Θέμα βρήκες;
Αν όχι, έχετε συγκεκριμένη ενότητα-θεματολογία;
lady amy
Νεοφερμένος
Πειραματική εργασία θέλεις δηλαδή;
Εγώ πχ είχα κάνει για το aids. Δεν ήθελε πείραμα.
Π¨αντως μπορείς να πάρεις ιδέες και από το google.
lady amy
Νεοφερμένος
Βρε συ γράψε ''θέματα εργασιών τεχνολογίας α λυκείου'' και θα βρεις ώστε να πάρεις μια ιδέα.
Ενδεικτικά σου δείχνω κάποια.
lady amy
Νεοφερμένος
Σίμος53101
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, το θέμα μου είναι:
2) Έχεις ασχοληθεί ποτέ σου με ξένες γλώσσες;
ü Ναι
ü Όχι
1) Γνωρίζεις σε ικανοποιητικό επίπεδο αγγλικά(lower);
ü Ναι
ü Όχι
2)Μαθαίνεις κάποια άλλη ξένη γλώσσα εκτός από τα αγγλικά;
ü Ναι
ü Όχι
3)Αν ναι, ποια είναι αυτή;
ü Γαλλικά
ü Γερμανικά
ü Άλλη
4)Γιατί επέλεξες τα γαλλικά;
ü Επειδή μου αρέσει η προφορά
ü Επειδή πιστεύω ότι είναι πιο εύκολη από τις άλλες επιλογές για δεύτερη ξένη γλώσσα
ü Επειδή πιστεύω ότι ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της γαλλικής γλώσσας μπορεί να αποτελέσει ισχυρότερο εφόδιο για την επαγγελματική μου καριέρα σε σχέση με τις άλλες επιλογές για δεύτερη ξένη γλώσσα
ü Επειδή θέλω να πληροφορηθώ για την κουλτούρα της Γαλλίας μέσω της γλώσσας τους.
4)Γιατί επέλεξες τα γερμανικά;
ü Επειδή μου αρέσει η προφορά
ü Επειδή πιστεύω ότι είναι πιο εύκολη από τις άλλες επιλογές για δεύτερη ξένη γλώσσα
ü Επειδή πιστεύω ότι ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της γερμανικής γλώσσας μπορεί να αποτελέσει ισχυρότερο εφόδιο για την επαγγελματική μου καριέρα σε σχέση με τις άλλες επιλογές για δεύτερη ξένη γλώσσα
ü Επειδή θέλω να πληροφορηθώ για την κουλτούρα της Γερμανίας μέσω της γλώσσας τους.
5)Σε ποια σχολική τάξη πήρες ή θα δοκιμάσεις να πάρεις το πρώτο σου πιστοποιητικό γλωσσομάθειας(πτυχίο) στα αγγλικά;
ü Α. Στην Α Γυμνασίου
ü Β. Στην Β Γυμνασίου
ü Γ. Στην Γ Γυμνασίου
ü Δ. Στην Α Λυκείου
ü Ε. Στην Β Λυκείου
ü ΣΤ. Στην Γ Λυκείου
6) Πότε απέκτησες ή δοκίμασες να αποκτήσεις το δεύτερο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας σε γερμανικά/γαλλικά/άλλη γλώσσα;
ü Γυμνάσιο
ü Λύκειο
7)Αν το απέκτησες ή δοκίμασες να το αποκτήσεις στο γυμνάσιο, συνέχισες για μεγαλύτερο επίπεδο και στο λύκειο;
ü Ναι
ü Όχι
8)Αν όχι, γιατί δεν συνέχισες;
ü Επειδή πιστεύω ότι ένα χαμηλού επιπέδου πτυχίο δεύτερης ξένης γλώσσας είναι αρκετό.
ü Επειδή έχω περιορισμένο χρόνο, λόγω των περισσότερων μαθημάτων στο λύκειο
ü Επειδή έχω σκοπό να συνεχίσω μετά την αποφοίτηση του λυκείου.
9)Γενικά γιατί πιστεύεις ότι ένας μαθητής θα έπρεπε να ασχοληθεί με ξένες γλώσσες;
ü Επειδή θα του προσφέρει περισσότερες πιθανότητες για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση
ü Επειδή θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες και να μυηθεί σε ξένους πολιτισμούς
ü Επειδή θα μπορεί να συνεννοηθεί σε ενδεχόμενα ταξίδια ή συναντήσεις με ξένους ανθρώπους
10)Πως αξιολογείς το θέμα σχετικά με την γλωσσομάθεια των Ελλήνων μαθητών του λυκείου;
ü Πολύ ενδιαφέρον
ü Καλό
ü Αδιάφορο
ü Βαρετό
(Κανονίστε τι θα βάλετε στο τελευταίο!)
ΠΡΟΣΟΧΗ! Έχω περιορισμούς στην έρευνα... Οι ερωτηθέντες πρέπει ή να φυτούν στο Λύκειο ή να το έχουν τελειώσει, οπότε θα έχουν περάσει όπως καταλαβαίνετε αυτή την κατάσταση....
Ευχαριστώ
2. Όχι
3. Όχι
4. –
5. –
6. –
7. Β
8. –
9. –
10. –
11. Το πρώτο
12. Καλό.
Διόρθωσε την αρίθμησή σου.
Οι ερωτήσεις δεν είναι καλές. Πολλές ακυρώνονται από τις προηγούμενες.
Σίμος53101
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι το ξέρω... Αλλά έκανα πρώτη φορά και δεν είχα ιδέα για το πως να τις συντάξω1. Ναι
2. Όχι
3. Όχι
4. –
5. –
6. –
7. Β
8. –
9. –
10. –
11. Το πρώτο
12. Καλό.
Διόρθωσε την αρίθμησή σου.
Οι ερωτήσεις δεν είναι καλές. Πολλές ακυρώνονται από τις προηγούμενες.
Όταν πω όχι στη δεύτερη γλώσσα ακυρώνονται πολλές ερωτήσεις.
Αν θέλεις βοήθεια πες μου αρκεί να μου πεις που επικεντρώνεται η εργασία σου.
alex2395
Δραστήριο μέλος
Ναι
1) Γνωρίζεις σε ικανοποιητικό επίπεδο αγγλικά(lower);
Ναι
2)Μαθαίνεις κάποια άλλη ξένη γλώσσα εκτός από τα αγγλικά;
Ναι
3)Αν ναι, ποια είναι αυτή;
Γερμανικά
4)Γιατί επέλεξες τα γερμανικά;
Επειδη σκεφτομαι σπουδες στην Γερμανια(καλυτερα να το προσθεσεις κι αυτο)
5)Σε ποια σχολική τάξη πήρες ή θα δοκιμάσεις να πάρεις το πρώτο σου πιστοποιητικό γλωσσομάθειας(πτυχίο) στα αγγλικά;
Β Γυμνασιου lower Γ γυμνασιου Proficiency
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι
1.Γνωρίζεις σε ικανοποιητικό επίπεδο αγγλικά(lower);
Ναι
2.Μαθαίνεις κάποια άλλη ξένη γλώσσα εκτός από τα αγγλικά;
Ναι
3.Αν ναι, ποια είναι αυτή;
Γερμανικά
4.Γιατί επέλεξες τα γερμανικά;
Επειδή πιστεύω ότι ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της γερμανικής γλώσσας μπορεί να αποτελέσει ισχυρότερο εφόδιο για την επαγγελματική μου καριέρα σε σχέση με τις άλλες επιλογές για δεύτερη ξένη γλώσσα.
5.Σε ποια σχολική τάξη πήρες το πρώτο σου πιστοποιητικό γλωσσομάθειας(πτυχίο) στα αγγλικά;
Α Γυμνασιου
6.Πότε απέκτησες το δεύτερο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στα γερμανικά;
Γυμνάσιο
7.Αν το απέκτησες ή δοκίμασες να το αποκτήσεις στο γυμνάσιο, συνέχισες για μεγαλύτερο επίπεδο και στο λύκειο;
Ναι
8.-
9.Γενικά γιατί πιστεύεις ότι ένας μαθητής θα έπρεπε να ασχοληθεί με ξένες γλώσσες;
Και τα τρία γίνεται???Ένας συνδυασμός.... Τέσπα,το πρώτο είναι το σημαντικότερο πιστεύω στις μέρες μας....
10)Πως αξιολογείς το θέμα σχετικά με την γλωσσομάθεια των Ελλήνων μαθητών του λυκείου;
Πολύ ενδιαφέρον
Ελπίζω να βοήθησα....
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ναι, και θες βοήθεια, give more info.
Το επάγγελμα που θες και τι πεδία έχεις να συμπληρώσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.