katerinagian
Νεοφερμένος
η δημοσκόπηση είναι έρευνα και γίνεται με χρήση ερωτηματολογίουδεν νομίζω πως είναι δημόσκοπηση....έρευνα
το πείραμα είναι έρευνα και πρέπει να έχεις τα κατάλληλα μέσα για να το κάνεις
η βιβλιογραφική έρευνα είναι έρευνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanny
Νεοφερμένος
μα δεν ειναι αυτο το θεμα...
χρειαζομαι βηματα...
πχ << Διαμόρφωση της Υπόθεσης της Έρευνας>>...
Κατάλαβες???
δεν θελω να αντιγραψω...
να δω καμμια εργασια με αυτο το θεμα για να βοειθηθω θελω...
please!!!!
please!!!!!!
[FONT="]ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ:[/FONT]
[FONT="]1.[/FONT][FONT="]Εξώφυλλο (τίτλος εργασίας, ονοματεπώνυμο, σχολείο, τμήμα ,φωτογραφία, τόπος, Έτος)[/FONT]
[FONT="]2.[/FONT][FONT="]Περιεχόμενα[/FONT]
[FONT="]3.[/FONT][FONT="]Τα πρώτα έξι στοιχεία ( Παρουσίαση προβλήματος, Σκοπός, Κοινωνικές ανάγκες, Υποθέσεις, Παράμετροι που θεωρώ ότι δεν επηρεάζουν την έρευνα)[/FONT]
[FONT="]4.[/FONT][FONT="]Πληροφορίες( ιστορική αναδρομή, επιμέρους θέματα, φωτογραφικό υλικό)[/FONT]
[FONT="]5.[/FONT][FONT="]Πειραματικό μέρος( Διαγράμματα ένα για κάθε ερώτηση. Στις ερωτήσεις ανοιχτού τύπου δεν φτιάχνουμε διάγραμμα.)[/FONT]
[FONT="]6.[/FONT][FONT="]Τα τελευταία έξι στοιχεία ( Αξιοπιστία, Περιγραφή της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, Μεταβλητές, Συμπεράσματα, Προτάσεις συμπληρωματικής έρευνας, Βιβλιογραφία)[/FONT]
[FONT="]7.[/FONT][FONT="]Παράρτημα: Ερωτηματολόγιο ( Εργαλείο έρευνας)
[/FONT]
όσο αφορά [FONT="]τα πρώτα έξι στοιχεία (
[/FONT]
[FONT="]1: Τίτλος ( Υποθέτω οτι έχεις κάνει έρευνα, δλδ δημοσκόπηση, δλδ έχεις ήδη μοιράσει ερωτηματολόγιο, άρα ο τίτλος σου είναι οι γνώσεις και οι απόψεις των συμμαθητών( αν έχεις δώσει ερωτηματολόγιο μόνο στους συμμαθητές σου) μου για το ταεκβοντο)... εκτός και αν έχεις κάνει βιβλιογραφική έρευνα όπου εκεί γράφεις σκέτο το ταεκβοντο.... )[/FONT]
[FONT="]2:Παρουσίαση προβλήματος( Κάνε μια σύντομη εισαγωγή και πες πόσο σημαντικό άθλημα είναι και γιατί και τι προσφέρει, κτλ κτλ)[/FONT]
[FONT="] 3. Σκοπός( Να ερευνήσεις τις γνώσεις και τις απόψεις των συμμαθητών σου για το συγκεκριμένο άθλημα, τι πιστεύουν , αν το ξέρουν, αν τους αρέσει, κτλ,κτλ, και αυτά πάντα σε περίπτωση που έχεις μοιράσει ερωτηματολόγιο)[/FONT]
[FONT="]4. Κοινωνικές ανάγκες( να ενημερώσεις τους συμμαθητές σου, την κοινωνία ολόκληρη για αυτό το άθλημα και την σημαντικότητα του κτλ κτλ), γράψε λίγη έκθεση ιδεών...)[/FONT]
[FONT="]5. Υποθέσεις( Τι αποτελέσματα υποθέτεις οτι θα έχει η έρευνα που έκανες, πχ: το 10% του δείγματος ασχολείται με τον αθλητισμό)[/FONT]
[FONT="]6. Παράμετροι που θεωρώ ότι δεν επηρεάζουν την έρευνα( Παράμετροι που επηρεάζουν αλλά δεν τους λαμβάνεις υπόψη σου, πχ οικονομική κατάσταση δείγματος, κτλ)[/FONT]
[FONT="]Τα παραπάνω σε βοηθάν μόνο αν έχεις κάνει δημοσκόπηση.... αν κάνεις βιβλιογραφική έρευνα μάλλον δεν θα σου είναι πολύ χρήσιμα....!!![/FONT]
[FONT="]Όπως και να έχει , καλή επιτυχία..... [/FONT]
ευχαριστώ πολύ!!! !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mzew
Νεοφερμένος
Δύσκολο φαίνεταιΓεια σας παιδιά μήπως έχετε καμιά ιδεά να μου πείτε τι να γράψει στις κοινωνικές ανάγκες που εξυπηρετεί η έρευνά μου?Εμάς μας έδωσε 2 επιλογές: ή ερωτηματολόγιο, ή να κάνουμε πείραμα με φυτά...Εγώ διαλεξα το πείραμα,νομίζοντας ότι θα είναι πιο εύκολο,αλλά τώρα δεν έχω τι να γράψω...Ο τίτλος της εργασίας μου είναι: Πώς η θερμοκρασία του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσεται γκαζόν επηρεάζει την ανάπτυξή του.Καμιά ιδέα?
Νομίζω η απάντησή σου θα είναι σχετική με τα πειράματα σου...
Εγώ θα έγραφα κάτι σχετικό με την θερμοκρασία και την σημασία του πρασίνου..
Για την θερμοκρασία κάτι του τύπου 'είναι πολύ σημαντικό ότι οι άνθρωποι πρέπει να κατανοήσουν την διάσταση του φαινομένου του θερμοκηπίου και κτλ κτλ' αλλά αρκεί να μπορείς να το στηρίξεις..Άρα μελετάς τα αποτελέσματα και γράφεις!
mzew
Νεοφερμένος
Δύσκολο φαίνεται
Νομίζω η απάντησή σου θα είναι σχετική με τα πειράματα σου...
Εγώ θα έγραφα κάτι σχετικό με την θερμοκρασία και την σημασία του πρασίνου..
Για την θερμοκρασία κάτι του τύπου 'είναι πολύ σημαντικό ότι οι άνθρωποι πρέπει να κατανοήσουν την διάσταση του φαινομένου του θερμοκηπίου και κτλ κτλ' αλλά αρκεί να μπορείς να το στηρίξεις..Άρα μελετάς τα αποτελέσματα και γράφεις!
Κάτι τετοιο σκεφτόμουν.Να δω τώρα πώς θα το αναπτύξω,αλλά όλο κάτι θα καταφέρω...Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση!!
Τίποτα!Κάτι τετοιο σκεφτόμουν.Να δω τώρα πώς θα το αναπτύξω,αλλά όλο κάτι θα καταφέρω...Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση!!
Βασικά αν θες σου γραφω , αυριο ομως, τι θα εγραφα εγω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχει συνεχεια με το πειραμα σου
xrusa!
Νεοφερμένος
summer
Νεοφερμένος
xrusa!
Νεοφερμένος
harris77a
Νεοφερμένος
love 2 b hated
Νεοφερμένος
**χρυ$@ν8η**
Νεοφερμένος
Severous
Νεοφερμένος
blinky
Νεοφερμένος
η εργασία μου έχει ως θεμα το γαλα.
ομως το θεμα της εργασιας δν το διαλεξα εγω,το διαλεξε μια κοπελα κ τλκ εφυγε απο την εργασια...
και τωρα εχουμε λιγες μερες ν παραδωσουμε την εργασια κ δν ξερω τι ερευνα πρεπει ν κανω:S
μπορει ν μ προτεινει καποοιος καποια λυση ή εστω βοηθεια γ την εργασια!!??
σος!!!
Bill_13
Νεοφερμένος
Από την στιγμή που θα βρω το θέμα , μου είναι "εύκολο" να υλοποιησω και την κατασκευή και την γραπτή.
αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω θέμα!
το μόνο που μου ακούγεται καλό μέσα στις σελίδες που διάβασα, είναι αυτό γύρω από την ανάπτυξη των φυτών ανάλογα με το ph του εδάφους!
Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; Θενκς ιν αντβανς!
Sleeping
Νεοφερμένος
Έχω βάλει το ερωτηματολόγιο στα συνημμένα και θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να μου στείλει τις απαντήσεις είτε μέσω προσωπικού μηνύματος είτε εδώ (ταλαιπωρία) είτε στο e-mail : batrax0s@hotmail.com.
Ευχαριστώ.
Συνημμένα
Archimidis
Νεοφερμένος
1i
2iii
3iii
4iii
5i
6i
7i
8i
9i
10ii
11i
12ii
13i
14i
15iii
16iii
17iii
18ii
Sleeping
Νεοφερμένος
Evelina04
Νεοφερμένος
Έχω να κάνω μια εργασία στην τεχνο όπως ακριβώς καταλάβατε ... αλλά δν βρίσκω πουθενά (μέσα στ Internet) κάτι σχετικό.
Λοιπόν, ψάχνω: Ποιός είναι ο σκοπός της εξερεύνησης του Διαστήματος ; Έχω κάποιες ιδέες αλλά δν θέλω ν επεκταθώ περαιτέρω μόνη μ...
Αν μπορείτε να μ βοηθήσετε θ τ εκτιμήσω πλ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.