aniouz92
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8anos94
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsikou32
Νεοφερμένος
ZOGLERAKI
Νεοφερμένος
δεν ξερω αν μπορω να σασ λυσω οποιεσδηποτε πληροφοριες αναζητατε ωστοσο θα μπορουσα να απαντησω καποιες απο τις ερωτησεις σας που πιθανον να εχω γνωση....ειμαι κατοχος πτυχιου σχολης εμποροπλοιαρχων απο το 2004....
το επαγγελμα αυτο το ειχα επιλεξει απο το γυμνασιο μιας και μετα απο αυτο επελεξα ναυτικο λυκειο...
καταρχας οι περιφημες Α.Ε.Ν. (ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ)σου δινουν πλεον (επειδη ειναι ανωτερα σχολη) πτυχιο ισαξειο με ΤΕΙ.....θα σας μιλησω ομως με την δικια μου μικρη πειρα....μετα το πτυχειο και ωσ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ εχω ταξιδεψει σε ποντοπορα πλοια (φορτηγα) και ετσι εχω συμπληρωσει και του υποπλοιαρχου ομως δεν εχω παει να το παρω το πτυχειο καθος τα παρατησα.....
θα μου επιτρεψετε να κανο τον συνηγορο του διαβολου ωστε να βαλω καποιους φιλους στην θεση τους και να τους συνετησω.....εν ετη 2011 εδω που ολα εχουν εκσυχρονηστει θα ηθελα να ξεχασετε τα βαπορια ως μια ρομαντικη περιπετεια ακουγοντας καββαδια....θεωρω οτι τα παιδια αυτου του επαγγελματος σοβαρευουν αποτομα και οσα δεν το κανουν απλα δεν τα καταφερνουν.....ειναι απο τα λιγα επαγγελματα με τα οποια ενας φιλος (ακομα και 22 χρονων) τελειωνει την σχολη και περνωντας την σχολη εχει στα χερια του την ναυσιπλοια ενος πλοιου και δεκαδον συνανθρωπων του....
η σχολη ειναι 4 χρονια.....
Α εξαμηνο ΣΧΟΛΗ -Β εξαμηνο ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΑΞΙΔΙ (ως εκπεδευομενος σπουδαστης) Γ εξαμηνο ΣΧΟΛΗ,Δ εξαμηνο ΣΧΟΛΗ,Ε εξαμηνο ΘΑΛΑΣΙΟ ΤΑΞΙΔΙ (ως δοκιμος πλοιαρχος-μηχανικος),ΣΤ εξαμηνο ΣΧΟΛΗ,Η εξαμηνο ΣΧΟΛΗ,Θ εξαμηνο ΣΧΟΛΗ και πτυχιουχος.....
στα εκπεδευομενα σας ταξιδια ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ κανονικα με ενα σχετικα καλο μισθο για παιδια 18-19 ετων.....
μετα το περας της σχολης και ωσ ανθυποπλοιαρχει οπου οι ευθηνες σας θα ειναι τεραστιες τα χρηματα ειναι καλα ΑΛΛΑ παιδια προσεξτε.....ΔΕΝ ειναι τυχαιο αυτο.....θεωρω οτι χανεις πολλα περισσοτερα για να κερδισεις αυτα τα χρηματα....γνωριζω οτι τα πραγματα εξω στον χωρο εργασιας ειναι πολυ δυσκολα απλα σας συνβουλευω να σκεφτητε καλα το θεμα της οικογενεια αργοτερα,της απομονοσης και καποια αλλα αρνητικα να τα ζηγησετε γιατι ειναι κριμα απλα να χασετε 4 χρονια σχολης για το τπτ.....
τελος να σας ενημερωσω οτι καλος η κακος 1 πτυχιο ΑΕΝ οπου οπως προειπα επειδη ειναι ανωτερας σχολης ΔΕΝ εχει ομως ουσιαστικα ουδεμια αξια εξω (στην ξηρα).....ας μην προτρεξουν καποιοι να που για λιμενικο καθοτι πιστεψτε με οτι ακομα και για εκει ΔΕΝ μετραει το πτυχειο (για οσους καταλαβαν)....
μπορειτε οποιος θελει να μου στελει προσωπικο μηνημα να απαντησω σε ερωτησεις που γνωριζω......
σας ευχαριστω
glaider
Νεοφερμένος
καλησπερα και απο μενα αγαπητοι μου φιλοι...
δεν ξερω αν μπορω να σασ λυσω οποιεσδηποτε πληροφοριες αναζητατε ωστοσο θα μπορουσα να απαντησω καποιες απο τις ερωτησεις σας που πιθανον να εχω γνωση....ειμαι κατοχος πτυχιου σχολης εμποροπλοιαρχων απο το 2004....
το επαγγελμα αυτο το ειχα επιλεξει απο το γυμνασιο μιας και μετα απο αυτο επελεξα ναυτικο λυκειο...
καταρχας οι περιφημες Α.Ε.Ν. (ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ)σου δινουν πλεον (επειδη ειναι ανωτερα σχολη) πτυχιο ισαξειο με ΤΕΙ.....θα σας μιλησω ομως με την δικια μου μικρη πειρα....μετα το πτυχειο και ωσ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ εχω ταξιδεψει σε ποντοπορα πλοια (φορτηγα) και ετσι εχω συμπληρωσει και του υποπλοιαρχου ομως δεν εχω παει να το παρω το πτυχειο καθος τα παρατησα.....
θα μου επιτρεψετε να κανο τον συνηγορο του διαβολου ωστε να βαλω καποιους φιλους στην θεση τους και να τους συνετησω.....εν ετη 2011 εδω που ολα εχουν εκσυχρονηστει θα ηθελα να ξεχασετε τα βαπορια ως μια ρομαντικη περιπετεια ακουγοντας καββαδια....θεωρω οτι τα παιδια αυτου του επαγγελματος σοβαρευουν αποτομα και οσα δεν το κανουν απλα δεν τα καταφερνουν.....ειναι απο τα λιγα επαγγελματα με τα οποια ενας φιλος (ακομα και 22 χρονων) τελειωνει την σχολη και περνωντας την σχολη εχει στα χερια του την ναυσιπλοια ενος πλοιου και δεκαδον συνανθρωπων του....
η σχολη ειναι 4 χρονια.....
Α εξαμηνο ΣΧΟΛΗ -Β εξαμηνο ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΑΞΙΔΙ (ως εκπεδευομενος σπουδαστης) Γ εξαμηνο ΣΧΟΛΗ,Δ εξαμηνο ΣΧΟΛΗ,Ε εξαμηνο ΘΑΛΑΣΙΟ ΤΑΞΙΔΙ (ως δοκιμος πλοιαρχος-μηχανικος),ΣΤ εξαμηνο ΣΧΟΛΗ,Η εξαμηνο ΣΧΟΛΗ,Θ εξαμηνο ΣΧΟΛΗ και πτυχιουχος.....
στα εκπεδευομενα σας ταξιδια ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ κανονικα με ενα σχετικα καλο μισθο για παιδια 18-19 ετων.....
μετα το περας της σχολης και ωσ ανθυποπλοιαρχει οπου οι ευθηνες σας θα ειναι τεραστιες τα χρηματα ειναι καλα ΑΛΛΑ παιδια προσεξτε.....ΔΕΝ ειναι τυχαιο αυτο.....θεωρω οτι χανεις πολλα περισσοτερα για να κερδισεις αυτα τα χρηματα....γνωριζω οτι τα πραγματα εξω στον χωρο εργασιας ειναι πολυ δυσκολα απλα σας συνβουλευω να σκεφτητε καλα το θεμα της οικογενεια αργοτερα,της απομονοσης και καποια αλλα αρνητικα να τα ζηγησετε γιατι ειναι κριμα απλα να χασετε 4 χρονια σχολης για το τπτ.....
τελος να σας ενημερωσω οτι καλος η κακος 1 πτυχιο ΑΕΝ οπου οπως προειπα επειδη ειναι ανωτερας σχολης ΔΕΝ εχει ομως ουσιαστικα ουδεμια αξια εξω (στην ξηρα).....ας μην προτρεξουν καποιοι να που για λιμενικο καθοτι πιστεψτε με οτι ακομα και για εκει ΔΕΝ μετραει το πτυχειο (για οσους καταλαβαν)....
μπορειτε οποιος θελει να μου στελει προσωπικο μηνημα να απαντησω σε ερωτησεις που γνωριζω......
σας ευχαριστω
Χαχαχα Μ' άρεσε το επιχείρημα σου: "Δεν είναι μια Ρομαντική Περιπέτεια ακούγοντας Καββαδία..." :Ρ +1 Δεν ενδιαφέρομαι για την σχολή εμποροπλοιάρχων, αλλά θα πω την γνώμη μου... Εμένα δεν θα μου άρεσε επειδή "χάνεις" τη ζωή σου!! Είσαι μακριά από τις καθημερινές χαρές και γενικά δεν ζεις όπως θα έπρεπε... Είναι σκληρό να ταξιδεύεις 6 μήνες συνεχόμενα και να μην έχεις εμπειρίες από τον πραγματικό κόσμο.. Αποτέλεσμα?? Όταν σταματήσεις πλέον να εργάζεσαι στα καράβια θα έχεις χάσει τόσα πολλά απο τον έξω κόσμο που δεν θα ξέρεις πως να ζήσεις μετά!! Τα γράφω με μια δόση υπερβολής υπ' όψιν...
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
newsman
Νεοφερμένος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
newsman
Νεοφερμένος
Αααααααχ γιατι μου χαλάτε το όνειρο??? 0α0χα00χα0 και με φανταζόμουνα να ακούω Καββαδία στο κατάστρωμα και να κοιτάω τα αστέρια, να γράφω στην αδεφή μου για έρωτες στα λιμάνια και τέτοια... Mε ενδιαφέρει κάπως η σχολή... Πώς είναι το επίπεδο μέσα? Προσπαθούν ή κωλοβαράνε οι σπουδαστές? Είναι τόσο δύσκολα στα ταξίδια? Και δλδ, πόσο καιρό μπορεί κάποιος να ταξιδεύει στη θαλασσα? Και στα λιμάνια πόσο καιρό κάθετε κανείς? Και τι κάνουν οι πλοίαρχοι όταν σταματάνε τα πλοία στα λιμάνια (ναι έχω ένα θεματάκι με τα λιμάνια ) ? Και τα πλοία βουλιάζουν κιόλας...?
Το επίπεδο είναι σχετικά χαμηλό...Κάποιοι σπουδαστές προσπαθούν κάποιοι άλλοι πετάνε χαρταετό...Στα ταξίδια είναι σχετικά δύσκολα καθώς συμβαίνουν πολλά πράγματα στο σπίτι σου και στους δικού σου ανθρώπους για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τα αλλάξεις και πολλά άλλα έχει και αρκετά καλά...Στα λιμάνια αν δεν έχεις βάρδια ή δουλειά,αν υπάρχει χρόνος και αν επιτρέπετε βγαίνεις απο το καράβι...Οι περισσότεροι πηγαίνουμε να κάνουμε ψώνια,να φάμε να πιούμε ποτό και γενικότερα να κάνουμε ναυτικά πράγματα(δεν μπαίνω σε λεπτομέριες,μόνο σε πμ).Και βέβαια μπορεί να βουλιάξει ένα πλοίο,απλός τώρα πια έχει μειωθεί κατά πολύ αυτός ο κίνδυνος καθώς οτιδίποτε και αν γίνει η τελευτέα λύση ειναι εγκατάληψη του.
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος
2ον θελω να μαθω αν μπορω να εχω μαζι μου το λαπτοπ μου και το κινητο μου και αν ειμαι σε μεγαλο πλοιο θα εχω ιντερνετ ωστε να περναω τον ελευθερο μου χρονο
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 ακομη που θελω να ρωτησω.
Πρεπει να δωσεις αθληματα (οπως πχ για να μπεις στην αστυνομια?ή μπαινεις και χωρις αυτα?)
2ον θελω να μαθω αν γινεται ΤΩΡΑ να δηλωσω οτι θελω να δωσω τα αθληματα για αστυνομια-στρατιωτικες σχολες γιατι τον φεβουαριο δεν το ειχα κανει....βλακεια μου το ξερω...
Γιατι αν θελει και το εμπορικο ναυτικο τα αθληματα τοτε δεν ξερω τι θα κανω...
purgiotis
Νεοφερμένος
manolo ximenez
Νεοφερμένος
Λευτερης Ζακ
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Εξαρτάται: Πόσο μεγάλο είναι, πού το έχεις, τι παριστάνει κλπ.γνωριζει κανεισ αν επιτρεπονται τα τατουαζ ???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AdonisV
- Kaiti.07
- Dionyshs1
- stam23
- Giorgosvr
- Kontos23
- Marios2020
- Gus Roger10
- Παρμενιων
- Φινεύς
- 5tsuh1ss
- Jobby1234
- Steve9393
- Zelina
- Aspasia Tsaroyki
- Subutai
- Winner 2005
- Eirinakiii8
- Ksenia. Ksenia77
- panspil
- Xristinaki123
- Scandal
- kwstas03
- Ada ada
- Konstantinos4
- ρενακι 13
- Nikkkpat
- leo41
- Jimmy20
- tsiobieman
- Eri0611
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Xristosdimitra
- Alexandros36k
- Alexecon1991
- angies
- anastasis06
- Thanos_D
- eveet
- panagiotis G
- Giii
- eri548
- Slytherin
- Idontknoww
- Robin22
- Daydreamer
- iminspain
- Stelios725
- don_vito
- Γιωργος15773
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Manolo165
- Galina
- Panagiotis09
- Ryuzaki
- bookreader
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.