DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sipty
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι φαγητα βοηθουν στην τονωση ξερετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Υδατάνθρακες για άμεση ενέργεια.Εγω εχω κουραστει πολυ αλλα δεν θελω να παρω βιταμινες
Τι φαγητα βοηθουν στην τονωση ξερετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Δεν υπάρχει καλύτερο doping από το πιτόγυρο !
με γιαουρτοσκόρδιον;
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρσι τέτοιο καιρό κατέβαζα ασταμάτητα αυτά τα σεντρουμ λες και ήταν τορρεντς.
εκανε τπτ?
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
αρχίδια, απλά η μάνα μου ήταν παρανοϊκή.εκανε τπτ?
Ούτε με placebo effect δεν έκαναν κάτι.
trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος
*lanes extra energy για τόνωση
*lanes memory(μνημη και καλα)
οταν επαιρνα και τα τρια μαζι με έπιανε υπνηλία αυτο εχω να πω,,,δεν μπορουσα να σηκωθω το πρωί,κοιμομουν τα μεσημέρια και το βραδυ νυσταζα απο τισ 10..απο σημερα παιρνω τα πρωτα δυο ,,,ακομη καμια διαφορα αλλα δεν νυσταζω πια ...
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
η μάνα μου ήταν παρανοϊκή.
η μάνα σου σου έλεγε να πάρεις χάπια?
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Εντάξει μωρέ σέντρουμ ήταν, όχι ζάναξη μάνα σου σου έλεγε να πάρεις χάπια?
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο για τη γνωμη μου πανω στο θεμα (να σημειωθει οτι παω τριτη αυτο το σεπτεμβριο) ειναι νωρις για να εχω καποια εμπειρια. Πιστευω ομως οτι με καλο υπνο, πολυ νερο και ολοκληρωμενη διατροφη δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω. Πολλες φορες τα χαπια και οι βιταμινες σου προσφερουν μια ψυχικη σιγουρια οτι δια μαγειας θα θυμηθεις τα παντα. Αν τα κανεις ολη τη χρονια θα τα ξερεις ομως, εκτος αν πεσουν παλουκια. Μπορει ομως κατι να μη το θυμασαι ξερω γω πριν μπεις στην αιθουσα και οταν μπεις και σκυψεις πανω απο τα θεμα το ενα φερνει το αλλο και τα θυμασαι.
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑmyC
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Άνηκα στην μερίδα των μαθητών και ανήκω τώρα σε αυτή των φοιτητών που δεν πήρε ποτέ και δεν πρόκειται να λάβει ποτέ συμπληρώματα διατροφής. Τα περισσότερα από αυτά, εάν όχι όλα νομίζω είναι χημικά και τα φυτικά ακόμα δεν ξέρω εάν υπάρχουν κιόλας, δεν μπορεί να μην έχουν υποστεί και κάποια μικρή χημική επεξεργασία. Καταναλώνουμε που καταναλώνουμε καθημερινά χημικά τροποποιημένα προϊόντα γιατί να βγάλουμε τα μάτια μας και να προσθέσουμε και άλλα τέτοια;
Προτιμώ φυσικά μέσα για τόνωση είτε στο σώμα είτε στο μυαλό, όπως ύπνος, καλό φαγητό, υγρά, και γυμναστική.
Είναι τα καλύτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.