jim_porto
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
midnight_talker
Νεοφερμένος

και κάτι αλλο βρε παιδια,μέχρι τωρα στην θεωρητική δεν έβαλαν κατι δύσκολο...δηλαδη τι?ολες τις θέσεις στα παιδαγωγικά αυτοι θα τις πάρουν?![]()
Εχθές έγινε χαμός με τα της Βιολογίας και ειδικά με το 4ο Θέμα..:iagree:
midnight_talker
Νεοφερμένος

ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένος

risa-chan
Νεοφερμένος

Τουλάχιστον αύριο είναι εύκολο να πιάσεις τη θεωρία κ το πρώτο από τα θέματα ασκήσεις.
jim_porto
Νεοφερμένος

μακαρι...δεν ζηταω τιποτα παραλογο....να γραψω 1ο θεμα ολοσωστα,απ'το δευτερο τουλαχιστον τα 2 απο τα 3 κομματια,απ'το 3ο θεμα το μισο,και απ'το 4ο θα ειμαι ευχαριστημενος οτι και να πιασω.και φυσικα μην ξεχνατε να ''παιζετε'' με ολα τα ερωτηματα.π.χ αν δεν ξερετε καθολου σ'ενα ερωτημα πως βγαινει μια ταχυτητα,γραψτε τις μοναδες στις οποιες την μετραμε.ειναι κερδος,νομιζω 2 μορια ειναι μονο οι μοναδες.Μετά την προσωπική μου αποτυχία στα μαθηματικά, το μόνο που μου λείπει είναι ο πάτος στη φυσική.... Πάντως πέρσυ έπεσαν πολύ εύκολα λόγω προεκλογικής περιόδου. Τα μαθηματικά κατεύθυνσης ήταν γελοία πχ. ακόμη και το ΑΟΔΕ.
Τουλάχιστον αύριο είναι εύκολο να πιάσεις τη θεωρία κ το πρώτο από τα θέματα ασκήσεις.
tonis
Νεοφερμένος

ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Νεοφερμένος

xanthi
Νεοφερμένος

jim_porto
Νεοφερμένος

Riddle
Νεοφερμένος

Μπορει καποιος να γραψει τις εξισωσεις των ηλεκτρικων ταλαντωσεων σε συναρτηση του χρονου οταν ξεκιναμε με πηνιο αντι για πυκνωτη?
q=Qημωt
i=Iσυνωt
risa-chan
Νεοφερμένος

μακαρι...δεν ζηταω τιποτα παραλογο....να γραψω 1ο θεμα ολοσωστα,απ'το δευτερο τουλαχιστον τα 2 απο τα 3 κομματια,απ'το 3ο θεμα το μισο,και απ'το 4ο θα ειμαι ευχαριστημενος οτι και να πιασω.και φυσικα μην ξεχνατε να ''παιζετε'' με ολα τα ερωτηματα.π.χ αν δεν ξερετε καθολου σ'ενα ερωτημα πως βγαινει μια ταχυτητα,γραψτε τις μοναδες στις οποιες την μετραμε.ειναι κερδος,νομιζω 2 μορια ειναι μονο οι μοναδες.
Σοβαρά?! Δηλαδή αν γράψεις του τύπους η τον συνδυασμό τύπων που πρέπει να χρησιμοποιήσεις χωρίς να κάνεις πράξεις κτλ, πιάνεις κάτι?
jim_porto
Νεοφερμένος

risa-chan
Νεοφερμένος

Xaris.civil
Νεοφερμένος

P1=3kgm/s χ>0
Επίσης ισχύει ότι ω=15rad/s και Pmax=15kgm/s.
Να βρείτε την αλγεβρική τιμή της δύναμης επαναφοράς F την χρονική στιγμή t1.
Semfer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικα
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από πλευράς τακτοποίησης των μονάδων δεν είναι σωστή η σχέση.Δεν δίνει μονάδες Newton.Απλη εφαρμογη της αδε για τις θεσειςκαι
Τελικα![]()
Αν έχω κάνει σωστά πράξεις βρίσκω
Η δεοντολογία απαιτεί να αφήνουμε τούς μαθητές να προσπαθούν να τη λύσουν.Εξ' άλλου το φόρουμ γι' αυτούς βασικά φτειάχτηκε.
Xaris.civil
Νεοφερμένος

Είναι:
|F1|=Dx
|F1|=m(ω^2)x
|F1|=mωωx
|F1|=mωωΑsinωt
|F1|=mωωΑ (Τ_Ρ(1-(cosωt)^2))
|F1|= mωUmax(T_P(1-(cosωt)^2))
|F1|=mω(T_P(Umax^2-(Umaxcosωt)^2)
|F1|=mω(T_P(Umax^2-U1^2))
|F1|=ω(Τ_Ρ((mUmax)^2-(mU1)^2))
|F1|=ω(T_P(Pmax^2-P1^2))
όπου sin=ημίτονο,cos=συνημίτονο,P=mu Τ_P=τετραγωνική ρίζα.Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω Latex
Φιλικά
Semfer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όντως η εκφώνηση είναι ελαφρός ελλιπής.Οπότε θα υπολογίσω το μέτρο της δύναμης επαναφοράς.
Είναι:
|F1|=Dx
|F1|=m(ω^2)x
|F1|=mωωx
|F1|=mωωΑsinωt
|F1|=mωωΑ (Τ_Ρ(1-(cosωt)^2))
|F1|= mωUmax(T_P(1-(cosωt)^2))
|F1|=mω(T_P(Umax^2-(Umaxcosωt)^2)
|F1|=mω(T_P(Umax^2-U1^2))
|F1|=ω(Τ_Ρ((mUmax)^2-(mU1)^2))
|F1|=ω(T_P(Pmax^2-P1^2))
όπου sin=ημίτονο,cos=συνημίτονο,P=mu Τ_P=τετραγωνική ρίζα.Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω Latex
Φιλικά
Μα αυτο βρηκα κι εγω απλα εφαρμοζοντας την αδε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.