Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω απορια... πχ. Βαζω Βιολογια Αθηνας 1 και παταω το πρασινο + (σαν αποθηκευση) και απο 1 παει σε 2 ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis_stav
Νεοφερμένος
Εχω απορεια... πχ. Βαζω Βιολογια Αθηνας 1 και παταω το πρασινο + (σαν αποθηκευση) και απο 1 παει σε 2 ...
το πρασινο δεν ειναι αποθηκευση! στο τελος κανεις αποθηκευση τερμα κατω! απλα το πρασινο ειναι σε περιπτωση που εχεις κανει ενα λαθος και εχεις ξεχασει μια σχολη που ηθελες να την βαλεις πιο ψηλα! Ας πουμε δηλωσες 50 σχολες και στο 24 ξεχασες να βαλεις το ΤΕΙ Κολοπετινιτσας θα πας στην σχολη που δηλωσες 24 πατας το + και δημιουργει ενα κενο! ετσι μπορεις να βαλεις στο 24 το ΤΕΙ Κολοπετινιτσας χωρις να χρειαζεται να διορθωσεις ολους τους αριθμους απο την αρχη αφου αλλαζουν απο το συστημα
cb_papi
Νεοφερμένος
Εχω απορεια... πχ. Βαζω Βιολογια Αθηνας 1 και παταω το πρασινο + (σαν αποθηκευση) και απο 1 παει σε 2 ...
Και εμένα κάνει κάτι τέτοια κουλά. Δεν πειράζει, βάλτα με τυχαίους αριθμούς, αρκεί να είναι σε σωστή σειρά και όταν πατήσεις "Επόμενο", θα σου βγάλει μήνυμα αν θες να στα κάνει αυτόματη αρίθμηση.
Edit: Τώρα μου βγήκε το μήνυμα του αποπάνω, οπότε άκυρο.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ή πρεπει να περασω απο το λυκειο να δω αν ειναι ολα ενταξει με τα δικαιολογητικα;
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
το γραφει στη 2η σελιδα σε ποια κατηγορια ανηκειςπρεπει να μου δειξει στην αρχικη σελιδα οτι ειμαι ειδικη κατηγορια?
Ή πρεπει να περασω απο το λυκειο να δω αν ειναι ολα ενταξει με τα δικαιολογητικα;
ge0
Νεοφερμένος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουπς...το γραφει στη 2η σελιδα σε ποια κατηγορια ανηκεις
thanks
azaleos
Νεοφερμένος
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Sourotiri έχεις δίκιο σε όλα(κ σ'ευχαριστούμε πολύ για όλα!) εκτός από ένα πράγμα...
Το θέμα της πόλης...Όταν ξέρεις ότι οι γονείς σου δεν έχουν μία όχι απλά δεν θα τους ρωτήσεις αν μπορούν να σε στείλουν μακριά απ'το σπίτι, αλλά ούτε που θα δηλώσεις τέτοιες σχολές.....Καλώς ή κακώς έτσι έχει η κατάσταση κ όταν τα πράγματα είναι έτσι σκατά δεν μπορείς να τα κάνεις από μόνος σου χειρότερα...
Άντζυ, όπως και σένα δεν σου αρέσει (φαντάζομαι) να σου κάνει κάποιος άλλος κουμάντο στο πορτοφόλι σου, έτσι και ο μαθητής-επίδοξος φοιτητής δεν δικαιούται να κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι των γονιών του. Αν κάποιος πρέπει να πάρει αυτήν την απόφαση δεν είναι ο μαθητής αλλά ο ίδιος ο γονιός.
Θα σου καταθέσω και την δική μου, προσωπική εμπειρία, 10 χρόνια πριν, όταν έκανα τότε το δικό μου μηχανογραφικό, ρώτησα τους δικούς μου ακριβώς αυτό το πράγμα. Η απάντηση τους ήταν ότι, αν θέλω να σπουδάσω κάπου αλλού εκτός Θεσσαλονίκης, θα πρέπει ταυτόχρονα να ψάξω και για δουλειά. Προτίμησα να περιορίσω τις επιλογές μου, όπως καταλαβαίνεις
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Γιατι δεν μπορω να κανω οριστικοποιηση?
Μετά τις 25/6 θα είναι ενεργή η επιλογή της οριστικοποίησης. Τώρα κάνουμε πειράματα.
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντζυ, συμφωνώ με τον Sourotiri ότι την ξεκάθαρη συζήτηση πρέπει οπωσδήποτε να την κάνεις. Μπορεί να σου προκύψει το αντίθετο από αυτό που νομίζεις. Σε ξαδέλφη μου, πέρισυ, οι γονείς είπαν ότι οικονομικά ήταν χάλια, αλλά προτιμούσαν εκείνη να δηλώσει τη σχολή που ήθελε, ακόμα και επαρχία, και εκείνοι θα τη στήριζαν δουλεύοντας σε δεύτερες δουλειές, κάνοντας οικονομίες κ.λπ. Τελικά, πέρασε στην πρώτη της επιλογή, Ε.Μ.Π.Άντζυ, όπως και σένα δεν σου αρέσει (φαντάζομαι) να σου κάνει κάποιος άλλος κουμάντο στο πορτοφόλι σου, έτσι και ο μαθητής-επίδοξος φοιτητής δεν δικαιούται να κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι των γονιών του. Αν κάποιος πρέπει να πάρει αυτήν την απόφαση δεν είναι ο μαθητής αλλά ο ίδιος ο γονιός.
Θα σου καταθέσω και την δική μου, προσωπική εμπειρία, 10 χρόνια πριν, όταν έκανα τότε το δικό μου μηχανογραφικό, ρώτησα τους δικούς μου ακριβώς αυτό το πράγμα. Η απάντηση τους ήταν ότι, αν θέλω να σπουδάσω κάπου αλλού εκτός Θεσσαλονίκης, θα πρέπει ταυτόχρονα να ψάξω και για δουλειά. Προτίμησα να περιορίσω τις επιλογές μου, όπως καταλαβαίνεις
Καλά αποτελέσματα!
EsASt3p
Νεοφερμένος
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι φυσιολογικο αυτο; Ειμαι Θεωρητικη με Μαθηματικα και ΑΟΘ. Εγω ηξερα πως επειδη ειμαι Θεωρητικη μπορω 2 πεδια αλλα το ενα πρεπει να ειναι υποχρεωτικα το 1ο. (αυτο της θεωρητικης)
Τι ισχυει τελικα; Μπορω να μην επιλεξω το πρωτο;
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Πώς γίνεται να βλέπω π.χ.
1. Φιλολογία Αθήνας
2. Νομική Αθήνας
Υπάρχει περίπτωση αν πιάσει και 20.000 μόρια(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!) να περάσει Νομική??? Δε θα περάσει αναγκαστικά Φιλολογία?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.