margiannis
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
4 αρχικά. Και των γονέων. Π.χ. ΣΞΜΨ.Προσπαθω να μπω να φτιαξω ενα προχειρο μηχανογραφικο και μου λεει συνεχως οτι βαζω λαθος κωδικο ή ονομα χρηστη.Κωδικο βαζουμε τον κωδικο απο το καρτελακι των εξετασεων και τα αρχικα μας π.χ ΚΜ . Σωστα?Να το βαζω στα αγγλικα κατα λαθος αποκλειεται,το ελεγξα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
margiannis
Νεοφερμένος
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
Greetings!!! 8) 8)
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια μια φιλη μου εχει προβλημα.Μου ρωτα αν απο την σχολη ιστοριας και αρχαιολογιας βγαινεις φιλολογος..ξερει κανεις?Εχει πανικοβληθει!
οχι δεν βγαινει
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
εισαι σιγουρος?οχι δεν βγαινει
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ναι, βγαίνει φιλόλογος. Είναι μία από τις προοπτικές του τμήματος.Παιδια μια φιλη μου εχει προβλημα.Μου ρωτα αν απο την σχολη ιστοριας και αρχαιολογιας βγαινεις φιλολογος..ξερει κανεις?Εχει πανικοβληθει!
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω συγγενη ήδη διορισμένη !!!!!!!!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
οχι δεν βγαινει
δεν ξέρεις τι λες. Βγαίνει. Στο φροντιστήριο ο φιλόλογος ήταν απο ιστορικο-αρχαιολογικό, όπως και στο σχολείο.
fragolarossa
Νεοφερμένος
Πάτησε Θέλω να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου δελτίο , βάλε των κωδικό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ σου και θα καταλάβεις.
Οκ πάω να το κάνω ευχαριστώ!
Όλα εντάξει με βγαλε κατευθείαν στο μηχανογραφικό μου!Τον αριυμο πρωτοκόλλου χρειάζεται να τον πάμε στο σχολείο η κατι τέτοιο;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ηθελα να ρωτησω, στα στοιχεια επικοινωνιας τα βαλατε ολα? Γιατι εγω δεν εβαλα κινητο τηλεφωνο και δεν υπηρχε προβλημα στην καταθεση. Δεν προκειται να βγει "προβληματικο" το μηχανογραφικο, ετσι? Ή να μη το δεχτουν εξαιτίας αυτου του γεγονοτος..?
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι ειναι υποχρεωτικο ναχουν ολοι κινητο? Οχι βεβαια . Αρα 0 προβλημα. Αντε καλο καλοκαιρι λοιπον κ καλη σου σταδιοδρομιαΠαιδιά καλημέρα. Μολις γυρισα απο το σχολειο οπου συμπληρωσα οριστικα το μηχανογραφικο μου.
Ηθελα να ρωτησω, στα στοιχεια επικοινωνιας τα βαλατε ολα? Γιατι εγω δεν εβαλα κινητο τηλεφωνο και δεν υπηρχε προβλημα στην καταθεση. Δεν προκειται να βγει "προβληματικο" το μηχανογραφικο, ετσι? Ή να μη το δεχτουν εξαιτίας αυτου του γεγονοτος..?
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Παιδιά καλημέρα. Μολις γυρισα απο το σχολειο οπου συμπληρωσα οριστικα το μηχανογραφικο μου.
Μα δεν έβαλες κινητό; Αφού το λατρεμένο υπουργείο παιδείας ζητάει τον αριθμό τηλεφώνου μας, ώστε να μας καλέσει και να μας ρωτήσει προσωπικά (η Αννούλα αυτοπροσώπως) αν είμαστε ευχαριστημένοι με τη σχολή που περνάμε, αλλιώς ν'αλλάξουμε. Γιατί τους στέρησες τέτοια χαρά;
Τα στοιχεία που συμπληρώναμε μόνοι μας, καμία σημασία δεν έχουν, λες και δεν μας έχουν ήδη φακελωμένους παντού, μην ανησυχείς για τίποτα.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Jessy
Νεοφερμένος
Τώρα φτιάχνω το μηχανογραφικό μου, αλλά σε ένα σημείο κολλάω.
Ανήκω στην Ειδική κατηγορία με αδερφό/αδερφή σε διαφορετική πόλη και εκεί που το επιλέγω
Σε αυτό το ερώτημα τι βάζω; Την μόνιμη κατοικία μου, δηλαδή Αθήνα ή Σάμο που σπουδάζει η αδερφή μου; Έχω μπερδευτεί, όποιος γνωρίζει ας μου πει.Περιφέρεια μόνιμης κατοικίας της οικογένειας ή φοίτησης αδελφού/ής κατά περίπτωση
Ευχαριστώ!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα παιδιά!
Τώρα φτιάχνω το μηχανογραφικό μου, αλλά σε ένα σημείο κολλάω.
Ανήκω στην Ειδική κατηγορία με αδερφό/αδερφή σε διαφορετική πόλη και εκεί που το επιλέγω
Σε αυτό το ερώτημα τι βάζω; Την μόνιμη κατοικία μου, δηλαδή Αθήνα ή Σάμο που σπουδάζει η αδερφή μου; Έχω μπερδευτεί, όποιος γνωρίζει ας μου πει.
Ευχαριστώ!
Αφού λέει ΜΟΝΙΜΗ κατοικία...λογικά δε θέλει την Αθήνα..? Λέω εγώ..?
Jessy
Νεοφερμένος
Ναι, αλλά λέειΑφού λέει ΜΟΝΙΜΗ κατοικία...λογικά δε θέλει την Αθήνα..? Λέω εγώ..?
και με μπερδεύει.ή φοίτησης αδελφού/ής κατά περίπτωση
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Είναι σαν να σου λένε, ή θα σπουδάσεις κοντά στους γονείς σου ή κοντά στον/στην αδερφό/ή σου, για λιγότερα έξοδα.
Jessy
Νεοφερμένος
Άρα βάζω Αθήνα!Αν βάλεις Αθήνα, διεκδικείς θέσεις στις σχολές της Αθήνας, ως ειδική κατηγορία, αν βάλεις Σάμο, διεκδικείς εκεί που ανήκει το νησί, γεωγραφία δεν ξέρω.
Είναι σαν να σου λένε, ή θα σπουδάσεις κοντά στους γονείς σου ή κοντά στον/στην αδερφό/ή σου, για λιγότερα έξοδα.
Σ' ευχαριστώ πολύ κοπελάρα μου! Να' σαι καλά!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.