Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποτι μου ειπε ο φιλος μου σημερα που πηγε και καταθεσε το μηχ/κο του σε ρωτανε με τη σειρα μια μια τις σχολες που εχιες δηλωσει και τον αριθμο προτιμησης που εχεις βαλει για να τις περασουν στον η/υ!!Καλησπέρα παιδιά.
Μια ερώτηση αν και το έχω καταλάβει, απλά για επιβεβαίωση, απο άλλο topic που είχα διαβάσει εδώ. Τις σχολές που τις βάζουμε με σειρά προτίμησης, δηλαδή βάζω πρώτα τη σχολή που θέλω πραγματικά και προχοράω και βάζω τελευταία τη σχολή που δεν θέλω τόσο. Αν στην πρώτη σχολή που έχω βάλει δεν περνάω, ο υπάλληλος (όποιος δει το μηχανογραφικό μου τελος παντων) θα κοιτάξει τη δεύτερησχολή που έχω βάλει και πάει λέγοντας έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ
Υ.Γ: Είναι λίγο βλακώδης η ερώτηση αλλά μου έχει δημιουργήσει ένα αγχος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sonic_X
Νεοφερμένος
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sonic_X
Νεοφερμένος
Τις δηλώνεις όλες με τη σειρά που θες,το αν περνάς ή όχι δεν το ξέρει ο υπάλληλος που καταχωρεί το μηχανογραφικό.
Δεν είπα το ξέρει ο υπάλληλος απλώς ότι όταν ελεγχθεί το μηχανογραφικό, αν δεν περνάς στην επιλογή που έχεις βάλει "1" τότε κοιτάει την επιλογή "2" και πάει λέγοντας...
hello3
Νεοφερμένος
Απ'οτι διαβασα θα επρεπε να εχω δωσει και Βιολογια ΚΑΙ Νεοελληνικη γλωσσα ...
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
solo
Νεοφερμένος
Έδωσα φέτος εξετάσεις (θετική κατεύθυνση) με μάθημα επιλογής μαθηματικά γενικής παιδείας. Μπορώ να επιλέξω το πρώτο πεδίο?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη εάν αυτό που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί.
Έδωσα φέτος εξετάσεις (θετική κατεύθυνση) με μάθημα επιλογής μαθηματικά γενικής παιδείας. Μπορώ να επιλέξω το πρώτο πεδίο?
Οχι, επρεπε να ειχες δωσει ιστορια γενικης.
solo
Νεοφερμένος
Οχι, επρεπε να ειχες δωσει ιστορια γενικης.
This makes me sad. Νόμιζα ότι απλά θα υπήρχε κάποιο penalty στο βαθμό μου.
Ευχαριστώ!
παυλος1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=2330584#post2330584 (και ένα μπουκαλάκι κρύο νερό)..λεω αυριο να καταθεσω το μηχανογραφικο,τι χρειαζεται να εχω μαζι μου?
Νεοελληνική γλώσσα έδωσες. Όλοι δίνουνε. (Τη λένε και έκθεση).Απ'οτι διαβασα θα επρεπε να εχω δωσει και Βιολογια ΚΑΙ Νεοελληνικη γλωσσα ...
Δεν υπάρχει χαρτί για τα ειδικά μαθήματα. (Προσοχή!!!! Για τα ειδικά μαθήματα λέω. Μην βιαστει πάλι κάποιος εξυπνάκιας και την πετάξει!!!)...σήμερα πήρα όλα τα χαρτιά από το σχολείο...ωστόσο πάνω στην βεβαίωση πρόσβασης δεν αναγράφεται ότι έδωσα ειδικό, παρ οτι η γραμματεια με ρωτησε εαν εδωσα ειδικο, δεν έχω κάποιο άλλο χαρτί που να το πιστοποιεί...τι γίνεται?
Όχι. (Κρίμα, αλλά έτσι είναι)παιδια μια ερωτηση οσοι τελειωσαν το 2007 και εδωσαν εξετασεις φετος μετρανε οι προφορικοί τους;
funker_3
Νεοφερμένος
εχει πολυ κοσμο οσοι εχεται παει να δωσεται το μηχανογραφικο σας?
α....ξεμπερδευεται γρηγορα οταν μπειτε μεσα για να δηλωσετε?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
This makes me sad. Νόμιζα ότι απλά θα υπήρχε κάποιο penalty στο βαθμό μου.
Ευχαριστώ!
Και να ειχες δωσει ιστορια γενικης παλι θα ειχες απωλεια μοριων.
Μην το ψαχνεις με αυτο το συστημα, δεν θα βγαλεις ακρη.
peter21
Νεοφερμένος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει χαρτί για τα ειδικά μαθήματα. (Προσοχή!!!! Για τα ειδικά μαθήματα λέω. Μην βιαστει πάλι κάποιος εξυπνάκιας και την πετάξει!!!)
.[/COLOR][/CENTER]
ευχαριστώ πολυ!!!!
petroskaz
Νεοφερμένος
Aν πας να το κταθέσεις διαφορετική μέρα από το σχολείο σου θα πρεπει να περιμέενις παραπάνω;
Φυσικά και όχι.
Υπάρχουν πολλοί εκεί που σε εξυπηρετούν και απ'τη στιγμή που παραδίδεις μηχανογραφικό έχουν την υποχρέωση να σε εξυπηρετήσουν asap.
Εγώ το πήγα 3 μέρες μετά την ημερομηνία του σχολείου μου και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Κατευθείαν με ανέλαβαν.
Εγώ το πήγα σήμερα λοιπόν. Όλα μια χαρά. Πήραν φωτοαντίγραφο απολυτηρίου, βεβαίωσης και δύο μηχανογραφικά που εκτύπωσαν. Έλεγξα και τη σειρά προτίμησης των σχολών, όλα μια χαρά.
Άντε να δούμε τώρα με τις βάσεις.
Katerina~!
Νεοφερμένος
Φετος εδωσα πανελληνιες!Τωρα στο μηχανογραφικο εκει που λει τελευταια φορα που ημουν υποψηφια θα βαλω περυσι 2009 που κατεθεσα 10% μηχανογραφικο η την πρωτη φορα που εδινα πανελληνιες δηλαδη το 2008??Και επιλεγω αυτο που λει αποφοιτος προγενεστερου ετους με νεα εξεταση??
Ευχαριστω!!
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Katerina~!
Νεοφερμένος
Eγω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι αυτα πρεπει να βαλω απλα θελω και μια επιβεβαιωση απο καποιον
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.