djimmakos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς από εκεί παίρνουμε μόνο πλάνα κ ιδέες κ όχι τόσο τις εκθέσεις!τις εκθέσεις τις γράφουμε από Piniari, Siountris κ Past Papers!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε συ, με reviews πώς τα πας?λες να έχει κ τέτοιες το 2o part?
Garret
Νεοφερμένος
Εγώ έχω το Cambridge Proficiency Writing 2. Το κακό με αυτό το βιβλίο είναι ότι έχει πολύ υψηλού επιπέδου εκθέσεις που δεν καταλαβαίνεις τη δομή τους. Έχει επίσης και κάτι κουφά θέματα ...
Δυστυχώς τα περισσότερα βιβλία είναι κακογραμμένα και το design τους είναι κάκιστο.
Εαν μπορείτε να βρείτε κάπου το Successful Writing ( Express Publishing ) by Virginia Evans - τη πιο πρόσφατη έκδοση ( αν θυμάμαι καλά 2006 ) έστω να ρίξετε μερικές ματιές, θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.
Θα σας έδειχνα 1 δείγμα αλλά προφανώς απαγορεύεται.
Το άλλο αρνητικό είναι ότι η πλειοψηφεία των φροντιστηρίων δε διαλέγει βιβλία με γνώμονα το πόσο εύχρηστα και καλογραμμένα είναι, αλλά συμφωνίες/συμφέροντα,ήδη έτοιμο υλικό και lesson plans, και διάφορους άλλους λόγους...
djimmakos
Διάσημο μέλος
Garret
Νεοφερμένος
Article, Letter, Essay, Proposal.
Μην επικεντρωθείτε σε κάποιο συγκεκριμένο. Το κοινό που θα έχουν όλοι οι τύποι όμως θα είναι το "Discursive" στοιχείο (πράγμα που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσετε ποικιλία συνδέσμων).
Στο 2ο μέρος έχουμε:
Article, Letter, Review, Report, Proposal
Βέβαια, αυτές είναι οι γενικές κατηγορίες, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τη δομή διαφόρων τύπων εκθέσεων.
Πάντως, εάν έχετε μάθει τη δομή τους και έχετε καλό λεξιλόγιο, δε θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερο πρόβλημα. Επίσης προσοχή στο ύφος
djimmakos
Διάσημο μέλος
article με εύκολο θέμα...έτσι πιστεύω!
ρε συ, με reviews πώς τα πας?λες να έχει κ τέτοιες το 2o part?
Καλά τα πάω γιατί ξέρω καλό λεξιλόγιο ( live) και έχω φαντασία, καθώς δεν έχω βιώσει καμία από τις καταστάσεις που λένε τα θέματα και συνήθως δημιουργώ ψεύτικες κατάστασεις. Πιστεύω ότι το part 2 θα έχει σίγουρα review καθώς δεν έχουνε βάλει για καιρό. Και για το part 1 essay και article...
Ένα είναι το σίγουρο. Εαν έχει letter δεν κοιτάω κανένα άλλο ... Στο φροντηστήριο στα letter δεν έχω πάρει ποτέ λιγότερο από 17
Υπομονή! 6 μέρες μείνανε και μέτα ΤΕΛΟΣ
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
κύριε...ευχαριστώ πάρα πολύ!!Σας/σου(?) είμαι ευγνωμωνουσα για όλα!
personGR
Νεοφερμένος
Γιατί πρέπει μαθητές να ταλαιπωρούν και να θέτουν τον εαυτό τους σε τεστ ωριμότητας δίνοντας πτυχία επιπέδου C2.Δηλαδή σε τι ακριβώς θα τους χρειαστούν?Θα τους βοηθήσουν στις απόλυτες τιμές, ή να καταλάβουν πως κλίνεται το άτιμο το ιημι?
Πιστεύω πως σαν άτομα με περιορισμένη κριτική σκέψη, μπορούν να έχουν με αρκετή άνεση το επίπεδο Β2, αλλά τα δυσκολότερα πτυχία νομίζω είναι για άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία..Φοιτητές πχ...
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Garret
Νεοφερμένος
εγώ έχω κ προφορικά στις 11 Ιουνίου...άρα όχι ΤΕΛΟΣ...!
κύριε...ευχαριστώ πάρα πολύ!!Σας/σου(?) είμαι ευγνωμωνουσα για όλα!
Όχι τέλος, αλλά σίγουρα όχι και άγχος
Πέρα από όποια προετοιμασία θα κάνετε στο φροντιστήριο, προτείνω αγγλικές-αμερικάνικες ταινίες ( όχι με έντονη slang ) / κινούμενα σχέδια στα αγγλικά χωρίς υπότιτλους (ή με αγγλικούς υπότιτλους αρχικά και σταδιακά χωρίς καθόλου υπότιτλους). Ναι, καλά διαβάσατε, κινούμενα σχέδια, καθώς έχουν τα πιο καθαρά αγγλικά
Σιγουρευτείτε επίσης ότι γνωρίζετε τη χρήση τυπικών εκφράσεων, ΜΗ διστάζετε να ρωτήσετε για επεξηγήσεις αν δε καταλάβατε κάτι ( δε βαθμολογείστε αρνητικά γι αυτό ) και προσπαθείστε να το δείτε σαν "συζήτηση με φιλαράκια", δε τρώνε οι άνθρωποι
Επίσης από τη δική μου εμπειρία και γνωριμία με εξεταστές προφορικών απο διάφορες χώρες (Αγγλία-ΗΠΑ-Αυστραλία κλπ) να πω ότι είναι γλυκά άτομα με αρκετό χιούμορ και όρεξη και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ προφορές
Υ.Γ Αν η ευγνωμοσύνη και τα ευχαριστώ πήγαιναν σε μένα, δε κάνει τπτ, καλή επιτυχία και..θα προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ καθώς βλέπω μία πολύ ωραία προσπάθεια από τα παιδιά του Ischool, καθώς και τους συμμετέχοντες
Υ.Γ 2 Δεν έχω πρόβλημα με τον ενικό (εκτός τάξης :p ) και γενικά προσπαθώ και είμαι πάντα δίπλα στους μαθητές μου / παιδιά
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμένα στο Michigan ο κυριούλης που μου έπεσε μ φάνηκε τέλειως κ κάναμε υπέροχη συζήτηση!
Στο Cambridge(το οποιο δινω στο φροντιστηριο) έχω πέσει με κάποιους που δε με ξετρελαναν...Άσχετα αν μου το εβαλαν πανω-πανω...!
Garret
Νεοφερμένος
To Michigan έχει ένα καλό στα προφορικά, για το οποίο τους βγάζω το καπέλο.
Έχουν δώσει τη δυνατότητα στον εξεταστή αν δει ότι ο υποψήφιος δε μπορεί να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα που έχουν διαλέξει, να μιλήσει για όποιο θέμα του αρέσει ( θα το διαπιστώσει/ρωτήσει ο εξεταστής ). Δηλαδή, προσπαθούν να τον κάνουν να μιλήσει, δε τον υποχρεώνουν να μιλήσει για πράγματα που δε του αρέσουν ( ή που μπορεί να τα μισεί κι όλας... (!) )
djimmakos
Διάσημο μέλος
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει διαβάσει κανένας τα βιβλία που δίνονται για έκθεση?
djimmakos
Διάσημο μέλος
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.