g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paontinos
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
α!!! και κατι ακομα για κατι κομπλεξικους να ξερουν πως στη φουρνια τη δικια μου(2006),οι λιγοι το τονιζω,λιγοι, πολιτες συμφοιτητες μου που δεν "πηγαιναν"τους σσασιτες μαθαμε απο φιλους τους πως το 70% απο αυτους ειχαν πρωτη σχολη προτιμησης την σσασ ιατρικο.Αν αυτο δεν ειναι κομπλεξ ποιο ειναι!!!!Και σε καμια περιπτωση δεν καταφρονω τους πολιτες συμφοιτητες μου που διαλεξαν να πανε στην πολιτικη εξαλου ο στρατος ειναι ταυτοχρονα κατι ασυμβατο για πολλους και πολυ καλα κανανε και δεν περασαν... εξαλου πολλοι θα μπορουσαν να περασουν και στη σσας.
δεν χρειαζεται να ακους τον καθε πικραμμενο αν εισαι καλη θα κανεις την ειδικοτητα που θελεις κατα την γνωμη μου προσπαθησε να εχεις δυο τουλαχιστον επιλογες σε μια 8α πας σιγουρα,παντως 8ελει διαβασμα και κοπο οπου και αν θες να πας.Οι εξετασεις γινονται για να διαλεξουν ποιοι ειναι οι καλυτεροι για την συγκεκριμενη ειδικοτητα και βεβαια το διαβασμα που θα κανεις θα σε βοηθησει να ξαναφρεσκαρεις την συγκεκριμενη ειδικοτητα πριν την ξεκινησεις!!!Παντως δυσκολα βλεπεις καποιον να κανει ια ειδικοτητα που δεν θελει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι και εγώ το ιδιο θα ηθελα να ρωτήσω!!!!!!!Γεια σας!!
Έχω μια απορία!
Είναι αληθεια οτι τα αγορια με τρύπα για σκουλαρικι δεν γινονται δεκτα στην Στρατιωτική Ιατρικη?
Γιατι θέλο πολυ να κάνω αλλα δεν μπορω να το διακινδυνευσω!
Ας μου απαντήσει οποιος ξέρει στα σιγουρα !!!
paontinos
Νεοφερμένος
PaNaGiOtIS.
Νεοφερμένος
01011001
Δραστήριο μέλος
Δηλαδή αν εγώ κάνω τρύπα και όταν φτάσει η στιγμή για τις εξετάσεις(μακάρι θεέ μου!!) υπάρχει έστω και μια μικρή περίπτωση να με κόψουν;;;
Δεν ξέρω αν ισχύει ή οχι, αλλά, αν ισχύει, δεν σε ενοχλεί που η σχολή στην οποία θες να περάσεις, και κατ'επέκταση το επάγγελμα που θες να έχεις, σου απαγορεύει κάτι τέτοιο?
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
PaNaGiOtIS.
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω αν ισχύει ή οχι, αλλά, αν ισχύει, δεν σε ενοχλεί που η σχολή στην οποία θες να περάσεις, και κατ'επέκταση το επάγγελμα που θες να έχεις, σου απαγορεύει κάτι τέτοιο?
Δες αν κατάλαβα σε ενοχλεί το όλο θέμα της εξουσίας του στρατού και έτσι??
Εμένα όχι δεν με ενοχλεί!!!!
Σίγουρα θα προτιμούσα πολιτική ιατρική αλλα με τα σημερινα δεδομένα (αναμονές για ειδικοτητα κτλ) πάω αναγκαστικά στην μεριά του στρατού!!
Ξέρω πως θέλει πολλές θυσίες (που απο ότι φαίνεται ξεκινάνε απο τώρα!) αλλα μπροστά στον στόχο μου και αυτο που θέλω να πετύχω το ανέχομαι!!!!
01011001
Δραστήριο μέλος
Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος
paontinos
Νεοφερμένος
Ειναι αληθεια στην ιατρικη τουλαχιστον πως μετα την ειδικοτητα μπορεις να πας για μεταπτυχιακο(επαρκει μονο αν εχεις το προφισενσι) στο οποιο θα εχεις κανονικα το μισθο σου ως αξιωατικος(δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι και διπλός)παντως λογικα οπως γινεται παντου θα πληρωνεσαι και στο νοσοκομειο που θα κανεις το μεταπτυχιακο!!!Αν δεν εισαι ευχαριστημενος εκει που σε στλενει ο στρατος μπορεις να παρεις αδεια(ανευ μισθου,η οποια εγκρινεται με τη μια)να κανεις το μεταπτυχιακο σου οπου θελεις.Επιστρεφοντας στην ελλαδα συνεχιζεις κανονικα...Για τα υπολοιπα τμηματα της σσασ δεν ξερω κατι τουλαχιστον για οτι αφορα το εξωτερικο στην ελλαδα παντως σιγουρα μπορεις να κανεις δεν ξερω αν υπαρχει κατι για το εξωτερικο,πιστευω πως θα υπαρχει"πιστευω" δεν ειμαι σιγουρος
Soul of Sin
Εκκολαπτόμενο μέλος
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
στρατιοτικη ιατρικη: και γαμω τις σχολες,αμεσσος διορισμος,πολλα λευτα και δικαιομα ασκησης ελευθερου επαγκελματος μετα την συνταξιοδωτηση....που ειναι πολυ γρηγορη. και γαμω τις σχολες αλλα απιαστη!!
Με τρεις (3) λέξεις: ΜΗ ΣΚΕΦΘΕΣΑΙ ΕΤΣΙ
DimiMoli
Νεοφερμένος
dimious200
Νεοφερμένος
pantelhs
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
paontinos
Νεοφερμένος
Βιοπαθολογος λεγεται η ειδικοτητα και ναι εχεις την δυνατοτητα
pantelhs
Νεοφερμένος
Sofia87
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.