katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
απο όσο ξέρω οι ΣΣΑΣίτες παρακολουθούν τα μαθήματα καθημερινά στο πανεπιστήμιο ένστολοι.....δηλάδη τα συγγράματα με το δίκοχο πάνε ασορτί. Επίσης πρέπει να παρακολουθούν υποχρεωτικά τα μαθήματα ( καμμία φορά πάνε οι 6ετείς - 4ετείς και παίρνουν παρουσίες ) και αν λείψει κανείς καταλαβαίνεις......
Όσο αναφορά την στρατιωτική εκπαίδευση πηγαίνουν το καλοκαίρι στο Ποσείδι στην οποία κάνουν διάφορες ασκήσεις.....Σε γενικές γραμμές δεν είναι τόσο αυστηρή στρατιωτική σχολή όσο στους Ευέλπιδες......Αλλά έχει κυρίως διάβασμα !!!!
ΥΓ. Οι 6ετείς - 4ετείς κάνουν και καμμία κοπανίτσα τα βράδια μιας και η Θεσσαλονίκη είναι απ' έξω
Αυτά προκαταβολικά !!!!! ( δέν είμαι ΣΣΑΣίτης να ξέρεις )
Μάλιστα...καταλαβαίνω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Protagonist
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριαα χανια
Νεοφερμένος
Μηπωσ γνωριζεις και για τισ μεταθεσεις που παιρνουν αυτοι που ειναι του ΣΣΑΣ?? Εχω ακουσει πωσ ειναι πολλεσ ?? ισχυει?bullshit
1 φορά την πρώτη χρονιά να το κάνουν .. μετα βαριούνται ...γιατι καταλαβαίνεις ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Camouflage
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BILL KEXA
Νεοφερμένος
Η διαφορά στις δύο πτέρυγες είναι ότι απο όπλα βγαίνεις σε μάχιμες είδικότητες ( Πεζικό , Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό , Μηχανικό , Διαβιβάσεις και Αεροπορία Στρατού ( ελικόπτερα ) ενώ στα Σώματα πάς σε πιο soft ειδικότητες ( Ανεφοδιασμός , Τεχνικό Σώμα , Υλικού Πολέμου ) Σαφώς απαιτούνται περισσότερα μόρια για να μπεί κανείς στα σώματα ( 18400 σε κανονικές συνθήκες ) και περίπου 16800 για τα όπλα..... καλή τύχη!Καλησπέρα σε όλους.Εγώ έχω αποφασίσει κιόλας ότι μία από τις σχολές που θα δηλώσω στο μηχανογραφικό θα είναι και η Σ.Σ.Ε. .Απλά,ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε Όπλα και Σώματα και τι διαφορά υπάρχει στην βαθμολογία του καθενός τομέα.
Camouflage
Νεοφερμένος
bilakos
Νεοφερμένος
οι πρωτοτυπιες (απ' οσο καταλαβαινω) ειναι οι εξης:
1) οι υγειονομικες εξετασεις δεν ειναι πλεον των προκαταρκτικων εξετασεων (ΠΚΕ) αλλα θα γινονται με ευθυνη των υποψηφιων σε ιδιωτη γιατρο. (οσοι δεν πληρουν τις προυποθεσεις υψους-βαρους κλπ - οπως εγω - να μην ενθουσιαζονται, αυτα θα μετρηθουν στις σχολες).
2) οι ημερομηνιες, συμφωνα με το υποδειγμα 9, εχουν ηδη παρελθει καθως ειναι οι ιδιες με περσι (π.χ.: προθεσμια καταθεσης δικαιολογητικων: 6 μαιου 2011!!!). συμφωνα με το υπολοιπο σωμα της προκηρυξης οι ημερομηνιες ειναι καπως πιο ορθοδοξες. (π.χ.: προθεσμια καταθεσης δικαιολογητικων: 30 μαρτιου 2012) περιεργο ε; μαλλον καποιοι πηραν το περσινο "υποδειγμα 9" και το βαλανε στην φετινη προκηρυξη διχως να του ριξουν καν ενα βλεφαρο πρωτα.
3) ξερει κανεις ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η "ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ";;;;;;;;;
η προκηρυξη ειναι αυτη: https://www.geetha.mil.gr/media/DEKP/edyetha2012.pdf
KN13
Νεοφερμένος
Κάπου αναφέρει την συγκεκριμένη πρόταση στα απαιτούμενα δικαιολογητικά ( Βεβαίωση πιστοποίησης λόγω μη προσκόμισης Υγειονομικών Εξετάσεων.) ενώ πιο πάνω αναφέρει ότι οι εξετάσεις πρέπει να έχουν γίνει το πολύ 2 μήνες πριν γίνουν οι ΠΚΕ και να τις φέρεις εκείνη την ημέρα.
έψαξα στο google δεν βρήκα κάτι μόνο ένα αντίστοιχο θέμα στο ischool που είχε σβηστεί
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Ρε παιδια το Ν.Π.Δ.Δ και το Ν.Π.Ι.Δ που γραφει διπλα σε ολες τις εξετασεις τι ειναι;
Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου
προσκομίσουν τις απαιτούμενες εξετάσεις (άποροι – ανασφάλιστοι), τότε μαζί με
την Αίτηση Υποψηφίου θα υποβάλουν στη σχολή πρώτης προτίμησης και
αντίστοιχη βεβαίωση ή υπεύθυνη δήλωση που να πιστοποιεί τους παραπάνω
λόγους, προκειμένου να προγραμματίζονται από τη ΔΑΕ – Σχολή πρώτης
προτίμησης για υγειονομικές εξετάσεις στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.
papas
Διάσημο μέλος
11. Περιπτώσεις όπου υποψήφιοι -ες αδυνατούν για οικονομικούς λόγους να
προσκομίσουν τις απαιτούμενες εξετάσεις (άποροι – ανασφάλιστοι), τότε μαζί με
την Αίτηση Υποψηφίου θα υποβάλουν στη σχολή πρώτης προτίμησης και
αντίστοιχη βεβαίωση ή υπεύθυνη δήλωση που να πιστοποιεί τους παραπάνω
λόγους, προκειμένου να προγραμματίζονται από τη ΔΑΕ – Σχολή πρώτης
προτίμησης για υγειονομικές εξετάσεις στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.
Πολύ καλή πρωτοβουλία από το στρατό να βοηθήσει τους άπορους!
Μέχρι τώρα έχουν βγάλει οι ΣΣΑΣ (Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων) και η ΣΑΝ (Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής)
τις λίστες και τα προγράμματα θα τα βρείτε εδώ
Κάθε σχολή που βγάζει το πρόγραμμα και την λίστα των δεκτών, θα ανεβαίνει αμέσως στο παραπάνω site
https://stratiotikessxoles.blogspot.com/p/blog-page_16.htmlΓια οποιαδήποτε απορία, υπάρχει η ομάδα μας στο facebook
https://stratiotikessxoles.blogspot.com/p/blog-page_16.html
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην αρχή, ειδικά στην προπαίδευση, έχει αρκετό τρέξιμο, και πίεση, και όποιος αντέξει, μένει
Itach1
Διάσημο μέλος
Φιλε η συμβουλη μου ειναι να παλεψεις για κατι καλυτερο οπως ειναι η ευελπιδων.Του χρόνου θα δηλώσω ΣΜΥ... Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό με την συγκεκριμένη σχολή ;
Για περισσοτερες πληροφοριες πανε εδω https://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=655
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Δεν γίνεται φίλε θα πάω από Θεωρητική και η ΣΜΥ είναι η μόνη λύση... Πιστεύω ότι έχω τα κότσια...
Σκέφτηκες το ΣΣΑΣ Στρατολογικό;
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρώτον, δεν είμαι γραφειοκράτης και βολεψάκιας...
και
Δεύτερον, θέλω να πάω ΣΜΥ για να ξεκολλήσω από την μούχλα... Θέλω να με τρέξουν λίγο... Δεν μπορώ να κάθομαι...
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.