Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη δευτερη που πηγα , λογω και ενος εγκαυματος που επαθα , με εβαλε να κανω καποιες εξετασεις και μου εδωσε συνταγη για συγκεκριμενη ποσοτητα σιδηρου για 1 εξαμηνο......στο τριμηνο ειχαν φυγει ολα και μου'πε να σταματησω...απο τοτε δεν εχω βγαλει τιποτα(ουτε απλα) ενω 1-2 σημαδια που ειχα εξαφανιστηκαν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό είναι ελεεινό. Είναι και αηδιαστικό και δεν κρύβει τα σπυράκια, αντιθέτως τα επιδεικνύει. Μην το κάνετε οι κοπέλεςδεν ειχα ποτε ακμη αλλα πρεπει να ειναι πολυ μπερδεμα..ειδικα για τα κοριτσια....παντως ειναι πολυ αηδιαστικο να εχεις ακμη και να βαζεις τοσο πολυ μεικ καπ και πουδρα που το δερμα του προσωπου σου να γινεται αναγλυφο και να διακρινονται ολα τα σπυρακια απο κατω!! ειχα μια γνωστη που εφαρμοζε αυτη την τακτικη και στις 3 ταξεις του λυκειου
prinCess.
Επιφανές μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Μα θεοι του Ολυμπου τι συμφορα!!!Θεέ μου έβγαλα ένα σπυράκι στο μάγουλο. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ.
Εγω στη θεση σου δε θα εβγαινα απο το σπιτι μεχρι να εξαφανιστει....
prinCess.
Επιφανές μέλος
Θέε μου τι τραβάω.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Και πολυ καλα θα κανεις...Αυτό θα κάνω μάλλον.
Θέε μου τι τραβάω.
Μην σου πω να κουκουλωσεις κ ολους τους καθρεφτες μες το σπιτι!!
Πως θα αντικριζεις ενα ολοκληρο μπιμπικακι στο μαγουλακι!?
prinCess.
Επιφανές μέλος
Τι αμαρτίες πληρώνω.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Ο δερματολογος μου, μου εχει προτεινει να αποφευγω το μεικ-απ,τις πουδρες και τα ρουζ γιατι κλεινουν τους πορους και το δερμα δεν αναπνεει. Επιπλεον, μπορει καποιο συστατικο τους να ερεθισει την ακμη η' τα απλα σπυρακια, με αποτελεσμα να αργησει το δερμα να "ηρεμησει".
Εγω βαφομαι σπανια(π.χ αν παω σε κανα γαμο η' καμια σημαντικη εξοδο). Το καθημερινο βαψιμο δεν κανει καλο.
Αν θελετε να βαφτιτε,επιλεξτε καλα καλλυντικα η' συμβουλευτειτε το δερματολογο σας.
Υ.Γ. Μια ακομη συμβουλη,να αφαιρειτε πολυ καλα το μεικ-απ και οταν κυκλοφορειτε την ημερα να βαζετε αντιηλιακη κρεμα! Ειναι πολυ απαραιτητη για τη προστασια του δερματος μας!
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Iσχυουν οσα λες...Επιπλεον αν καποια φορα θελουν να χρησιμοποιησουν makeup καλο θα ηταν να παρουν ενα που να ΜΗΝ εχει αρωματικα κ αλλα τετοια γιατι δεν κανουν καλο σε προσωπο με ακμη..Επισης να ειναι oil free...Oπως της clinique η σειρα antiblemish!Καλο θα ηταν οσα κοριτσια εχουν ακμη η' απλα σπυρακια, να μην τα καλυπτουν με μεικ-απ. Δεν κανει καθολου καλο.
Ο δερματολογος μου, μου εχει προτεινει να αποφευγω το μεικ-απ,τις πουδρες και τα ρουζ γιατι κλεινουν τους πορους και το δερμα δεν αναπνεει. Επιπλεον, μπορει καποιο συστατικο τους να ερεθισει την ακμη η' τα απλα σπυρακια, με αποτελεσμα να αργησει το δερμα να "ηρεμησει".
Εγω βαφομαι σπανια(π.χ αν παω σε κανα γαμο η' καμια σημαντικη εξοδο). Το καθημερινο βαψιμο δεν κανει καλο.
Αν θελετε να βαφτιτε,επιλεξτε καλα καλλυντικα η' συμβουλευτειτε το δερματολογο σας.
Υ.Γ. Μια ακομη συμβουλη,να αφαιρειτε πολυ καλα το μεικ-απ και οταν κυκλοφορειτε την ημερα να βαζετε αντιηλιακη κρεμα! Ειναι πολυ απαραιτητη για τη προστασια του δερματος μας!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Αντί για μεικαπ πάρτε ΒΒ κρέμα καλύτερα. Το μεικαπ καμιά φορά δημιουργεί και το ίδιο σπυριά, ειδικά κάτι τσίπικα.
Η ΒΒ μοιάζει καλή αλλά εμένα κάνει την επιδερμίδα μου να φαίνεται πιο λιπαρή. Το έχει παρατηρήσει καμία άλλη ή ήταν ιδέα μου;
Έχει δοκιμάσει κανείς τα προιόντα της AKNICARE; Περνούσα απο ένα φαρμακείο σήμερα κι είδα μια γιγαντοαφίσα να διαφημίζει ενα cleanser της aknicare που υποσχόταν καθαρή επιδερμίδα χωρίς μαυρα στίγματα και λιπαρότητα.
Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Μην πάνε χαμένα τα 10 ευρά.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Έφυγαν τα που***καΕγώ από τα 11 μου είχα ακμή. Πλέον έχουν εξασθενίσει από μόνα τους και υπάρχουν ελάχιστα μόνο στα "μήλα" των μάγουλων.
Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι έχω μεγαλώσει εξαιρετικά νωρίς Δηλαδή, με κάνουν να πιστεύω ότι αναπτύσσομαι με πολύ γοργούς ρυθμούς.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!
Guest 292010
Επισκέπτης
Αυτά τα 3 σε 1 που κάνουν και απολέπιση.
Ξύνουν το δέρμα και χειροτερεύουν την κατάσταση.
Εγώ απέκτησα από το πουθενά ξηροδερμία (έχω γενικά το χειμώνα αλλά με μια ενυδατική είμαι οκ) και μετά συνειδητοποίησα ότι έφταιγε το σαπούνι με τους σκατόκοκκους.
Το πέταξα και ησύχασα
chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσοι έχετε σπυράκια να μην παίρνετε τα σαπούνια που διαφημίζουν και περιέχουν κόκκους.
Αυτά τα 3 σε 1 που κάνουν και απολέπιση.
Ξύνουν το δέρμα και χειροτερεύουν την κατάσταση.
Εγώ απέκτησα από το πουθενά ξηροδερμία (έχω γενικά το χειμώνα αλλά με μια ενυδατική είμαι οκ) και μετά συνειδητοποίησα ότι έφταιγε το σαπούνι με τους σκατόκοκκους.
Το πέταξα και ησύχασα
Αλήθεια?!?! Και εγώ τα χρησιμοποιω συχνα, ειδικά οταν έχω σπυράκια!!!
Guest 292010
Επισκέπτης
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε βοήθησαν?
Εντάξει ολο και κάπως με βοήθησαν αλλα δεν με ενωχλησαν και κάπου...!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.