ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
γαμώτο..εμένα η σοκολάτα μου προκαλεί μόνο σπυράκια γι'αυτό προσπαθώ να την αποφεύγω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι το άγχος προκαλεί πολλά προβλήματα όπως σπυράκια, άσπρες τρίχες, αϋπνία ...
γαμώτο..εμένα η σοκολάτα μου προκαλεί μόνο σπυράκια γι'αυτό προσπαθώ να την αποφεύγω.
και τριχοπτωση....μπορει να σε κανει υποτονικο.....ασε που σου χαλαει και την ψυχολογια....και οχι μονο το αγχος ...αλλα και τα ανθρακουχα ποτα με γλυκαντικες ουσιες....(φερνουν σπυρακια) κατω τα χερια απο την κοκα κολα!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
και τριχοπτωση....μπορει να σε κανει υποτονικο.....ασε που σου χαλαει και την ψυχολογια....και οχι μονο το αγχος ...αλλα και τα ανθρακουχα ποτα με γλυκαντικες ουσιες....(φερνουν σπυρακια) κατω τα χερια απο την κοκα κολα!!!!!!!!!!
καλά στο τέλος με αέρα θα πρέπει να τρεφόμαστε για να αποφεύγουμε τις παρενέργειες των τροφών
ωχ.. τώρα που το σκέφτομαι, και ο αέρας αρχίζει να μολύνεται
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
καλά στο τέλος με αέρα θα πρέπει να τρεφόμαστε για να αποφεύγουμε τις παρενέργειες των τροφών
ωχ.. τώρα που το σκέφτομαι, και ο αέρας αρχίζει να μολύνεται
βεβαιως και καλα που μου το θυμησες! και η ρυπανση παιζει ρολο....ο ηλιος και ενα σωρο αλλα! αστα να πανε!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εχω πιο πολυ προβλημα με τους πορους..Εκανα μια φορα καθαρισμο αλλα η αισθητικος εκανε καποια ''σχολιακια'' και απο τοτε δεν θελω να ξαναδω αισθητικο ουτε ζωγραφιστο...Απ την αλλη μια φιλη μου εκανε καθε μισο μηνα καθαρισμο με βελονα και το προσωπο της εχει .........σχεδον καταστραφει...
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας γυρισουμε ομως στο αρχικο ζητημα..Εγω χρησιμοποιω μια σειρα φαρμακευτικων προιοντων Castalia (σαπουνι-κρεμα)τα οποια με χουν βολεψει αρκετα...Αγορασα και ενα σαπουνι -αγορας για τους μαυρους πορους το οποιο αποτελει παραδειγμα προς αποφυγη.Ουσιαστικα καθε αλλο παρα καλο εκανε....Δυστυχως φουντωνε τα σπυρακια.
Εγω εχω πιο πολυ προβλημα με τους πορους..Εκανα μια φορα καθαρισμο αλλα η αισθητικος εκανε καποια ''σχολιακια'' και απο τοτε δεν θελω να ξαναδω αισθητικο ουτε ζωγραφιστο...Απ την αλλη μια φιλη μου εκανε καθε μισο μηνα καθαρισμο με βελονα και το προσωπο της εχει .........σχεδον καταστραφει...
βελονα; τι ειναι παλι αυτο καλε; κοιτα παντως εγω μπορω να πω με σιγουρια οτι αμα κατι λεει πανω απολεπιση και εχεις σπυρακια τοτε μην το παρεις ακομη και αν σου ταζει τον ουρανο με τα αστρα! τι ειναι τα σχολιακια; οσον αφορα την αισθητικο μπορει να σου πει μια αποψη οπως θα σου ελεγε μια φιλη σου απο την εμπειρια της ...δεν εχει καμια σχεση με τον δερματολογο.τα φαρμακευτικα προιοντα απο δερματολογο συσταθηκαν;
plus: εχετε δοκιμασει κανενα απο αυτα;
Anthony
Δραστήριο μέλος
είναι μόνο για αποτρίχωση
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιοι είναι αυτοι οι δερματολογοι για να τους εχω υποψιν μου αν χρειαστει??ο καλύτερος , με διαφορά , δερματολόγος της Θεσσαλονίκης και άλλοι 3 του ίδιου βεληνεκούς , δερματολόγοι μου το είπαν
δεν μπορώ να τους αμφισβητήσω
Anthony
Δραστήριο μέλος
αν την θέλουν τόσο μπορούν να μου δώσουν κάποιο ποσό
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτήν στη σύστησε γιατρός η φαρμακοποιός?Παιδια η λυση ειναι η αλοιφη brevoxyl!!! ειναι τελεια αλοιφη και βλεπεις πολυ ωραιο αποτελεσμα μετα απο πολυ λιγο καιρο!! να ξερετε ομως οτι οταν αρχισετε να την βαζετε μπορει να ειναι κοκκινο το δερμα σας σ' εκεινο το σημειο... αλλα μην ανυσηχειτε! σε 3-4 μερες το πολυ φευγει η κοκκινιλα!!κανει εξαιρετικη δουλεια για εμενα και το καλυτερο ειναι πως σε πολυ λιγο καιρο!! εγω ειδα ορατα καλυτερο δερμα απο την πρωτη φορα που εβαλα!
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
LiveLoveLaugh:D
Εκκολαπτόμενο μέλος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια η λυση ειναι η αλοιφη brevoxyl!!! ειναι τελεια αλοιφη και βλεπεις πολυ ωραιο αποτελεσμα μετα απο πολυ λιγο καιρο!! να ξερετε ομως οτι οταν αρχισετε να την βαζετε μπορει να ειναι κοκκινο το δερμα σας σ' εκεινο το σημειο... αλλα μην ανυσηχειτε! σε 3-4 μερες το πολυ φευγει η κοκκινιλα!!κανει εξαιρετικη δουλεια για εμενα και το καλυτερο ειναι πως σε πολυ λιγο καιρο!! εγω ειδα ορατα καλυτερο δερμα απο την πρωτη φορα που εβαλα!
το εψαξα στο ιντερνετ με τα δερματολογικα ...εκει ηταν ..και δεν μπορειτε να φαντασειτε τι ακουσα (αφροδισιακου περιεχομενου)...εγω για την ακμη εψαχνα εντωμεταξυ...
λοιπον μια μαρτυρια στο insomnia.gr ελεγε οτι απλως ξεφλουδιζε με την κρεμα αυτη...και καλο δεν ειδε και αν καταλαβα καλα συμπεριλαβανονται και χαπια τα οποια λεει επιδεινωνουν την κατασταση σε πρωτη φαση....και μετα μπορει να δεις καλο αλλα με παρενεργειες πιθανοτατα....
παντως ,αυτο που διαβασα ακομη και απο δερματολογους ειναι οτι η θαλασσα με τα μπανια βοηθα!
αυτο που λες παντως μου φαινεται λιγο επικυνδινο...πρεπει να στο συστησει ιατρος ή ετσι το πηρες;;
για τα μικρά κόκκινα σπυράκια στην πλάτη έχει κανείς καμιά ιδεα??
εγω θα ελεγα την θαλασσα...τωρα βεβαια αμα πας σπανια για κολυμπι...
εμενα καπου ειχε παρει το αυτι μου στο cosmopolitan για αλατι...
βλακειες....ενα ειναι στο σιγουρο...μακρυα απο απολεπιστικα!
elinaki97
Νεοφερμένος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.