prinCess.
Επιφανές μέλος
Μία είναι η λύση
ελα βλακεια θα πεις παλι, πες το
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι λενε οτι κανει πολυ καλο..(οχι ο βηχας..)γκουχου
prinCess.
Επιφανές μέλος
ναι λενε οτι κανει πολυ καλο..(οχι ο βηχας..)
το ξερω
Stelina.Teta
Νεοφερμένος
δεν θυμάμαι πως λεγανε τα χαπια, αλλα μου εδωσε κρεμες ανταφεριν και νταλασιν μαζι...παντως αν εχει παρει καποιος τιποτα χαπια που να μην ξεφλουδιζουν πλζ πειτε δεν μπορω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με λες ποια ηταν αυτα τα φαρμακα για να σου πω κ εγω αν αυτο που θελω να σ πω σχετιζετε μ αυτα που πηρες...και ΚΑΚΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ
Orestes
Δραστήριο μέλος
δεν θυμάμαι πως λεγανε τα χαπια(
Μήπως Diazepam ;
Stelina.Teta
Νεοφερμένος
δεν θυμάμαι πως λεγανε τα χαπια, αλλα μου εδωσε κρεμες ανταφεριν και νταλασιν μαζι...παντως αν εχει παρει καποιος τιποτα χαπια που να μην ξεφλουδιζουν πλζ πειτε δεν μπορω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντομεταξυ εχω κανει και καθαρισμους σε αισθητικο οπου εξαφανιζονταν για 2-3 μηνες και μετα ξανα τα ιδια.
Και το θεμα ειναι πως εχω παρα πολλα μικρα εσωτερικα ασπρα που δεν πολυφαινονται αλλα ειναι εκατομμυρια και τα μεγαλα που βγαζω που κ που δεν ειναι ακμης, οπως τα συνιθισμενα με πυον κ μεγαλα δηλαδη,ειναι κοκκινα με πολυ λιγο πυον κ γινονται πληγες και κανουν πανω απο μια εβδομαδα να φυγουν.
Εχω δοκιμασει και κλερασιλ αλλα πολυ μικρη η διαφορα.Και δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο περναω σταδια που κοκκινιζουν κ φουντωνουν πολυ χωρις να εχω κανει κατι εγω.
-----------------------------------------
Εγώ όταν πηγα στην αισθητικό για καθαρισμό μου είπε ότι κάτω από τα 23 ο καθαρισμός δεν πρέπει να γίνεται γιατί αφήνει από σημάδια στο πρόσωπο μέχρι και κάτι χειρότερο λογω της ευαισθησίας που έχει το δέρμα μέχρι τότε....Θα πρέπει να πας σε δερματολόγο..
εγω εχω παει 4 φορες ειχε αποτελεσμα αλλα για λιγο καιρο, και ευτυχως δεν μου αφησε σημαδια.. αν ειναι ετσι οπως τα λες δεν θα ξαναπαω!:no1:
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δε φευγουν τα ατιμα...
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Παίρνω Dalacin το πρωί και μία άλλη κρέμα για το βράδυ αλλά το Dalacin δεν το βάζω πάρα πολύ συχνα.
Ελπίζω να φύγουν σύντομα.
Anthony
Δραστήριο μέλος
Εχω δοκιμασει και κλερασιλ αλλα πολυ μικρη η διαφορα.
κλερασιλ και αισθητικοι = απατες για να σου τρωνε λεφτα και να σου πουλανε ομορφια...μονο για μπικινια και μανικιουρ ειναι........η μονη λυση και σωστη λυση ειναι η ιατρικη παρακολουθηση με τα φαρμακα που χορηγουν σε καθε περιπτωση.....στα κοριτσια αναφερομαι κυριως...και επειδη πολλες απο σας με το που περνετε καπιια φαρμακα αρχιζει και ξεφλουδιζει το προσωπο σας κατευθειαν τα σταματατε...για να γινει το δερμα σας καθρεφτης πρεπει να περασετε απο αυτο το σταδιο οσο και αν δε σας αρεσει και ειναι οδυνηρο οντως...αλλα τι προτιματε,να ειστε μιαζ ωη με σπυρακια και σημαδια ακμης η να εχετε για 1 μηνα μονο ξεφλουδισμενο προσωπο και να χαιρεστε μετα ολη σας τη ζωη που ειστε πεντακαθαρες χωρις ψεγαδια και τα συναφη αντιαισθητικα μελανα σημεια????? σκεφτειτε το......
thanous18
Περιβόητο μέλος
εδω κανεις λαθος...τα σπυρακια μπορει μετα απο θεραπεια να ξαναεμφανιστουν... και αυτη η θεραπεια κραταει περισσοτερο απο 1 μηνα ειδικα αν υπαρχει μεγαλο προβλημα...κλερασιλ και αισθητικοι = απατες για να σου τρωνε λεφτα και να σου πουλανε ομορφια...μονο για μπικινια και μανικιουρ ειναι........η μονη λυση και σωστη λυση ειναι η ιατρικη παρακολουθηση με τα φαρμακα που χορηγουν σε καθε περιπτωση.....στα κοριτσια αναφερομαι κυριως...και επειδη πολλες απο σας με το που περνετε καπιια φαρμακα αρχιζει και ξεφλουδιζει το προσωπο σας κατευθειαν τα σταματατε...για να γινει το δερμα σας καθρεφτης πρεπει να περασετε απο αυτο το σταδιο οσο και αν δε σας αρεσει και ειναι οδυνηρο οντως...αλλα τι προτιματε,να ειστε μιαζ ωη με σπυρακια και σημαδια ακμης η να εχετε για 1 μηνα μονο ξεφλουδισμενο προσωπο και να χαιρεστε μετα ολη σας τη ζωη που ειστε πεντακαθαρες χωρις ψεγαδια και τα συναφη αντιαισθητικα μελανα σημεια????? σκεφτειτε το......
και το μια ζωη με σπυρακια που λες....ε ειναι υπερβολικο
Anthony
Δραστήριο μέλος
και το μια ζωη με σπυρακια που λες....ε ειναι υπερβολικο
οχι φιλε δεν ειναι υπερβολη....το ξερεις οτι υπαρχει και ακμη στους ενηλικους???εμφανιζεται στισ ηλικιες απο 30 και πανω σε καποιες περιπτωσεις.....
HOOLIGAN13
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι το ξερω...αλλα συνηθως σε αυτους εμφανιζεται γιατι δεν τους εμφανιστηκε πρωτυτερα η λογω αγχους για την επαγγελματικη αποκατασταση η αλλους λογους..οχι φιλε δεν ειναι υπερβολη....το ξερεις οτι υπαρχει και ακμη στους ενηλικους???εμφανιζεται στισ ηλικιες απο 30 και πανω σε καποιες περιπτωσεις.....
οταν βλεπεις οτι απο τα 12 δεν μπορεις να ησυχασεις δυσκολα το λες...Της ηλικιας ειναι θα φυγουν...
Zod
Δραστήριο μέλος
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως??Η θεραπεία με τα χάπια (ρετινοειδή) κρατάει 3 μήνες στην καλύτερη περίπτωση. Κανονικά είναι ένα εξάμηνο και σε βαριές περιπτώσεις μέχρι 1 χρόνο, όπως εμένα. Βέβαια είναι ανάλογα και τη δόση που θα πάρεις. Και πάλι μετά από 1 χρόνο ξαναάρχισα να βγάζω, αλλά παλεύεται γιατί δεν είναι κύστες κτλ. Οπότε με ένα σαπουνάκι είσαι gg. Επίσης η θεραπεία έχει πολλές παρενέργειες και σου αφήνει πολλά κουσούρια.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθαρίζεις το πρόσωπο και τσουπ βάζεις.
Koti Horror
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Η θεραπεία με τα χάπια (ρετινοειδή) κρατάει 3 μήνες στην καλύτερη περίπτωση. Κανονικά είναι ένα εξάμηνο και σε βαριές περιπτώσεις μέχρι 1 χρόνο, όπως εμένα. Βέβαια είναι ανάλογα και τη δόση που θα πάρεις. Και πάλι μετά από 1 χρόνο ξαναάρχισα να βγάζω, αλλά παλεύεται γιατί δεν είναι κύστες κτλ. Οπότε με ένα σαπουνάκι είσαι gg. Επίσης η θεραπεία έχει πολλές παρενέργειες .
Οι οποίες υποχωρούν με τη διακοπή της λήψης του συγκεκριμένου φαρμάκου!
Επίσης η θεραπεία έχει πολλές παρενέργειες και σου αφήνει πολλά κουσούρια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.