eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παλι παιδια ουτε σπυρακια ουτε τιποτα
thank's the God!!!!!!!!!!!! αλλα εχει κοπει η σοκολατα λολ!
Η σοκολάτα δεν προκαλεί ακμή...αλίμονο μας αν εφταιγε η σοκολάτα:xixi:
-----------------------------------------
Εγώ ξαναέβγαλα
Λογικό...
και εγω ξαναεβγαλα
Συμβαίνει σε μερικές περιπτωσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Η σοκολάτα δεν προκαλεί ακμή...αλίμονο μας αν εφταιγε η σοκολάτα:xixi:
Λογικό...
Συμβαίνει σε μερικές περιπτωσεις...
εννοειται δεν προκαλειι ακμη, απλα ολοι λενε οτι η σοκολατα επειδη εχει πολυ ζαχαρη σε κανει κ βγαζεις σπυρακια
τωρα αληθεια ή οχι, απλα ακουστα το' χω δεν τοχω ψαξει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοειται δεν προκαλειι ακμη, απλα ολοι λενε οτι η σοκολατα επειδη εχει πολυ ζαχαρη σε κανει κ βγαζεις σπυρακια
τωρα αληθεια ή οχι, απλα ακουστα το' χω δεν τοχω ψαξει
Ένας ακόμα μύθος, ο οποίος συνδέει τη σοκολάτα με την ακμή ή με την εμφάνιση σπυριών.
Η μέτρια κατανάλωση του γλυκισματος αυτού έχει ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.Ειδικά η μαύρη σοκολάτα...πω πω λιγώθηκα ο άνθρωπος...
https://www.medlook.net/article.asp?item_id=1101
https://psi-gr.tripod.com/choc_18_othermyths.html
https://www.ert.gr/ygeia/details.asp?id=469&catid=3116
niktkd93
Νεοφερμένος
don't worry...
eixa megalo propvlhma k molis phga s giatro meta ap ena mhna eixe meiw8ei ypervolika...
eixe meinei mono t kokkinisma st magoula...
αστα να πανεh dikh mou apopsh ein n pas s enan/mia dermatologo k 8 s pei autos/h t prepei n kaneis...
don't worry...
eixa megalo propvlhma k molis phga s giatro meta ap ena mhna eixe meiw8ei ypervolika...
eixe meinei mono t kokkinisma st magoula...
εχω να φαω σοκολατα απ 1η γυμνασιου λογω ακμης κ φετος παω 2α λυκειου
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Btw με Dalacin σε 3 μέρες το πολύ το σπυρί ασπρίζει και ξερένεται, σημάδι του ότι δουλεύει.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ένας ακόμα μύθος, ο οποίος συνδέει τη σοκολάτα με την ακμή ή με την εμφάνιση σπυριών.
Η μέτρια κατανάλωση του γλυκισματος αυτού έχει ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.Ειδικά η μαύρη σοκολάτα...πω πω λιγώθηκα ο άνθρωπος...
https://www.medlook.net/article.asp?item_id=1101
https://psi-gr.tripod.com/choc_18_othermyths.html
https://www.ert.gr/ygeia/details.asp?id=469&catid=3116
ε αμα ειναι μαυρη
αμα ειναι γαλακτος?
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
ε αμα ειναι μαυρη
αμα ειναι γαλακτος?
Και γάλακτος και bitter και αμυγδάλου και η λευκή και γκοφρέτες και σοκοφρέτες κια τα σοκολατένια ροφήματα...
prinCess.
Επιφανές μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά για τις κοκκινίλες να ψάξω κάπου ή δεν υπάρχει?
Btw με Dalacin σε 3 μέρες το πολύ το σπυρί ασπρίζει και ξερένεται, σημάδι του ότι δουλεύει.
Αυτό το άσπρο είναι τα λευκά αιμοσφαίρια που συμμετείχαν στην αντιμετώπιση της μόλυνσης. Αυτό έχω ακούσει.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι,έτσι είναι.Θυμάμαι που μας το είχε πει η καθηγήτρια της βιολογίας στο γυμνάσιο.Αυτό το άσπρο είναι τα λευκά αιμοσφαίρια που συμμετείχαν στην αντιμετώπιση της μόλυνσης. Αυτό έχω ακούσει.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
1 -2 το πολυ και φευγαν
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παντως δεν εβγαλα ποτε πολλα σπυρακια!
1 -2 το πολυ και φευγαν
Tυχερέ:xixi:
κωστακης
Δραστήριο μέλος
αν και βγαζω μεγαλα σπυρια στην πλατη μου!
thanous18
Περιβόητο μέλος
μεγαλα στην πλατη ε?τα λεγομενα βουζουνια!! χαλια ειναι και αυτα...αλλα στο προσωπο ειναι χειροτερα γιατι φαινονται κιολας και πολλες φορες σπανε μονα τους οταν κοιμασαι και αφηνουν σημαδια τα πουστικα σιχτιρ!!ναι ειμα!
αν και βγαζω μεγαλα σπυρια στην πλατη μου!
κωστακης
Δραστήριο μέλος
στην πλατη αυτα που βγαζω με πονανε και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!μεγαλα στην πλατη ε?τα λεγομενα βουζουνια!! χαλια ειναι και αυτα...αλλα στο προσωπο ειναι χειροτερα γιατι φαινονται κιολας και πολλες φορες σπανε μονα τους οταν κοιμασαι και αφηνουν σημαδια τα πουστικα σιχτιρ!!
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι ρε τα ξερω...εχουμε δυστυχως γνωριστει...ΒΟΥΖΟΥΝΙΑ τα λενε!!
στην πλατη αυτα που βγαζω με πονανε και ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
κωστακης
Δραστήριο μέλος
δεν ξερω πως τα λενε και ουτε με νοιαζειναι ρε τα ξερω...εχουμε δυστυχως γνωριστει...ΒΟΥΖΟΥΝΙΑ τα λενε!!
θελω να χωριστουν οι δρομοι μας
thanous18
Περιβόητο μέλος
:iagree:και εγωδεν ξερω πως τα λενε και ουτε με νοιαζει
θελω να χωριστουν οι δρομοι μας
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
:iagree:και εγω
Εγώ δεν έβγαζα "βουζούνια"
αλλά στο πρόσωπο είχα κλασικά.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
ε ενταξει δεν εχετε ολοι το θειο προσωπο που εχω εγωΕγώ δεν έβγαζα "βουζούνια"
αλλά στο πρόσωπο είχα κλασικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.