NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Native Speakers 18% σε αντιθεση με τα αγγλικα που ειναι 13%
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Σ'ευχαριστώ..με ενθαρνει αυτο!..Ορθά σκέπτεσαι.
Ξέρω κατι λίγα στα εγγλέζικα,εχω lower...στις μέρες μας χρειάζεται άριστη γνώση Αγγλικών. Οπότε πας για αυτές τις τρεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Δες το θέμα στο οποίο γράφεις, και θα καταλάβεις.Αν δες πας σε χωρες οπου μιλουνται τα γερμανικα(3-4 ολες κι ολες) ,πως ειναι απαραιτητα;
hurricane
Διάσημο μέλος
έλα ντε, ειδικά στην ελβετία έχω την εντύπωση ότι η ζωή για έναν μετανάστη ίσως είναι καλύτερη από,τι στη γερμανίαΚαλη ερωτηση φιλε.Και αλλες χωρες (ολλανδια,δανια,ελβετια) προσφερουν αναλογο βιοτικο επιπεδο,αλλα δεν επιλεγονται συχνα.Ισως να σχετιζεται με την παραδοση ελληνων μεταναστων και την εντονη υπαρξη του ελληνικου στοιχειου σε καποιες χωρες συμπεριλαμβανομενης της γερμανιας.
Η γλωσσα δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο,αφου με τα αγγλικα μπορεις να συνεννοεισαι και να εργαζεσαι.
αστειεύεσαι έτσι; γιατί όλος ο κόσμος έχει χάψει το παραμύθι των γερμανών που το παίζουν δύναμη;;;Η Γερμανία έχει από τα καλύτερα συστήματα υγείας παγκοσμίως.
Ανοησίες. Χωρίς Γερμανικά είσαι τελειωμένος. Τόσο απλά.
νταξ, σε σχέση με μας είναι, αλλά γενικά ΔΕΝ είναι.
χωρίς γερμανικά είσαι τελειωμένος. :Ρ λολ καλέ
δεν είσαι τελειωμένος, εκτός και αν θες να πάς στη γερμανία να μείνεις! οπουδήποτε αλλού... απλά δεν σου χρειάζονται!!
Official language in Germany, Austria, Switzerland, South Tyrol (Italy), Liechtenstein, Luxembourg, Belgium
Native Speakers 18% σε αντιθεση με τα αγγλικα που ειναι 13%
αν και στην ελβετία και την αυστρία μιλούν και γαλλικά -το βέλγιο και το λουξεμβούργο είναι κυρίως γαλλόφωνες χώρες.
ναι μεν στην ευρώπη η γερμανική γλώσσα έχει τα ηνία ως προς το ότι 90.000.000 ευρωπαίοι την μιλούν (μετά τη ρωσία πάντα), όμως όταν στο παιχνίδι μπαίνει η αμερική τα αγγλικά και τα γαλλικά υπερτερούν (γαλλικά εκτός από την αφρική μιλούν και στον καναδά).
όμως δεν πρέπει να επεκταθώ άλλο γιατί έτσι όπως πάω θα βγω off.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
έλα ντε, ειδικά στην ελβετία έχω την εντύπωση ότι η ζωή για έναν μετανάστη ίσως είναι καλύτερη από,τι στη γερμανία
αστειεύεσαι έτσι; γιατί όλος ο κόσμος έχει χάψει το παραμύθι των γερμανών που το παίζουν δύναμη;;;
δεν είσαι τελειωμένος, εκτός και αν θες να πάς στη γερμανία να μείνεις! οπουδήποτε αλλού... απλά δεν σου χρειάζονται!!
στην πραγματικότητα μόνο η γερμανία, η αυστρία, η ελβετία και το λιχτενστάιν μιλούν γερμανικά στην... πλειοψηφία τους.
αν και στην ελβετία και την αυστρία μιλούν και γαλλικά -το βέλγιο και το λουξεμβούργο είναι κυρίως γαλλόφωνες χώρες.
ναι μεν στην ευρώπη η γερμανική γλώσσα έχει τα ηνία ως προς το ότι 90.000.000 ευρωπαίοι την μιλούν (μετά τη ρωσία πάντα), όμως όταν στο παιχνίδι μπαίνει η αμερική τα αγγλικά και τα γαλλικά υπερτερούν (γαλλικά εκτός από την αφρική μιλούν και στον καναδά).
Mαθε γερμανικα! Και λιγα ειναι; Γερμανια, λιχτενσταιν, μισο βελγιο και ελβετια;
hurricane
Διάσημο μέλος
Mαθε γερμανικα! Και λιγα ειναι; Γερμανια, λιχτενσταιν, μισο βελγιο και ελβετια;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
στην πραγματικότητα μόνο η γερμανία, η αυστρία, η ελβετία και το λιχτενστάιν μιλούν γερμανικά στην... πλειοψηφία τους.
German-speaking communities can be found in the former German colony of Namibia, independent from South Africa since 1990, as well as in the other countries of German emigration such as the US, Canada, Mexico, Dominican Republic, Brazil, Argentina, Paraguay, Uruguay, Chile, Peru, Venezuela (where the dialect Alemán Coloniero developed), South Africa and Australia. In Namibia, German Namibians retain German educational institutions.
According to Global Reach (2004), 6.9% of the Internet population is German.https://en.wikipedia.org/wiki/German_language#cite_note-Global_Reach-17 According to Netz-tipp (2002), 7.7% of webpages are written in German,https://en.wikipedia.org/wiki/German_language#cite_note-netz-19 making it second only to English in the European language group. They also report that 12% of Google's users use its German interface.
πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/German_language
ανα τον κοσμο 120.000.000 ατομα εχουν τα γερμανικα ως μητρικη, ενω τα γαλλικα 115.000.000
https://en.wikipedia.org/wiki/German_language#cite_note-netz-19
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
sorry δεν τα μπορώ, και 2ον έχω μάθει ήδη γαλλικά, δεν νομίζω ότι χρειάζομαι και γερμανικά... γενικά δεν τις μπορώ τις γλώσσες των βόρειων χωρών :/ πολύ βαριές μου φαίνονται.
αν σκεφτεσαι για γερμανια να ξερεις αυτο: οι γερμανοι θα σου ζητησουν πτυχιο γερμανικων δεν τους νοιαζουν ουτε τα γαλλικα, ουτε τα ιταλικα, ουτε τα ισπανικα την γλωσσα τους θελουν!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σε καλό σου. Ευθυμήσαμε.έλα ντε, ειδικά στην ελβετία έχω την εντύπωση ότι η ζωή για έναν μετανάστη ίσως είναι καλύτερη από,τι στη γερμανία
Αφού δεν κατάλαβες. Άσε να το πάρει το ποτάμι. Όσο για το "παραμύθι", άσε να κρίνουν οι γνωρίζοντες.αστειεύεσαι έτσι; γιατί όλος ο κόσμος έχει χάψει το παραμύθι των γερμανών που το παίζουν δύναμη;;;
Το σποιλερ στο μεγαλύτερο μέρος του είναι λάθος.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αν δες πας σε χωρες οπου μιλουνται τα γερμανικα(3-4 ολες κι ολες) ,πως ειναι απαραιτητα;
Ειναι απαραιτητα γιατι ακριβως μιλιουνται σε 3-4 χωρες! Αν ποτε πας στην γερμανια ή στην Αυστρια ή ελβετια ή λιχτενστειν ή βελγιο ( εκει που μιλουν γερμανικα) και τους μιλησεις αγγλικα και να καταλαβουν απλως δεν θα σου απαντουν διοτι θελουν να μαθεις την δικη τους γλωσσα!
hurricane
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
προτείνω να συνεχίσουμε σε άλλο θέμα, γιατί έχψ πάααααααρα πολλά να πω.
σε ποιο ομως;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μια χαρά είναι η ζωή στην Ελβετία... μην ακούτε όσους κρίνουν χωρίς να είναι εκεί.έλα ντε, ειδικά στην ελβετία έχω την εντύπωση ότι η ζωή για έναν μετανάστη ίσως είναι καλύτερη από,τι στη γερμανία
Εξαιρετικότατο επίπεδο ζωής. Ακριβό μεν, αλλά τουλάχιστον παίρνεις τις αντίστοιχες υπηρεσίες.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Vicky13
Δραστήριο μέλος
αν σκεφτεσαι για γερμανια να ξερεις αυτο: οι γερμανοι θα σου ζητησουν πτυχιο γερμανικων δεν τους νοιαζουν ουτε τα γαλλικα, ουτε τα ιταλικα, ουτε τα ισπανικα την γλωσσα τους θελουν!
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες αφού ξέρω πανεπιστήμια στην γερμανία που ζητούν αγγλικά
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Αρμεγμα. Ενδιαφερουσα επενδυση, δε νομιζεις;Δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες αφού ξέρω πανεπιστήμια στην γερμανία που ζητούν αγγλικά
leni.student
Νεοφερμένος
παιδια θελω να σπουδασω θετικες επιστημες (δεν εχω αποφασισει ακομα ποια ακριβως). το c1 το δινω τωρα τον ιουνιο. μπορω να παω με αυτο ή να δώσω και το testdaf?
Αναλογα το Πανεπιστημιο.Τα Πανεπιστημια που συνεργαζονται με το Goethe τους αρκει το C1,τα υπολοιπα ομως απαιτουν το C2 ή το testdaf ή το DSH.Εγω θα σου προτεινα αν προλαβαινεις ,να επιχειρησεις το C2,αν παλι οχι καλυτερα να εχεις και ενα testdaf ή dsh.Και εγω νομιζα οτι το C1 λογω του υψηλου επιπεδου αρκει για ολα τα Πανεπιστημια αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Athens2002
- Claire05
- AggelikiGr
- Hased Babis
- SoyN
- Meow
- NasosJet
- Fanimaid123
- Clary
- Kostis-Palamas
- Φινεύς
- Ioanna98
- stefan
- Scandal
- KingOfPop
- ale
- StudyFreak04
- gaga.boy
- Boethiah
- DonaeB
- DimitraA.
- Libertus
- lnesb
- fmarulezkd
- barkos
- Κλημεντίνη
- Viedo
- thomasks
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Άρτεμις Α.
- T C
- Thoba19
- cel123
- don_vito
- tymvorixos
- MarcoReus
- tasost
- χημεια4λαιφ
- Memetchi
- American Economist
- Ststst02
- hirasawayui
- Cpt.Philips
- ΘανάσοςG4
- jj!
- Jocaste
- Μαρία2222
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.