Dent expert
Νεοφερμένος
Ο Dent expert αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

15-08-12

16:29
Αυτοι που αναφερεις πως σπαταλουν ασκοπα ειτε ειναι πλουσιοι ειτε εχουν λιπος - μπαμπας μαμα εφοριακοι γιατροι κλπ
Ο υπαλληλοι του ιδιωτ τομεα πλεον πεινανε.
Αλλα και με ενα μισθο του δημοσιου παλι ειναι αδυνατον να σπουδασεις εξω , πρεπει να μπει δανειο με υποθηκες.
Γενικα να εχεις λιπος ειτε αυτα ειναι ακινητα ειτε αλλες πηγες.
Και να σπουδασεις εξω να πας κατι σωστο πχ Ιατρικη αντε ψυχολογια τεσπαντων κατι με κυρος ωστε να ανοιξεις αυριο
ενα ιατρειο.
Ξερω παιδια που σπουδασαν Αγγλια οικονομικα -πληροφορικες καταξοδευτηκαν ηρθανε εδω και ζουν με χαρτζηλικια μπαμπαδων η μοιραζουν
φυλλαδια. Εχει νοημα; Ας πηγαιναν σε ΙΕΚ.
Για μενα ειναι γεγονος οτι αυτοι που σπουδαζουν εξωτερικο συνηθως μενουν εκει και επειτα απο την αποφοιτηση τους για να κανουν τα πρωτα βηματα τους..Εκτος και αν τα χουν και μπορουν με το που ερθουν στην Ελλαδα να εργαστουν..Παντως εχω ξαναπει πως αν καποιος δεν σπουδασει στην πολη του οπου εχει μονιμη κατοικια τοτε με τα εξοδα που θα κανει σε μια αλλη πολη δεν θα κερδισει πολλα περισσοτερα απο αυτα που θα ξοδεψει στην Βουλγαρια..Για τις αλλες χωρες μπορει να χουν καποιες φθηνοτερα διδακτρα αλλα το κοστος ζωης ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο..Ο καθενας παντως εχει δικαιωμα στο ονειρο και αν καποιος δεν εχει εισαχτει σε σχολη προτιμησης στην Ελλαδα ειναι προτιμοτερο να παει εξωτερικο αν εχει εστω και μικρη δυνατοτητα να παει..Η Ελλαδα δυστυχως τρωει τα παιδια της κ δεν χρειαζεται να σπουδασει καποιος κατι το οποιο δεν τον ευχαριστει γιατι ειναι σιγουρο οτι δεν θα πετυχει.Ακομα και σε ημερες κρισης μπορει κανεις να τα βγαλει περα..Δεν χρειαζεται να πω τα προσωπικα μου εδω αλλα το λεω απο δικη μου εμπειρια..Βεβαια κανω πολλες θυσιες ουτως ωστε να τα βγαλω περα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.