papas
Διάσημο μέλος
Εκτός απο Guyton και Βoron ,εχει δουλέψει κανεις Costanzo ,σαν συμπληρωματικό πάντα ? :/
Στις ΗΠΑ ειναι ιδιαίτερα δημοφιλές απ'οτι έχω διαβάσει!
Ο Costanzo, απ΄οτι εχω διαβασει, ειναι πολυ καλος για review book, για το USMLE Step 1.
Προσωπικα, για φυσιολογια θα προτεινα Guyton (εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες γιατρων/νοσηλευτων) και Despopoulos (ως review manual για την κλινικη ασκηση).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ο Costanzo, απ΄οτι εχω διαβασει, ειναι πολυ καλος για review book, για το USMLE Step 1.
Προσωπικα, για φυσιολογια θα προτεινα Guyton (εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες γιατρων/νοσηλευτων) και Despopoulos (ως review manual για την κλινικη ασκηση).
Εννοείται ότι Guyton έχω ως πρώτη επιλογή,απλά της Costanzo διάβασα ότι τα εχει περιληπτικά κ συγκεντρωμένα κ γενικα βοηθά αυτο! αν κ δεν ξέρω που θα το βρω ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Εννοείται ότι Guyton έχω ως πρώτη επιλογή,απλά της Costanzo διάβασα ότι τα εχει περιληπτικά κ συγκεντρωμένα κ γενικα βοηθά αυτο! αν κ δεν ξέρω που θα το βρω ...
Στα ελληνικά δεν υπάρχει μετάφραστη της Costanzo, αν θυμάμαι καλά.
Αν θες, μπορείς να αγοράσεις το βιβλίο από εδώ . Προσωπικά, όμως, θα το κατέβαζα σε pdf και αν ήθελα, θα το βγαζα φωτοτυπίες από την βιβλιοθήκη ή θα εκτύπωνα σελίδες που θα ήθελα να διαβάσω.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Στα ελληνικά δεν υπάρχει μετάφραστη της Costanzo, αν θυμάμαι καλά.
Αν θες, μπορείς να αγοράσεις το βιβλίο από εδώ . Προσωπικά, όμως, θα το κατέβαζα σε pdf και αν ήθελα, θα το βγαζα φωτοτυπίες από την βιβλιοθήκη ή θα εκτύπωνα σελίδες που θα ήθελα να διαβάσω.
Δεν έχω θέμα να το διαβάσω στα αγγλικά καθόλου ! Ισως υπάρχει απο τις εκδόσεις Ζητα,αλλα αυτο που προτείνεις ειναι καλη επιλογή !
papas
Διάσημο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Του valder το έδινε παλιά η Αθήνα (τώρα από ότι ξερω δίνουνε άλλο) και ειναι με διαφορά το καλύτερο που υπάρχει το κακό είναι ότι έχει 2 τόμους και κάνει 100 ευρώ ο τόμος αν το ψάξεις στο greekmeds κατά καιρούς υπάρχουν παιδια που το πουλάνε σε τιμές σκότωμα.
Ακόμα παίρνουμε Vander,στο 4ο εξάμηνο (Φυσιολογία ΙΙ).
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dr. No
Δραστήριο μέλος
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ καλή ανοσολογία, πού είχα στο βιολογικό ήταν του Roitt εκδόσεις Παρισιάνος. Φαντάζομαι θα μπορέσεις να βρεις και αντίστοιχη αγγλική έκδοση.
Ευχαριστώ πολύ!
Jimmy1
Νεοφερμένος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάποια βιβλία που πρέπει να έχεις ένας φοιτητής Ιατρικής τα οποία να μη δίνονται από τις σχολές. Ευχαριστώ!
Αν ως "πρέπει" εννοείς όσον αφορά τα μαθήματα της σχολής και τις αντίστοιχες ύλες των, μας παρέχονται από τη σχολή τα κατάλληλα βιβλία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι πάντα και αξιόλογα, με ελάχιστες εξαιρέσεις που ίσως χρειαστεί να εκτυπώσεις ορισμένα. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από την ίδια τη σχολή.
Αν πάλι με το "πρέπει" εννοείς βιβλία που είναι κατά γενική ομολογία αρκετά εποικοδομητικά και δεν παρέχονται από τις σχολές, τότε σίγουρα ναι αλλά αυτό εξαρτάται κι από τις κλίσεις του καθενός.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Πάντως έχω 2 ερωτήσεις:
1) Στην Αθήνα, η Ιατρική Φυσική είναι δύσκολη;;;Η Ιατρική Χημεία μοιάζει με αυτήν της Γ Λυκείου; (γιατί όπως είδα στο πρόγραμμα σπουδών η ύλη μοιάζει αρκετά)
2) Για την Γναθοχειρουργική ποια είναι η άποψή σας ως ειδικότητα;;; (γνωρίζω ότι θέλει να πάω μετά ιατρική..)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Guest 892943
Επισκέπτης
Φτιάξε.Βρε παίδες γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο thread για τους (συμ)φοιτητές Οδοντιατρικής;;;
Πάντως έχω 2 ερωτήσεις:
1) Στην Αθήνα, η Ιατρική Φυσική είναι δύσκολη;;;Η Ιατρική Χημεία μοιάζει με αυτήν της Γ Λυκείου; (γιατί όπως είδα στο πρόγραμμα σπουδών η ύλη μοιάζει αρκετά)
2) Για την Γναθοχειρουργική ποια είναι η άποψή σας ως ειδικότητα;;; (γνωρίζω ότι θέλει να πάω μετά ιατρική..)
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Βρε παίδες γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο thread για τους (συμ)φοιτητές Οδοντιατρικής;;;
Πάντως έχω 2 ερωτήσεις:
Γιατί είστε πάρα πολύ λίγοι
Μπορείς να ανοίξεις εσύ πάντως.
Oxford Handbook κλινικής ιατρικής. Πραγματικά, έχει όλη την ιατρική σε 500 σελίδες πόσες είναι. Θησαυρός.
Θα τολμήσω να ρωτήσω αν υπάρχει και στα ελληνικά.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Βρε παίδες γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο thread για τους (συμ)φοιτητές Οδοντιατρικής;;;
Πάντως έχω 2 ερωτήσεις:
1) Ειναι ιδια υλη με αυτη της Ιατρικης στη φυσικη! Δεν ειναι δυσκολα,ψιλοβαρετα ειναι! Οσον αφορα τη χημεια μοιαζει ναι με τη Β κ Γ Λυκειου κι εχει καποιες αρχες βιοχημειας.
2) Ε η γναθοχειρουργικη ειναι μια ειδικοτητα! Αν σου αρεσει την επιλεγεις. Απλα,πρεπει να κανεις προπτυχιακες σπουδες και Οδοντιατρικη και Ιατρικη κ μετα ειδικοτητα! Ρωτησε καποιον μεγαλυτερο που φοιτα οδοντιατρικη να σου πει αποψεις!
Προφανώς και υπάρχει. Εγώ το πήρα από το eudoxus +
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Με κάθε επιφύλαξη φίλτατη,βρήκα στα γρήγορα αυτό εδώ .
Α,και Σοφιστή,πρέπει όντως να φτιάξουμε ενα τοπικ για τους φοιτητες οδοντιατρικής.
Να δούμε ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να δούμε, είναι η ιατρική για μένα τελικά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.