ΝΕΝΑ29256
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
αχχχχχ! κι εγω θελω σημειωσεις!! ειμαι πολυ αγχωμενη! και επισης ειμαι και πολυ καινουρια εδω και νιωθω πολυ ξενη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xazila
Νεοφερμένος
σε παρακαλω θελω και εγω αυτα τα λινκσ??που ειναι?????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Δίνω το Σάββατο γραπτά και θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να ανεβάσει κάποια λίστα ή οτιδήποτε άλλο με λέξεις που τις συναντάμε συχνά στο proficiency του michigan.
Thanks in advance !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stergios1919
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xazila
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NadiaK
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Δυστυχως τα links που ειχαν ανεβει διαγραφτηκαν υπαρχει δυνατοτητα να αποσταλλουν με πμ ή mail???
Κ εγω θα τα ήθελα. Please Please Please!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Επίσης υπάρχει κάποιο e-book η pdf αρχείο που να έχει μαζεμένη τη γραμματική ;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα μήπως έχει εντοπίσει η έχει κάποιος ηλεκτρονικό υλικό για το Michigan ecpe?
Επίσης υπάρχει κάποιο e-book η pdf αρχείο που να έχει μαζεμένη τη γραμματική ;;
Υπάρχουν βιβλία (όχι στα ελληνικά) στο libgen. Γιατί δε δοκιμάζεις να δώσεις κάποιο ευκολότερο C2;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Επίσης δεν καταλαβαίνω το γιατί να προτείνεται ένα πιο εύκολο πτυχίο. Γιατί να έχουμε την λογική του να κάνουμε ότι είναι ευκολότερο. Η κοπέλα δεν είπε πως δυσκολεύεται με το μίσιγκαν.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ.Υπάρχουν βιβλία (όχι στα ελληνικά) στο libgen. Γιατί δε δοκιμάζεις να δώσεις κάποιο ευκολότερο C2;
Με βολεύει πιο πολύ το σύστημα εξέτασης της ελληνοαμερικανικής Ένωσης
Ναι μόλις το είδα και έχει πέσει. Έχεις δίκιο.Το libgen νομίζω έχει πέσει με βάση τη νέα Ελληνική νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.