aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικές Αρχές Κοινωνικών Επιστημών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Βασικές Αρχές Κοινωνικών Επιστημών![]()
Ach so

Ανυπομονώ να πάω στην 3η να απαλλαγώ από την φυσική και την χημεία

*εγώ που μέχρι πέρυσι τις αγαπούσα και τις 2

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

@Alma: με σκοτώνουν αυτές τις ώρες πραγματικά...
@Financial: γυμναστική έχω Δευτέρα και Τρίτη την τελευταία ώρα... Μόνο το μυαλό μου για γυμναστική δεν είναι. Καλός, χρυσός ο γυμναστής μας αλλά το μάθημά του σαν αντικείμενο δεν τρώγεται![]()
Και εμένα πάντως μου την έσπαγε τρέλα να μας βάζουν γυμναστική τελευταία ώρα!!!! Αλλα ούτε και πρώτη ώρα μου άρεσε με το κρύο αν ήταν χειμώνας ή με την τσιμπλα στο μάτι

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Και εμένα πάντως μου την έσπαγε τρέλα να μας βάζουν γυμναστική τελευταία ώρα!!!! Αλλα ούτε και πρώτη ώρα μου άρεσε με το κρύο αν ήταν χειμώνας ή με την τσιμπλα στο μάτι![]()
Μέχρι να πάρουμε το οριστικό πρόγραμμα ( το πήραμε 5 Δεκεμβρίου γιατί μέχρι τότε οι καθηγητές ερχόταν και άλλοι έφευγαν) μας είχανε γυμναστική την Δευτέρα πρώτη και την Παρασκευή δεύτερη ώρα

Maria.Nik
Νεοφερμένος

Guest 749981
Επισκέπτης

SnowLover
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.