Orlando
Δραστήριο μέλος
Δεν ειναι δα και κανενας ψηλος βαθμος.16.4 φυσική...αυτά είναι
Ε καλα το ΑΟΔΕ παπαγαλια ειναι.Μα για τη σχολή που θέλω τέτοιοι βαθμοί είναι απαραίτητοι. Πάντως μέχρι στιγμής στα Μαθηματικά (Κατ.+Γεν.Π.) και στη Φυσική, έχω γράψει μόνο 100άρια.:iagree:
Καλά, στην Έκθεση και στο ΑΟΔΕ είμαι μέτριος προς κακός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Εμενα το ρεκορ μου στα Μαθηματικα κατ. περσι σε διαγωνισμα (γενικης δεν εδινα) ηταν το... 68! Και στη Φυσικη το 85!Μα για τη σχολή που θέλω τέτοιοι βαθμοί είναι απαραίτητοι. Πάντως μέχρι στιγμής στα Μαθηματικά (Κατ.+Γεν.Π.) και στη Φυσική, έχω γράψει μόνο 100άρια.:iagree:
Καλά, στην Έκθεση και στο ΑΟΔΕ είμαι μέτριος προς κακός...
Και για τη δικη μου τη σχολη τετοιοι βαθμοι ειναι απαραιτητοι, αλλα μαλλον δεν μπορω να τους πιασω! Νομιζω παντως οτι προσπαθω περισσοτερο απο περσι σ' αυτα τα δυο μαθηματα. Ευτυχως στην Εκθεση δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 78, οποτε κερδιζω κατι απο εκει...
Παντως εισαι του 100 στα μαθηματικα κ μετριος ΑΟΔΕ; Στο σχολειο μου γραψαν 19αρια στο ΑΟΔΕ ατομα που στα αλλα ειχαν 12αρια... (παω θετικη βεβαια και δεν ξερω ακριβως περι τινος προκειται )
-----------------------------------------
Για καποια ατομα και για τους στοχους που εχουν θεσει ομως, ειναι υψηλος βαθμος και αποτελεσμα ΜΕΓΑΛΗΣ προσπαθειας. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα πια...Δεν ειναι δα και κανενας ψηλος βαθμος.
Υ.Γ: Και δεν εννοω εμενα, γιατι για μενα ηταν ΞΕΦΤΙΛΑ βαθμος. Αλλα για καποια αλλα παιδια θεωρειται πολυ καλος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Για καποια ατομα και για τους στοχους που εχουν θεσει ομως, ειναι υψηλος βαθμος και αποτελεσμα ΜΕΓΑΛΗΣ προσπαθειας. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα πια...
Υ.Γ: Και δεν εννοω εμενα, γιατι για μενα ηταν ΞΕΦΤΙΛΑ βαθμος. Αλλα για καποια αλλα παιδια θεωρειται πολυ καλος...
E κοιτα,οταν ο αλλος ψευτοδιαβαζει μια-δυο ωρες τη βδομαδα(παραδειγμα φερνω) και πολυ του ειναι το 16,4.Αποτελεσμα μεγαλης προσπαθειας το 16,4 με τα περσινα θεματα δεν το λες.Ισως αποτελεσμα μεγαλου αγχους.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
xman
Νεοφερμένος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε καλα το ΑΟΔΕ παπαγαλια ειναι.
Παντως εισαι του 100 στα μαθηματικα κ μετριος ΑΟΔΕ; Στο σχολειο μου γραψαν 19αρια στο ΑΟΔΕ ατομα που στα αλλα ειχαν 12αρια... (παω θετικη βεβαια και δεν ξερω ακριβως περι τινος προκειται )
Δεν τη μπορώ την παπαγαλία με τίποτα. Με 16-17 ΑΟΔΕ, καλά είμαι.
eliaki
Νεοφερμένος
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν τη μπορώ την παπαγαλία με τίποτα. Με 16-17 ΑΟΔΕ, καλά είμαι.
Το ΑΟΔΕ θα σου δώσει το πιο σίγουρο 20. Οπότε ξανασκέψου το.. Ούτε σε εμένα άρεσε η παπαγαλία αλλά δυστυχώς σε αυτό εξεταζόμαστε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Δυστυχως ομως αυτο ειναι το ΑΟΔΕ.Ετσι λειτουργει το κατα τα αλλα αξιοκρατικο συστημα προσβασης στην τριτοβαθμια εκπαιδευση.Δεν τη μπορώ την παπαγαλία με τίποτα. Με 16-17 ΑΟΔΕ, καλά είμαι.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ΑΟΔΕ θα σου δώσει το πιο σίγουρο 20. Οπότε ξανασκέψου το.. Ούτε σε εμένα άρεσε η παπαγαλία αλλά δυστυχώς σε αυτό εξεταζόμαστε.
Δυστυχως ομως αυτο ειναι το ΑΟΔΕ.Ετσι λειτουργει το κατα τα αλλα αξιοκρατικο συστημα προσβασης στην τριτοβαθμια εκπαιδευση.
Δε διαφωνώ, ούτε υποτιμώ την σημασία του για τη βαθμολογία. Απλά μέχρι εκεί μπορώ.
jean1991
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Οταν κανεις λαθος ΕΝΑ προσημο σε ενα θεμα σαν το περσινο 4ο, αρκει για να το χασεις σχεδον ολο... δεν με δικαιολογω σε καμια περιπτωση, απλα λεω αυτο που εγινε.Ρε παίδες όποιος ισχυρίζεται ότι διάβαζε Φυσική πέρισυ κι έγραψε κάτω από 17,5-18 (και λίγο λέω) ή έιχε τόσο άγχος που δεν μπορώ να το διανοηθώ ή λέει ψέμματα ή καλύτερα να το αφήσει το σπορ...
Τωρα το αν ειμαι τουβλο η οχι, δεν μπορω να το κρινω απο ΜΙΑ αποτυχια. Αν γραψω και του χρονου τοσο, πρωτος εγω θα πω οτι ειμαι αποτυχημενος.
Εγω διαβαζα μια-δυο ωρες ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (δεν θελω να με πιστεψει κανενας). Βεβαια πηγα με ασχημη ψυχολογια εκεινη την ημερα και δεν ειχα κανει επαναληψη την προηγουμενη. Βασικα δεν με ενοιαζε κιολας να γραψω (μετα το πατατρακ στα μαθηματικα τσακιστηκε η ψυχολογια μου) αφου ετσι κι αλλιως και 20 να εγραφα, στην ιδια σχολη θα περνουσα.E κοιτα,οταν ο αλλος ψευτοδιαβαζει μια-δυο ωρες τη βδομαδα(παραδειγμα φερνω) και πολυ του ειναι το 16,4.Αποτελεσμα μεγαλης προσπαθειας το 16,4 με τα περσινα θεματα δεν το λες.Ισως αποτελεσμα μεγαλου αγχους.
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Τσου! Αλλαξα μελος σε εναν αριθμο καπου στις πραξεις και δεν αλλαξα προσημο (στο β ερωτημα). Ετσι εβγαλα λαθος ταχυτητα και βγηκαν ολα λαθος μετα. Το πηρα χαμπαρι μιση ωρα πριν τελειωσει ο χρονος, αλλα δεν ειχα κουραγιο να το διορθωσω. Και 20 να εγραφα ομως δεν θα διορθωνα τα "σπασμενα" των μαθηματικων (μιας και ηθελα πολυ υψηλοβαθμος σχολες). Το ειχα παρει αποφαση οτι θα ξαναδωσω την ημερα που γραφαμε Μαθηματικα κατ.sorry κιολας αλλα αν ειναι αυτο που νομιζω δεν ειναι απλα ενα προσημο,ηταν πολυ σημαντικο γιατι σου ελεγε οτι κινουνται αντιρροπα
Οι ντοματες να πεσουν ελευθερα! :ntomata:
Orlando
Δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
sorry κιολας αλλα αν ειναι αυτο που νομιζω δεν ειναι απλα ενα προσημο,ηταν πολυ σημαντικο γιατι σου ελεγε οτι κινουνται αντιρροπα
Πως φαίνεται ότι δεν έδινες πέρισυ πανελλήνιες...
chris_90
Διάσημο μέλος
Οχι. Εμενα μου ειπαν οτι εξαρταται απο τον διορθωτη. Και οτι με τοσο ευκολα θεματα πρεπει απο καπου να κοψουν, αρα μαλλον θα μηδενιστουν τα ερωτηματα. Πραγμα που εγινε... (το μονο απολυτα σωστο ερωτημα που ειχα στο 4ο ηταν το α και πηρα 81/83 χωρις ΚΑΝΕΝΑ αλλο λαθος, εξακριβωμενο αυτο)Αυτο που λες ειναι λαθος.Αν κανεις λαθος ενα προσημο ή μια πραξη ή εναν τυπο,σου κοβουν μεν το συγκεκριμενο ερωτημα,αλλα τα υπολοιπα ερωτηματα οχι.Ασχετα αν αριθμητικα βγαινει λαθος αποτελεσμα,αν εχεις κινηθει σωστα δεν σου κοβουν.Αν ηταν ετσι οπως λες εγω θα ειχα γραψει 14.Θυμαμαι χαρακτηριστικα το φυσικο μου που τον πηρα τηλεφωνο μετα την εξεταση στη φυσικη,και του ειπα οτι εγραψα γυρω στο 14-14,5 και οταν του ειπα το γιατι γυρισε και μου ειπε:"Ρε μ*λακα!Δεν σου κοβουν απ'αυτο!18 εχεις γραψει!"Και οντως ειχα γραψει 18,1.
Orlando
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.