American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κ' Μηχανικών Υπολογιστών
Πολιτικών Μηχανικών
Μηχανολόγων Μηχανικών
Αεροναυπηγών Μηχανικών(λιγότερο)
και last but not least ΦΥΣΙΚΟ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι σχολές που αυτή τη στιγμή τριγυρνούν στο κεφάλι μου:
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κ' Μηχανικών Υπολογιστών
Πολιτικών Μηχανικών
Μηχανολόγων Μηχανικών
Αεροναυπηγών Μηχανικών(λιγότερο)
και last but not least ΦΥΣΙΚΟ
Ό,τι απ'αυτά κι αν διαλέξεις θα θησαυρίσεις
Ό,τι απ'αυτά κι αν διαλέξεις θα θησαυρίσεις
Τώρα αυτό το λες σοβαρά ή διακρίνω ειρωνεία;
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
1.Ιστοριας και Αρχαιολογιας ΕΚΠΑ
2.Γαλλικης Φιλολογιας ΕΚΠΑ
3.Φιλολογιας ΕΚΠΑ
4. Παιδαγωγικο Δημοτικης Εκπαιδευσης ΕΚΠΑ
Τωρα για αλλες πολεις θα δουμε.Οπως και να'χει πρεπει να επιτυχω το πρωτο!
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Αφού θα πάω και εγώ Β Λυκείου ας γράψω!
1.Ιστοριας και Αρχαιολογιας ΕΚΠΑ
Κι εγώ Β' Λυκείου είμαι και μπορώ να πω ότι θα με ενδιέφερε το ιστορικό αρχαιολογικό αλλά μάλλον αυτό του ΑΠΘ. Όσο για τις υπόλοιπες σχολές, σκέφτομαι Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής στον Βόλο, Παιδαγωγικό Δημοτικής στο ΑΠΘ ή κάποιο τμήμα ψυχολογίας.
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ Β' Λυκείου είμαι και μπορώ να πω ότι θα με ενδιέφερε το ιστορικό αρχαιολογικό αλλά μάλλον αυτό του ΑΠΘ. Όσο για τις υπόλοιπες σχολές, σκέφτομαι Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής στον Βόλο, Παιδαγωγικό Δημοτικής στο ΑΠΘ ή κάποιο τμήμα ψυχολογίας.
Τέλεια! Ειδικά για το Ειδικής Αγωγής έχω ακούσει εξαιρετικά λογια! Εύχομαι να περάσεις εκεί που θέλεις!
Giovanni_
Επισκέπτης
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Τέλεια! Ειδικά για το Ειδικής Αγωγής έχω ακούσει εξαιρετικά λογια! Εύχομαι να περάσεις εκεί που θέλεις!
Σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ έχω ακούσει πολύ θετικές γνώμες για το ειδικής αγωγής, και σαν σχολή αλλά και σαν αποκατάσταση.
Εύχομαι επιτυχίες επίσης
American Economist
Επιφανές μέλος
Giovanni_
Επισκέπτης
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
λογιστικη και χρηματοοικονομικη ο.π.α αλλα μπορει να παω και Γαλλια δεν ξερω ακομα.
Αν πας στη Γαλλία, σε ποια σχολή/ποιο τμημα θα ήθελες να μπεις;
από το ΔΕΤ το γύρισες σε ΛΟΧΡΗ τόσο γρήγορα;
Κλαίω!
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ότι σκέφτεσαι να ξαναδώσεις και τρίτη φορά σημαίνει ότι η νομική είναι κάτι που το θέλεις πάρα πολύ . Σε θυμάμαι ήδη από πέρυσι που είχα δώσει και εγώ να το παλεύεις και να προσπαθήσεις να πετύχεις τον στόχο σου με κάθε τρόπο. Καλή επιτυχία , λοιπόν , σου εύχομαι και να θυμάσαι ότι ο επιμένων πάντα νικά !Μετα απο πολυ σκεψη, αποφασισα οτι θα δωσω για τριτη φορα με στοχο τη νομικη (αν και χλωμο το βλεπω). Ευχομαι καλη επιτυχια στα παιδια που δινουν πρωτη φορα η σε οσους ξαναδινουν.
Με εκτίμηση. Dr
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ότι σκέφτεσαι να ξαναδώσεις και τρίτη φορά σημαίνει ότι η νομική είναι κάτι που το θέλεις πάρα πολύ . Σε θυμάμαι ήδη από πέρυσι που είχα δώσει και εγώ να το παλεύεις και να προσπαθήσεις να πετύχεις τον στόχο σου με κάθε τρόπο. Καλή επιτυχία , λοιπόν , σου εύχομαι και να θυμάσαι ότι ο επιμένων πάντα νικά !
Πράγματι θέλω να περάσω πολύ στη νομική. Σε θυμάμαι και εγώ που είχες περάσει στο πολιτικό του ΕΚΠΑ και έδωσες πέρσι και πέρασες νομική ΔΠΘ. Επειδή φέτος περνάω στο πολιτικό του ΕΚΠΑ, μπορείς να μου πεις εάν μπορώ τα μαθήματα του α εξαμήνου να τα φέρω σε πέρας μαζί με τις πανελλήνιες; Πόση ώρα εβδομαδιαίως πρέπει να αφιερώνω για το κάθε μάθημα. Δεν θέλω να χάσω και τρίτη χρονιά και γι αυτό θέλω να διαβάζω και για το πανεπιστήμιο.
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Πολιτικό μπορείς να το συνδυάσεις και με το διάβασμα των πανελληνίων . Είναι κατά γενική ομολογία μια " βατή " σχολή με αρκετά ενδιαφέροντα και εύκολα μαθήματα . Γνωρίζω παιδιά στο Πολιτικό που διαβάζουν λίγες μέρες πριν την εξεταστικη και εχουν θεαματικά αποτελέσματα . Επομένως δεν θεωρώ ότι θα ζοριστείς ιδιαίτερα . Αλλά , η γνώμη μου είναι να περιοριστείς στις πανελλήνιες , γιατί όπως γνωρίζεις ειναι ιδιαιτερα απαιτητικες και ακομα και μισο λαθος μπορει να σου στοιχησει . Με συστηματικό διάβασμα , σίγουρα θα μπεις !Πράγματι θέλω να περάσω πολύ στη νομική. Σε θυμάμαι και εγώ που είχες περάσει στο πολιτικό του ΕΚΠΑ και έδωσες πέρσι και πέρασες νομική ΔΠΘ. Επειδή φέτος περνάω στο πολιτικό του ΕΚΠΑ, μπορείς να μου πεις εάν μπορώ τα μαθήματα του α εξαμήνου να τα φέρω σε πέρας μαζί με τις πανελλήνιες; Πόση ώρα εβδομαδιαίως πρέπει να αφιερώνω για το κάθε μάθημα. Δεν θέλω να χάσω και τρίτη χρονιά και γι αυτό θέλω να διαβάζω και για το πανεπιστήμιο.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Πολιτικό μπορείς να το συνδυάσεις και με το διάβασμα των πανελληνίων . Είναι κατά γενική ομολογία μια " βατή " σχολή με αρκετά ενδιαφέροντα και εύκολα μαθήματα . Γνωρίζω παιδιά στο Πολιτικό που διαβάζουν λίγες μέρες πριν την εξεταστικη και εχουν θεαματικά αποτελέσματα . Επομένως δεν θεωρώ ότι θα ζοριστείς ιδιαίτερα . Αλλά , η γνώμη μου είναι να περιοριστείς στις πανελλήνιες , γιατί όπως γνωρίζεις ειναι ιδιαιτερα απαιτητικες και ακομα και μισο λαθος μπορει να σου στοιχησει . Με συστηματικό διάβασμα , σίγουρα θα μπεις !
Δηλαδή αν 5 ημέρες της εβδομάδας της αφιέρωνα για τις πανελλήνιες και το Σ/Κ (ή και μόνο τη Κυριακή) για τη σχολή, θα είχα πρόβλημα με τις πανελλήνιες; Την δεύτερη φορά τα είχα διαβάσει πολύ καλά (τώρα γιατί δεν πέρασα είναι άλλο θέμα) και θεωρώ ότι εάν αφιερώνω μία-δυο ημέρες της εβδομάδας για το πανεπιστήμιο δεν θα αποτελεί πρόβλημα.
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πως εισαι διαβασμένος το γνωρίζεις εσύ και μόνο εσύ . Σίγουρα αν εχεις δυο μερες κενες , δεν θα αποτελεσει προβλημα , αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις γνώσεις σου . Να θυμάσαι ότι η επανάληψη ειναι το παν για την επιτυχια στις πανελληνιες . Μονος σου προετοιμαζεσαι;Δηλαδή αν 5 ημέρες της εβδομάδας της αφιέρωνα για τις πανελλήνιες και το Σ/Κ (ή και μόνο τη Κυριακή) για τη σχολή, θα είχα πρόβλημα με τις πανελλήνιες; Την δεύτερη φορά τα είχα διαβάσει πολύ καλά (τώρα γιατί δεν πέρασα είναι άλλο θέμα) και θεωρώ ότι εάν αφιερώνω μία-δυο ημέρες της εβδομάδας για το πανεπιστήμιο δεν θα αποτελεί πρόβλημα.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πως εισαι διαβασμένος το γνωρίζεις εσύ και μόνο εσύ . Σίγουρα αν εχεις δυο μερες κενες , δεν θα αποτελεσει προβλημα , αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις γνώσεις σου . Να θυμάσαι ότι η επανάληψη ειναι το παν για την επιτυχια στις πανελληνιες . Μονος σου προετοιμαζεσαι;
Με τη βοήθεια φροντιστηρίου.
Αλλά σε μεγάλο βαθμό εγώ διαμορφώνω το πρόγραμμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.