tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Αααα!! Και καλή μας επιτυχία!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelika25126
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prisila
Νεοφερμένος
Και εαν χρειάζεστε κάποια πληροφορία ή κανένα link για αυτές τις 2 σχολές πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
ginak
Νεοφερμένος
what if...?
Νεοφερμένος
εγω παλι θελω να γινω χειρουργοςεχω τρελα με τα αιματα τις εγχειρησεις κτλ...
θετικη εισαι ε? δν ξερω αν ειδες την συζητηση που ανοιξα πριν λιγες ημερες..εγω θεωρητικη ειμαι και του χρονου θα παω θετικη
sorry είμαι και νεοφερμένη βλέπεις ...πως θα το κάνεις αυτό;;; Πραγματικά μ'ενδιαφέρει!!! Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί απορώ...δεν υπάρχει απώλεια μορίων; Εσύ, δεν θα έχεις δυσκολία στο να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα θετικής κατεύθυνσης;;; Ρωτάω γιατί αν μπορέις εσύ που είσαι θεωρητική τότε άνετα θα μπορέσει μια φίλη μου που έιναι τεχνολογική και θέλει πολύ να περάσει ιατρική
prinCess.
Επιφανές μέλος
sorry είμαι και νεοφερμένη βλέπεις ...πως θα το κάνεις αυτό;;; Πραγματικά μ'ενδιαφέρει!!! Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί απορώ...δεν υπάρχει απώλεια μορίων; Εσύ, δεν θα έχεις δυσκολία στο να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα θετικής κατεύθυνσης;;; Ρωτάω γιατί αν μπορέις εσύ που είσαι θεωρητική τότε άνετα θα μπορέσει μια φίλη μου που έιναι τεχνολογική και θέλει πολύ να περάσει ιατρική
Ναι βρε. Απο τεχνολογικη σε θετικη ειναι πιο ευκολο. Φυσικα και να αλλαξει.
what if...?
Νεοφερμένος
Σ'ευχαριστώ πολύ θα της το μεταφέρω...αν και,είμαι περίεργη να δω τι θα μου απαντήσει (αν μου απαντήσει) η evagreek...θεωρώ αρκετά δύσκολο το "μελλοντικό" εγχείρημά της..Ναι βρε. Απο τεχνολογικη σε θετικη ειναι πιο ευκολο. Φυσικα και να αλλαξει.
evagreek
Νεοφερμένος
evagreek
Νεοφερμένος
what if...?
Νεοφερμένος
με αναφερατε βλεπωκαλα κανετε,,,λοιπον...απο οτι ειδα η αλλαγη δεν ειναι μεγαλη...μονο η χημικη ισσοροπια και την οξειδοαναγωγη την εκανα ...μου εχει μεινει και ο κυκλος ενω και τη θεωρια αριθμων την εκανα...φυσικα εχω αρχισει πριν δυο μηνες με ενισχυτικη μονη μου..εχω λυσει ασκησεις και καλα τα παω!!αντε να δουμε!!ιατρικη μωρε θελω να περασω...και αρχιζω να σκεφτομαι και στρατιωτικη γιατι ειμαι αρκετα καλη και στα αθληματα και πιστευω δε θα εχω προβλημα..αν επεσα εξω στο θεμα γιατι δε παρακολουθυησα παντως πειτε μου να πωκαι σοφια μου εννοειται πως θα απαντησω σε οποια θελει βοηθεια!ειτε εχει καποια αποριαπεριμενω ερωτησεις pm αν θελει καποια-καποιος
Νομίζω πως με κάλυψες...όσο για το άλλο,ήμουν απλά επιφυλακτική...σου εύχομαι καλή επιτυχία...θέλει "κότσια" να το επιχειρήσεις κάτι τέτοιο ( σου το λέει μια κοπέλα θετικής κατεύθυνσης)
αν θελει ιατρικη ομως να μη βοηθησω/..μεγαλωνει ο ανταγωνισμος βεβαια γι αυτοκαι δε φημιζομαι για την ευσπλαχνια μου
Καταλαβαίνω οτι αστειεύεσαι...απλά επειδή λέγεται πως η πλάκα είναι η μισή της αλήθειας πιστεύω πως αν δεν διαθέτεις το προνόμιο,για εμένα, της ευσπλαχνίας...ασ'το καλύτερα...και εγώ γιατρός θέλω να γίνω άλλα με απώτερο σκοπό τους γιατρούς χωρίς σύνορα...έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα μόνο εκεί θα βιώσω τι σημαίνει γιατρός!!! Ειδάλλως αν τύχει και μείνω εδώ θα γίνω ψυχίατρος ! Προς το παρόν όμως εύχομαι να καταφέρω πρώτα να περάσω...
Φιλικά,
Sofi.
nPb
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
τώρα καταλαβαίνω γιατί μετά εμφανίζονται τα συμπτώματα βαρεμάρας της x επιστήμης εκ μέρους πολλών φοιτητών...
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Αν έχω δει σωστά από τους μηχανολόγους υπάρχουν και μεταπτυχιακά ρομποτικής και νανοτεχνολογίας. Σωστά?
στο ΕΜΠ με τα συστηματα ευφυους ελεγχου και ρομποτικης ,ασχολουνται πραγματικα αξιολογοι μηχανολογοι με πολυ καλο ερευνητικο εργο εντος και εκτος συνορων.
υπαρχει αλλωστε και κατευθυνση στους μηχανολογους,αυτα απο εναν μηχανολογο...
παντως εαν στοχευεις μηχανολογους εισαι στον σωστο δρομο να σου βγει η παναγια για την τελειωσεις ,αλλα με απιστευτο ευρος και βαθως γνωσεων (πιστευω οτι ελαχιστες σχολες καταφενουν να ασχοληθεις με τοσο διαφορετικα πραγματα...)
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρα η επιλογή γίνεται με βάση τα μόρια και όχι ότι μας αρέσει; Συνήθως ότι μας αρέσει δηλώνουμε και όχι κάτι άλλο...για να είμαστε μέσα. Αυτή η λογική έχει δημιουργήσει άσχημο επίπεδο φοιτητών στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, που δηλώνουν σχολές στον βρόντο ή αυτό που φαινομενικά τους αρέσει (?) αλλά και μια ομάδα σχολών...για να μην μείνουν απέξω. Το σωστό είναι να δηλώσεις εκείνο που σου αρέσει μόνο και να προσηλωθείς ώστε να το «πιάσεις» και να εισαχθείς. Αν δεν σου αρέσει κάτι συγκεκριμένο...οι σπουδές θα είναι μαρτύριο.
τώρα καταλαβαίνω γιατί μετά εμφανίζονται τα συμπτώματα βαρεμάρας της x επιστήμης εκ μέρους πολλών φοιτητών...
Tα λες πραγματικά πάρα πολύ ωραία και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αλλά τα πες μια,δυο,τρεις,φτάνει.Δεν είναι ανάγκη να μας λες ακριβώς τα ίδια σε κάθε μήνυμα.Λες και δεν ξέρουμε τα κριτήρια με τα οποία η μάζα επιλέγει σχολές.
Unheimlich
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.