killbill44
Νεοφερμένο μέλος

ο κολλητος μ τα εχει 3 χρονια με αυτο το κοριτσι...Δεν ξέρεις πως μπορεί να το σκέφτεται αυτή η κοπέλα Έλενα. Δεν είναι failfailfail. Όταν είσαι ερωτευμένος ειδικά το σεξ δεν είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Προφάνως και θέλει χρόνο. Και θέλει γενικά να βρίσκεις χρόνο, και σπίτι και χίλια δυο. Και αν το ξεκινήσεις μετά είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις. Γι'αυτό μην κρίνεις τόσο αυστηρά την κοπέλα για την επιλογή της![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλο αυτό. Διαφέρει το να ψάχνεις δικαιολογίες για να μην το κάνεις, απ'το να μην θες γιατί όντως θεωρείς ότι στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής σου δεν γίνεται..ο κολλητος μ τα εχει 3 χρονια με αυτο το κοριτσι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μάλλον το fail που εννοει η ελενα ειναι το γεγονος οτι δινει ως δικαιολογια για την αποφυγη το οτι εχει πανελληνιες οχι το αν θελει να κανει, αν ειναι ετοιμη κ.λ.πΔεν ξέρεις πως μπορεί να το σκέφτεται αυτή η κοπέλα Έλενα. Δεν είναι failfailfail. Όταν είσαι ερωτευμένος ειδικά το σεξ δεν είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Προφάνως και θέλει χρόνο. Και θέλει γενικά να βρίσκεις χρόνο, και σπίτι και χίλια δυο. Και αν το ξεκινήσεις μετά είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις. Γι'αυτό μην κρίνεις τόσο αυστηρά την κοπέλα για την επιλογή της![]()
killbill44
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

εγώ διαφωνώ...αν ο φίλος σου(μπερδευτηκα για ποιον μιλαμε τελοσπαντων) είναι σε αυτή τη σχέση για να κάνει σεξ τότε μάλλον η κοπέλα έχει κάνει πολύ υπομονήεγω νομιζω οτι εκανε πολυ υπομονη...

killbill44
Νεοφερμένο μέλος

εγω ξεκινησα την συζητηση με αφορμη τον φιλο μ...τεσπα εγω νομιζω πως η κοπελια ειναι κολλημενη με τα μαθηματα...εγώ διαφωνώ...αν ο φίλος σου(μπερδευτηκα για ποιον μιλαμε τελοσπαντων) είναι σε αυτή τη σχέση για να κάνει σεξ τότε μάλλον η κοπέλα έχει κάνει πολύ υπομονή![]()
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρεις πως μπορεί να το σκέφτεται αυτή η κοπέλα Έλενα. Δεν είναι failfailfail. Όταν είσαι ερωτευμένος ειδικά το σεξ δεν είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Προφάνως και θέλει χρόνο. Και θέλει γενικά να βρίσκεις χρόνο, και σπίτι και χίλια δυο. Και αν το ξεκινήσεις μετά είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις. Γι'αυτό μην κρίνεις τόσο αυστηρά την κοπέλα για την επιλογή της![]()
Ummm συμφωνώ μόνο στο ότι δε ξές πώς σκέφτεται η κοπέλα και στα άλλα, απλά δε νομίζω να' ναι αυτός ο λόγος της.
Συμφωνώ με την Έλενα, όσον αφορά το γενικό κομμάτι.
Αλλά αν για μια κοπέλα είναι η πρώτη φορά - δεν έχει κάνει σεχ ακόμα, οπότε δε ξέρει - προφανώς με τις πανελλήνιες και το άγχος, δε θα θέλει, δε θα το γουστάρει ακόμα, ούτε θα νιώθει έτοιμη- δλδ δεν είναι το κλασσικό "κάνε σεξ να ξεδώσεις", η πρώτη φορά είναι λίγο διαφορετική και πρέπει να' σαι πιο "ήρεμη" ξέρωγω (you know).

delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε θα καταλάβεις τίποτα. Η μόνη περίπτωση να έχει νόημα αυτό είναι μόνο αν το έχεις κάνει πάλι πιο πριν..
Χμ, πότε έκανα πρώτη φορά.
Ήμουν μικρός και μπορώ να πω πως...έκανα χαζομάρα που πήγα τότε πρώτη φορά με γυναίκα. Ήταν λίγο περίεργη η πρώτη μου φορά...
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος

μολις τελειωσω θα σας πω πως ηταν η εμπειρια
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό ακριβώς είπα και εγώ. Η πρώτη φορά πρέπει να είναι ήρεμη και ξεχωριστή,την στιγμή που ο καθένας θεωρεί σωστή και νιώθει έτοιμος.. Όχι ας πούμε στην φάση που βρισκόμαστε τώρα ( που έχει πάρει φωτιά ο κώλος μαςΑλλά αν για μια κοπέλα είναι η πρώτη φορά - δεν έχει κάνει σεχ ακόμα, οπότε δε ξέρει - προφανώς με τις πανελλήνιες και το άγχος, δε θα θέλει, δε θα το γουστάρει ακόμα, ούτε θα νιώθει έτοιμη- δλδ δεν είναι το κλασσικό "κάνε σεξ να ξεδώσεις", η πρώτη φορά είναι λίγο διαφορετική και πρέπει να' σαι πιο "ήρεμη" ξέρωγω (you know).![]()

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Κι αν ήμουν στη θέση αυτού που συμβουλεύεις ΔΕ θα έπαιρνα τη συμβουλή σου σοβαρά.
Αλλά.
+1 για τις original στιγμές γέλιου που μόλις μου 'δωσες.

Αυτό.
Θα βρω την έξοδο μόνος μου, μη σηκώνεστε.
kollhmenh
Νεοφερμένο μέλος

εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει σεξ ακόμα

gregory nub
Διάσημο μέλος

Δεν γίνεται να το σχεδιάσειςγια πείτε!
εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει σεξ ακόμαγια να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. σχεδιάζω για αφού τελειώσω το λύκειο

kollhmenh
Νεοφερμένο μέλος

Δεν γίνεται να το σχεδιάσεις![]()
να κανω σχεση εννοω

αυτο μπορεις να το σχεδιασεις. απλως δεν δεχομαι πριν τελειωσω.
Dr.John
Νεοφερμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και για να είμαι εντός θέματος, εγώ μάλλον άργησα σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, έκανα στα 18 με κάποιον που ήμουν δύο χρόνια μαζί του ήδη..
boss.
Δραστήριο μέλος

να κανω σχεση εννοω
αυτο μπορεις να το σχεδιασεις. απλως δεν δεχομαι πριν τελειωσω.
εισαι σοβαρη ? σχεδιαζεις να κανεις σχεσεις ? απο ποτε ? φανταζομαι ποσο αληθινες θα ειναι αυτες οι σχεσεις! αιντε αιντε.... οτι να ναι ο καθενας εδω μεσα! αυτα βγαινουν κοπελια, ερχονται μονα τους, σε διαφορες φασεις τις ζωης σου, αν σχεδιαστουν θα ειναι 100% αποτυχημενο!
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρώτη φορά Σεξ + άγχος = η απόλυτη αποτυχία.
Δε θα καταλάβεις τίποτα. Η μόνη περίπτωση να έχει νόημα αυτό είναι μόνο αν το έχεις κάνει πάλι πιο πριν..
Χμ, πότε έκανα πρώτη φορά.
Ήμουν μικρός και μπορώ να πω πως...έκανα χαζομάρα που πήγα τότε πρώτη φορά με γυναίκα. Ήταν λίγο περίεργη η πρώτη μου φορά...
συμφωνω απολυτα.οταν κανεις κατι μικρος,ισως να μην εισαι σιγουρος γι αυτο που κανεις.μαλλον παθαμε το ιδιο bill

prinCess.
Επιφανές μέλος

εισαι σοβαρη ? σχεδιαζεις να κανεις σχεσεις ? απο ποτε ? φανταζομαι ποσο αληθινες θα ειναι αυτες οι σχεσεις! αιντε αιντε.... οτι να ναι ο καθενας εδω μεσα! αυτα βγαινουν κοπελια, ερχονται μονα τους, σε διαφορες φασεις τις ζωης σου, αν σχεδιαστουν θα ειναι 100% αποτυχημενο!
Συμφωνώ, αλλά ο τρόπος σου είναι πολύ εριστικός.
Εγώ αν ήμουν η κοπέλα θα σε διαολόστελνα άνετα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- giorgos5002
- ioanna2007
- jellojina
- peter347
- Magigi
- johnstamatis34
- Alessandra Eliza
- danny
- MarcoReus
- Neliii
- ilovekpop
- Eirinakiii8
- burningfire
- Mariamar
- AK-92
- augustine
- Γιώργος Ζ
- Nia Skg
- User2350
- Peter Pan13
- Antonius
- Manuela98
- Sherlockina
- Paraskevoula_5
- Appolon
- nimbus
- Wonderkid
- Ανώνυμη
- ggl
- Scandal
- thanoukos
- Monster Hunter
- SlimShady
- Galina
- vehement
- Ryuzaki
- jul25
- γιω99
- Danaoula2020
- roud
- charmander
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- panagiotis G
- rekcoR
- eukleidhs1821
- MIkeTr123
- Natassa02
- uni77
- Δημήτρης Ρ
- Evaki_555
- kostas1324
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.