Jimmy13
Νεοφερμένος
Κεφάλια είπε, οχι κεφάλαιο.
Και να φανταστείτε πριν λίγες μέρες άλλαξα φακούς στα γυαλιά.........Χαρ!Χαρ!
Και γράφω και για τα άτομα που μιλάνε χωρίς να σκεφτούν..... Θα ορκιζόμουν ότι είδα κεφάλαιο............ !Καλά κρασά!Γράψτε λάθος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Δεν έχω δει ποτέ κάποιον Έλληνα να φέρεται έτσι. Τέσπα, όλα είναι θέμα χαρακτήρα, αλλά συνήθως οι περισσότεροι Αλβανοί είναι απο οικογένειες τέτοιες και είναι επίσης και ο μόνος λόγος που τους ψιλοαποφεύγω. Τα άλλα είναι ακρως ρατσιστικά, πράγμα που δεν το αντέχω και είμαι εντελώς κατά...Ούτε και ένας Αλβανός με τρόπους, από οικογένεια θα έκανε κάτι τέτοιο. Έλεος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας έχει τύχει όσους από εσάς έχετε 3-5 ή και παραπάνω κιλά, να σας αντιμετωπίζουν υποτιμητικά οι πιό αδύνατοι? Εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές και δε θεωρούμαι κάν παχουλή.
Πως συμπεριφέρεστε όσοι έχετε πολλά χρήματα σε έναν πιο φτωχό?
Πως συμπεριφέρεστε όσοι θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο σε έναν πιό αγαθό?
Και όσοι είστε αδύνατοι, πως φέρεστε στους υπέρβαρους? Δεν μπορείς να λες ότι δεν είσαι ρατσιστής επειδή δε σε ενοχλούν οι Αλβανοί. Το αν είσαι ρατσιστής, φαίνεται από τη συμπεριφορά σου κάθε μέρα.
Anarki
Διάσημο μέλος
Ζεις σε άλλη Ελλάδα τότε.Δεν έχω δει ποτέ κάποιον Έλληνα να φέρεται έτσι.
Η λέξη "ρατσισμός" αναφέρεται σε προκαταλήψεις λόγω φυλής, δεν έχει άλλα σκέλη.Υπάρχουν πολλά είδη ρατσισμού. Γιατί πιάσατε μόνο ένα σκέλος του?
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η λέξη "ρατσισμός" αναφέρεται σε προκαταλήψεις λόγω φυλής, δεν έχει άλλα σκέλη.
Είδη ρατσισμού
- Φυλετικός ρατσισμός
- Θρησκευτικός ρατσισμός
- Κοινωνικός ρατσισμός
- Ρατσισμός ανάμεσα στα είδη σπησισμός
Anarki
Διάσημο μέλος
Φαίνεται κι απο τη λέξη οτι αναφέρεται σε φυλές. Τα υπόλοιπα είδη διακρίσεων έχουν (ή θα έπρεπε) άλλα ονόματα. Τέσπα δεν είναι τόσο σημαντικό αυτό.Racism, by its simplest definition, is the belief that race is the primary determinant of human traits and capacities and that racial differences produce an inherent superiority of a particular race.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Δεν ζω σε άλλη Ελλάδα, απλά δεν το έχω προσέξει.Ζεις σε άλλη Ελλάδα τότε.
Η λέξη "ρατσισμός" αναφέρεται σε προκαταλήψεις λόγω φυλής, δεν έχει άλλα σκέλη.
Anarki
Διάσημο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Απο τέτοια πολλά, αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ να πάνε να με πλακώσουν επειδή τους ζήτησα να μου δώσουν την σειρά τους. :emm:Δεν έχεις δει ποτέ κακομαθημένα ελληνικά κωλόπαιδα; Αφού κυκλοφορούν παντού.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
01011001
Δραστήριο μέλος
συνήθως οι περισσότεροι Αλβανοί είναι απο οικογένειες τέτοιες και είναι επίσης και ο μόνος λόγος που τους ψιλοαποφεύγω. Τα άλλα είναι ακρως ρατσιστικά, πράγμα που δεν το αντέχω και είμαι εντελώς κατά...
Δυστυχώς δεν κάνεις πλάκα. Αυτό, είναι ρατσισμός
Πως συμπεριφέρεστε όσοι έχετε πολλά χρήματα σε έναν πιο φτωχό?
Πως συμπεριφέρεστε όσοι θεωρείτε τον εαυτό σας έξυπνο σε έναν πιό αγαθό?
Και όσοι είστε αδύνατοι, πως φέρεστε στους υπέρβαρους?
Ακριβώς όπως και σε όλους τους άλλους. Το ανέφερε πριν και η razorblade αυτό που λες περι διακρίσεων γενικότερα.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς δεν κάνεις πλάκα. Αυτό, είναι ρατσισμός
Ακριβώς. Διαμορφώνεις γνώμη για ένα ολόκληρο έθνος βάσει κάποιων μεμονωμένων περιστατικών.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Μα όχι για ένα ολόκληρο έθνος, ξέρω και κάποια παιδιά που είναι απο την Αλβανία και δεν δίστασα να τα πλησιάσω όπως κάποιοι άλλοι και αποδείχτηκαν μια χαρά... Εγώ κρίνω απο την πλειοψηφία που έχω δει. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ. Σέβομαι και αντιμετωπίζω όλους τους ανθρώπους το ίδιο.Ακριβώς. Διαμορφώνεις γνώμη για ένα ολόκληρο έθνος βάσει κάποιων μεμονωμένων περιστατικών.
-----------------------------------------
Ε εντάξει για 'σένα, ίσως οι άνθρωποι στην ηλικία σου είναι διαφορετικοί απο αυτούς της ηλικίας μου. Δεν λέω ότι όλοι οι έλληνες είναι άγιοι...Πρέπει να 'σαι από άλλο πλανήτη, κρίνοντας απ' αυτά που γράφεις εδώ μέσα. Για 'μένα τέτοιες συμπεριφορές από Έλληνες είναι καθημερινότητα.
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Κατά την άποψή μου είναι πολύ σημαντική η καθημερινή μου συναναστροφή με τέτοιους ανθρώπους...Γνωρίζεις για παράδειγμα έναν διαφορετικό κόσμο έναν διαφορετικό πολιτισμό...είναι αλήθεια ότι πολλοί από αυτούς νιωθουν μεινεκτικά στην χώρα μας κ απλά προσπαθούν να επιβληθούν με την ψευτομαγκιά κ όχι μόνο...όπως κ να έχει εγώ δεν τους κρίνω αρνητικά γιατί είναι αποτέλεσμα του συστήματός μας το οποίο παραγκωνίζει τους αλλοδαπούς κ δεν προσφέρει ίσες ευκαιριες κ σε αυτούς...από την άλλη πλευρά έχω γνωρίσει ανθρώπους πολύ σημαντικούς στη ζωή μου πολύ ευγενικούς...για παράδειγμα ο προπονητής μου στο τένις είναι από την Γεωργία κ έχει έρθει στην Ελλάδα πολλά χρόνια πριν...είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ κ καλή θέληση...τον έχω σα συγγενή μου...είναι πολύ λυπηρό όταν βλέπω να συμπεριφέρονται άσχημα στους αλλοδαπούς κυρίως στο σχολείο μου όπου έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τέτοιες συμπεριφορές...είναι άδικο κ πολλές φορές αναρωτιέμαι ''άραγε κ στους Έλληνες τους εξωτερικού έτσι συμπεριφέρονται?''πιστεύω ότι πρέπει να σεβόμαστε την προσωπικότητα του άλλου όπως πρέπει να σέβονται κ τη δικιά μας προσωπικότητα...
Ναι, σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου και οι Έλληνες έτσι αντιμετωπίστηκαν. Ακόμη και σήμερα σε κάποια σημεία. Υπάρχουν πολλές χώρες στη Δύση που είναι πολύ πιο ρατσιστικές από την Ελλάδα, σε σημείο που όποιο κόμμα μιλήσει για σεβασμό των ξένων συνήθως μένει εκτός παρασκηνίου. Τουλάχιστον εδώ υπάρχει μια αρκετά μεγάλη και προοδευτική αντιρατσιστική μαγιά.
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.