prinCess.
Επιφανές μέλος
Φαντάζομαι η κρέπα συνοδεύεται από αφροδισιακά υλικά για να ολοκληρωθεί το πακέτο και να πετύχεις το στόχο σου ε;Ε ναι ρε,γιατί πρώτα βγάζω στη γκόμενα το επαναστατικό προφίλ που συγκρούεται με τους μπάτσους,μετά όμως με βλέπει και με την ποδιά να μαγειρεύω,οπότε της φαίνομαι ταυτόχρονα σκληρός και γλυκός οπότε της τρέχουν τα σάλια.
Σέριουσλι;Oχι δε κανω πλακα, αν αξιζει η κοπελα καντην οπως λες να σε ερωτευτει, θελει χρονο αλλα δεν ειναι δυσκολο.
Ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχει *τρόπος* για να σας ερωτευτούν έτσι εύκολα;
Μάλλον δε ξέρετε τι περίεργα πλάσματα είναι οι άνθρωποι. Εμένα αυτά μου ακούγονται λίγο "παιδιάστικα".
Δεν υπάρχουν χρυσές συνταγές. Deal with it. Αν κάποιος δε σε θέλει, ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ, απλό.
[αν μιλάτε για μάγια, ξόρκια, καφέδες, αμπρακατάμπρα και ιστορίες, πάω πάσο]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Σέριουσλι;
Μάλλον δε ξέρετε τι περίεργα πλάσματα είναι οι άνθρωποι. Εμένα αυτά μου ακούγονται λίγο "παιδιάστικα".
Δεν υπάρχουν χρυσές συνταγές. Deal with it. Αν κάποιος δε σε θέλει, ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ, απλό.
Όχι, γενικά οι άνθρωποι ψυχολογούνται με μεγάλη επιτυχία, λίγοι είναι οι παράξενοι που δεν δρουν όπως είναι αναμενόμενο.
Άρα πιστεύω θα υπάρχει τρόπος να τον ερωτευθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Φυσικά. Αν πας γυμνάσιο ειδικά που τα περισσότερα κοριτσάκια είναι ανώριμα, υπάρχει τρόπος.Ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχει *τρόπος* για να σας ερωτευτούν έτσι εύκολα;
1) Ενα μηχανάκι καγκούρικο
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ετσι ειναι.Καθε ανθρωπος εχει τα κουμπια του, σε αλλους τα βρισκεις ευκολα και σε αλλους δυσκολοτερα.Όχι, γενικά οι άνθρωποι ψυχολογούνται με μεγάλη επιτυχία, λίγοι είναι οι παράξενοι που δεν δρουν όπως είναι αναμενόμενο.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ειδικά σ' αυτόν το τομέα δε μπορείς να μιλάς για τρόπους και κανόνες, εκτός κι αν είσαι ο σούπερ ντούπερ γαμάτος μάστερ του έρωτα, λίγο δύσκολο αυτό στα 10++ σου.
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Φυσικά. Αν πας γυμνάσιο ειδικά που τα περισσότερα κοριτσάκια είναι ανώριμα, υπάρχει τρόπος.
2) Τσιγάρο
3) Και άλλα χίλια δυο πράγματα με τα οποία τη βρίσκουν 14χρονα... (μαλλιά μοικάνα, σκουλαρίκια κτλ....)
ειπαμε δεν φατνω ως εκει. Δεν ειναι τετοια αυτη. Στο δικο μας το γυμνασιο κανενας δεν οδηγει μηχανακι..........
λογω αθλητισμου αποκλειουμε και το δευτερο.
και γενικα οι καγκουριες δεν μ αρεσουνε.
Παιζει να παρω Βεσπα.... Ειναι και γαμω γιατι εχει και για να βαζεις τη σακουλα απο τα ψωνια
Itach1
Διάσημο μέλος
Σέριουσλι;
[αν μιλάτε για μάγια, ξόρκια, καφέδες, αμπρακατάμπρα και ιστορίες, πάω πάσο]
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Όχι, γενικά οι άνθρωποι ψυχολογούνται με μεγάλη επιτυχία, λίγοι είναι οι παράξενοι που δεν δρουν όπως είναι αναμενόμενο.
Δεν ξερω αν το κατ΄λαβες αλλα σε ειπε παραξενο/η
Sal Paradise
Δραστήριο μέλος
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Ωστε για αυτο δεν ειμαι γκομενομαγνητης....επειδη φοραω str8
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωστε για αυτο δεν ειμαι γκομενομαγνητης....επειδη φοραω str8
κανεις δεν ειναι γκομενομαγνητης εκτος τους διασημους.Εχει τυχει να ειμαι σε παρεα με κοριτσια σε καφετερια και να περνανε κατι πολυ γυμνασμενοι τυποι και να λενε οτι δεν τους αρεσει να ειναι ο αλλος πολυ γυμνασμενος(ενώ εμείς θεωρούμαι ότι εισαι πολύ ελκυστικός όταν εισαι πολύ γυμνασμένος),εννοώ δεν υπάρχει ένα καθιερωμένο πρότυπο.Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να εισαι ο εαυτός σου.Θα σου προτεινα να πεις στην κοπελια οτι σου αρεσει και εάν σε απορρίψει να την ξεχάσεις και να προχωρήσεις και να μεινετε απλα φιλοι..
dimitriskrik
Νεοφερμένος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Λοιπόν η συνταγή είναι μια ! Θα πας και θα της πεις γεια ειμαι ο αγγελος θέλεις να τα φτιάξουμε,θα σου πει όχι και θα της πεις είσαι χοντρή !!!!!! αν σου πει ναι είσαι οκ....
αυτη,αυτη
dimitriskrik
Νεοφερμένος
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενδιαφερον!
Koulianof 11
Νεοφερμένος
κανεις δεν ειναι γκομενομαγνητης εκτος τους διασημους.Εχει τυχει να ειμαι σε παρεα με κοριτσια σε καφετερια και να περνανε κατι πολυ γυμνασμενοι τυποι και να λενε οτι δεν τους αρεσει να ειναι ο αλλος πολυ γυμνασμενος(ενώ εμείς θεωρούμαι ότι εισαι πολύ ελκυστικός όταν εισαι πολύ γυμνασμένος),εννοώ δεν υπάρχει ένα καθιερωμένο πρότυπο.Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να εισαι ο εαυτός σου.Θα σου προτεινα να πεις στην κοπελια οτι σου αρεσει και εάν σε απορρίψει να την ξεχάσεις και να προχωρήσεις και να μεινετε απλα φιλοι..
Χαιρω πολυ..... Τι σκεφτομουν να κανω σημερα...... Το θεμα ειναι οτι ξερω οτι αυτη δεν με γουσταρει και σιγουρα θα πει οχι...... Πρεπει ή να της τα ζητησω και να μου πει ναι (αφου εχω αρχισει να της αρεσω) ή να κατσω στα αυγα μου για να μην τη χασω απο φιλη ή το κλασσικο οσο της φτυνεις τοσο κολλανε που ανεφερε καποιος πιο πριν. Βεβαια το οτι το ξερει και δεν εχει κανει θεμα ειναι καλο σημαδι αλλα δεν ξερεις πως θα συμπεριφερθει αν το ακουσει απο τα χειλη. Επειση με ξερει ..... ξερει πως δεν ειμαι και ο πιο τολμηρος ανθρωπος στον κοσμο αλλα τεσπα. Θα δειξω ενδιαφερον για λιγο (κοπλιμεντα, ισως βγουμε για κανενα καφε) θα ψυχολογησω την κατασταση και θα κανω την κινηση μου αναλογα. Το 2ο οσο γινεται θα το αποφυγω γιατι καθε φορα που τη βλεπω θελω να την παρω αγκαλια και δεν μπορω να το φανταστω να ειχα ευκαιρια και να μην την αξιοποιησα. Το 3ο θελει πολυ υπομονη οπως το πρωτο. Οπως ειπα και πιο πριν δεν περνανε τα Σ/Κ. Χαιρομαι που ξαναρχιζει το σχολειο τη Δευτερα και ανυπομονω να ερθει το Σαββατο για να κανω Εκθεση μαζι της.......
jj!
Τιμώμενο Μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σοβαρά μιλάς τώρα ή πλάκα κάνεις; :/Παιζει να παρω Βεσπα.... Ειναι και γαμω γιατι εχει και για να βαζεις τη σακουλα απο τα ψωνια
Koulianof 11
Νεοφερμένος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι η κρέπα συνοδεύεται από αφροδισιακά υλικά για να ολοκληρωθεί το πακέτο και να πετύχεις το στόχο σου ε;
Πράματα που μπορείς να βάλεις σε μια κρέπα:nutella,λευκή σοκολάτα,bailey's,μπανάνα,παγωτό με σιρόπι σοκολάτα,μπισκότα oreo,m&m's.Βέβαια δεν τα βάζουμε όλα μαζί
Φυσικά. Αν πας γυμνάσιο ειδικά που τα περισσότερα κοριτσάκια είναι ανώριμα, υπάρχει τρόπος.
2) Τσιγάρο
3) Και άλλα χίλια δυο πράγματα με τα οποία τη βρίσκουν 14χρονα... (μαλλιά μοικάνα, σκουλαρίκια κτλ....)
Μ'αυτά ρε δεν σε ερωτευέται καμία,το πολύ πολύ να κολλήσει μαζί σου για κανά δίμηνο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.