Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία.
Αυτη το ειπε για να δειξει το κατωρθομα της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Αυτη το ειπε για να δειξει το κατωρθομα της
Exactly Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα...
Άντε ρε κα σε πειρα στα σοβαρά.
Αφού δεν είδατε τι έγινε δεν μπορείται να ανακατεύεσται.
Mercury
Επιφανές μέλος
Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα...
Έλα πές την αλήθεια...
Ζηλεύεις που προτίμησε την κοπελίτσα απο εσένα ο καθηγητής
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Έλα πές την αλήθεια...
Ζηλεύεις που προτίμησε την κοπελίτσα απο εσένα ο καθηγητής
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Κόμπρα ήτανε.
ε?
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο σχολείο της αδελφής μου ,εχουν εκεί μια τρελοκαμπέρω που όποιος την κοιτάξει,νομίζει οτι την αγαπάει παθιασμένα ,και μετά κάθεται όοοοοολη μέρα και τα ξαναλέει στην τάξη και πρήζει τα ...αυτιά των άλλων.
Μέχρι στιγμής την αγαπάει ο καθηγητής ιστορίας , ο σερβιτόρος στα φλοκαφέ, ο περαστικός εξω απο το σχολείο,τα μισα αγόρια της τάξης ΚΑΙ ο υπάλληλος στα τζαμπο .
Περιπτωσάρρρρρρρρρρρρρρα
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μιλάμε ,τί μου θύμισε τί μου θύμισε αυτό το συμβάν ;;
Στο σχολείο της αδελφής μου ,εχουν εκεί μια τρελοκαμπέρω που όποιος την κοιτάξει,νομίζει οτι την αγαπάει παθιασμένα ,και μετά κάθεται όοοοοολη μέρα και τα ξαναλέει στην τάξη και πρήζει τα ...αυτιά των άλλων.
Μέχρι στιγμής την αγαπάει ο καθηγητής ιστορίας , ο σερβιτόρος στα φλοκαφέ, ο περαστικός εξω απο το σχολείο,τα μισα αγόρια της τάξης ΚΑΙ ο υπάλληλος στα τζαμπο .
Περιπτωσάρρρρρρρρρρρρρρα
Μα καθόλου φαντασιόπληκτος άνθρωπος δεν πρέπει να 'ταν.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Περιπτωσάρρρρρρρρρρρρρρα
οχι ο Σκουπιδιάρης;
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Κόμπρα πέταξες <=> Είπες ψέμματα για κάτι
Στην περίπτωση μας η κοπελιά πέταξε κόμπρα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Κόμπρα πέταξες <=> Είπες ψέμματα για κάτι
Στην περίπτωση μας η κοπελιά πέταξε κόμπρα
ποια κοπελια;
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σκέψου...
εγω;
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Η 17χρονη που λες..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Κι έλεγα τι μου θύμιζε όλη αυτή η κατάσταση...
οχι κι ετσι ειπαμε!
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Schlimazel
- Lefkadios95
- Γατέχων
- OMrPatatakis
- Kris.gr
- patatosalata22
- despoina13
- Robert_6
- werwolf14
- Vera
- chjan
- Luludaki
- EFAKIT
- MrDragonboy
- Vok
- Kanastasia_5883
- panosT436
- thepigod762
- globglogabgalab
- grtt
- neurogirl
- agg41
- sofia07
- ikigai
- Kabamaru Hayate
- Mitsaras23
- Chrisphys
- ele123
- Startx0
- bill09876
- Scandal
- Natsuko
- physicscrazy
- Wonderkid
- math2arch
- nearos
- Drglitterstar
- dmav
- Leo komm
- Hased Babis
- estrela
- Kate1914
- Than003
- bibliofagos
- Unboxholics
- Εριφύλη
- ROM32
- suaimhneas
- Maynard
- Μήτσος10
- giannhs2001
- charmander
- constansn
- Chrysoula
- _baddie__
- Aggel0sss
- Helen06
- Mary06
- Zirene
- mikriarchitectonissa
- Alexandra Chatzin
- Philologist
- labs
- ioanna06
- Lia 2006
- Annou1
- Nikoleta_Giann
- mariaab
- Bill2002
- Darkking
- Vasilina93
- Κελλη
- Mako777
- uni77
- papiaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.