natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχαχαχαχα δικιά μας και συ;
Εδώ και πολλά χρόνια
Τον 5ο κύκλο τον έβλεπα πέρσι το καλοκαίρι,κάθε Δευτέρα που έβγαινε καινούριο επεισόδιο...Και φέτος το ίδιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Λογικό τελείως.Εδώ και πολλά χρόνια
Τον 5ο κύκλο τον έβλεπα πέρσι το καλοκαίρι,κάθε Δευτέρα που έβγαινε καινούριο επεισόδιο...Και φέτος το ίδιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα!!Αν και...μεταξύ μας....έχω μια άλλη αδυναμία λίιιγο μεγαλύτερη απ' τον Έρικ....Λογικό τελείως.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ποιον καλέ;Χαχαχα!!Αν και...μεταξύ μας....έχω μια άλλη αδυναμία λίιιγο μεγαλύτερη απ' τον Έρικ....
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιον καλέ;
Τον αγαπώ....
Συνημμένα
Gate4
Επιφανές μέλος
Ε ντάξυ ρε καλούλης είναι αλλά όχι σαν τον έρικΤον αγαπώ....
Βασικά έχω "αδυναμία" στους ξανθούς, so έρικ και τα μυαλά στα κάγκελα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Καλός ήταν στην αρχή. Από την ώρα που άρχισε να περπατάει με στυλάκι και να επιδεικνύει τα κάλλη του τόσο πολύ με ξενέρωσε. Δηλαδή και ο Ερικ έχει και γαμώ τα κορμιά αλλά αυτός εδώ τώρα τελευταία κάνει πολύ show off...Τον αγαπώ....
Ο Χόιτ με ξενέρωνε ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΑ!!
Δεν ήταν και έυκολο να χωνέψει όλα αυτά, αλλά δεν έπρεπε να φύγει έτσι.
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχα πηδιέται με την αδερφή του αλλά οκΟ Eric με την Nora πόσο τέλειοι είναι μαζί?
Πολύ συγκινήθηκα με τον τρόπο που έφυγε ο Χοιτ. Ηταν γλυκούλης και ταίριαζε με τη Τζεσικα.
Ναι ρε εγώ τον λυπήθηκα:/
Έλα μωρέ καλούλης ήταν.. Η μάνα του για πολύ ξύλο όμωςΟ Χόιτ με ξενέρωνε ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΑ!!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχαχα πηδιέται με την αδερφή του αλλά οκ
Ναι ρε εγώ τον λυπήθηκα:/
Έλα μωρέ καλούλης ήταν.. Η μάνα του για πολύ ξύλο όμως
Εκεί μέσα όλοι πηδιούνται με όλους. Τα υπέροχα παιδιά του Γκοντρικ θα μας ενοχλήσουν?
Όντως. Δεν της έκανε η Τζεσικα για νύφη, λίγη του έπεφτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχαχα ναι όντως έχεις ένα πόιντ Αχ να σε πω με άρεσε και ο γκόντρικ αλλά πέθανε ρε γαμώτοΕκεί μέσα όλοι πηδιούνται με όλους. Τα υπέροχα παιδιά του Γκοντρικ θα μας ενοχλήσουν?
Άσε μωρέ.. Αν και η τζέσικα τον παράτησε μετά αλλά τσεσπάΌντως. Δεν της έκανε η Τζεσικα για νύφη, λίγη του έπεφτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχαχαχα ναι όντως έχεις ένα πόιντ Αχ να σε πω με άρεσε και ο γκόντρικ αλλά πέθανε ρε γαμώτο
Άσε μωρέ.. Αν και η τζέσικα τον παράτησε μετά αλλά τσεσπά
Τον επαναφέρουν όμως αρκετά συχνά.
Τραβάτε με κι ας κλαίω ήταν και οι δυο τους. Και μπήκε και στη μέση σαν μην πω τι ο Τζεισον και έδεσε το γλυκό.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι τον γλυκούλη ^^Τον επαναφέρουν όμως αρκετά συχνά.
Τραβάτε με κι ας κλαίω ήταν και οι δυο τους. Και μπήκε και στη μέση σαν μην πω τι ο Τζεισον και έδεσε το γλυκό.
Ε καλά ο τζέισον μη χάσει
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι τον γλυκούλη ^^
Ε καλά ο τζέισον μη χάσει
Ο Τζεισον είναι τραγικά απαίσιος. Ενα τίποτα είναι ούτε βαμπιρ, ούτε υπερφυσικός, ούτε καν καλός μπάτσος και φέρεται λες και είναι ο θεός της πόλης.
Gate4
Επιφανές μέλος
Γιατού;Μόνο εγώ λυπάμαι τον Τζέισον από το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα...??
Χαχαχαχαχαχα άσε ρε ειδικά τότε που πήγε σε αυτό που σκότωναν βαμπίρ τον μισούσα τραγικάΟ Τζεισον είναι τραγικά απαίσιος. Ενα τίποτα είναι ούτε βαμπιρ, ούτε υπερφυσικός, ούτε καν καλός μπάτσος και φέρεται λες και είναι ο θεός της πόλης.
Ας τον σκότωνε το κόκκινο πράγμα-Μπιλ στο τέλος του 5ου κύκλου να τελειώνουμε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατού;
Εεε δεν ξέρω,μου φαίνεται τραγικά χωρίς νόημα η ζωή του,ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο ζει ένα πράγμα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Γιατού;
Χαχαχαχαχαχα άσε ρε ειδικά τότε που πήγε σε αυτό που σκότωναν βαμπίρ τον μισούσα τραγικά
Που λες? Εκεί στο τελευταίο επεισόδιο? Εκεί κι αν ήταν γελοίος.
Gate4
Επιφανές μέλος
Σε αυτό νομίζω ότι συμφωνώΕεε δεν ξέρω,μου φαίνεται τραγικά χωρίς νόημα η ζωή του,ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο ζει ένα πράγμα
Δεν θυμάμαι σε ποιον κύκλο ήταν εκεί που πιάσαν τον γκόντρικ και θέλαν να τον βγάλουν και ο τζέισον ήταν με αυτούς που θελαν να τον κάψουνΠου λες? Εκεί στο τελευταίο επεισόδιο? Εκεί κι αν ήταν γελοίος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.