palio_melos
Διάσημο μέλος
(Ας λεμε και την αληθεια, παιζει η Vergara, αυτο φτανει απο μονο το για να το δεις!)
Γουσταρω πολυ τον Phil, και συνειδητοποιω οτι ο Ed O' Neill ειναι πολυ καλος ηθοποιος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκινησα (και συντομα τελειωνω κιολας!), το Modern Family.. Το οποιο, ok.. απο αποψη γελιου, δεν το λες και how i met your mother, αλλα βγαζει καποιο γελιο κυριως λογω της παρανοιας που επικρατει ωρες ωρες, και επισης περναει και διαφορα μηνυματα..
(Ας λεμε και την αληθεια, παιζει η Vergara, αυτο φτανει απο μονο το για να το δεις!)
Γουσταρω πολυ τον Phil, και συνειδητοποιω οτι ο Ed O' Neill ειναι πολυ καλος ηθοποιος..
Al Bundy ftw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Μπορεί να ξαναρχίσω : downton abbey,the borgias,masked rider fouze.
moxa15
Διάσημο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω αρχισα lost
Καλό κουράγιο
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Angelicaa
Νεοφερμένος
Αλλα μπορω να πω οτι τωρα το καλοκαιρι μεσα σε 4 μερες ειδα στο youtube ολα τα επεισοδια απο τις Σαββατογεννημενες -33 στο συνολο- ......
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
εγω ειμαι στην 7η σεζον του las vegas ...δυστυχως τωρα με το φοιτητικο σπιτι εχω αρκετο καιρο να δω αλλα σιγα σιγα θα το συνεχισωΕγω εχω δει το CSI Las Vegas ολες τις σεζον, το CSI New York ολες τις σεζον και το House επισης ολες τις σεζον! Μιλαμε για καψιμο...
dimitris 96
Νεοφερμένος
marioanna
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Κριμα που τελειωσε....θα ηθελα να δω εστω μια φορα και τις 4 αδερφες μαζιαλλα που....
christos4
Εκκολαπτόμενο μέλος
ην εβλεπα τωρα στο σταρ, και μερικά πράγματα μου φαινόντουσαν αστεία, τόσο σε ερμηνεία όσο και σε εφέ, αλλά παλιά ήμουν πορωμένος!! τα εχω δει όλα τα επεισόδια, με τη σειρά!!
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Two and a half men (απλα επικο χιουμορ και ατελειωτες ατακες)
Chuck
shit my dad says
the big bang theory
how i met your mother(Aπο τις πιο αιθεστικες σειρες που δεν βαριεσε κανενα επεισοδειο)
southpark
that 70's show(τα φιλαρακια του 70)
soutpark
Anime:
Death Note
Naruto(το σταματησα στην μαχη ναρυτο με τον ιτισμαρου και εχω να δω 2 χρονια)
Bleach
moxa15
Διάσημο μέλος
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου πρότειναν και το Game of Thrones. Θα δω αν θα το ξεκινήσω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Αντικειμενικός
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.