Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype?
TOTALLY WORTH IT
Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή.
εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις
Alma Libre
Επιφανές μέλος
TOTALLY WORTH IT
Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή.
εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις
φίλοι μου που έχουν δει το sons of anarchy και ξέρουν πόσο το αγαπώ μου είπαν να το δω, αλλά είπα να πάρω κι άλλη γνώμη
δε σας φτάνουν οι δολοφονικές μου γνώσεις δηλαδή, πρέπει να εκπαιδευτώ περαιτέρω;
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy.
Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί.
Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix.
Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα
Guest 986132
Επισκέπτης
Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε
Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή.
On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ).
akikos
Επιφανές μέλος
Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η.
fotinipapa
Νεοφερμένος
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^
Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος.
Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια.
Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει.
Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα.
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^
Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good.
Υ.Γ νομικη θες;;
fotinipapa
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει.
Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει.
χαχα πραγματι
αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου
btw
εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/
ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows
η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο.
StargazerLily
Νεοφερμένος
kostasgian2
Νεοφερμένος
Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται;
Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται;
H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά
akikos
Επιφανές μέλος
Πολύ καλή σειρά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.