thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμέσως μετά το TBBT.
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos/keratsini
Νεοφερμένος
Το prison break το θεωρώ την καλύτερη σειρά ever. Επίσης έχω παρακολουθήσει lost,doctor house,southpark και από ελληνικές μου άρεσε το παρα πέντε,50-50, και ουκ(το πιο ψαγμένο χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση κατά την γνώμη μου.). Αυτό το καλοκαίρι όμως το κάψιμο λέγεται two and a half men
Αν εξαιρέσεις το doctor house συμφωνούμε 100% απλώς εγώ θα βάλω και το game of thrones.
Deidara
Νεοφερμένος
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον εχω δει τα εξης (ολοκληρωμενα)
Prison Brake
Lost
Boston Legal
Grey's Anatomy
Glee
TBBT (απο 3 φορες ολες τις σεζον)
How i met your mother (απο 2 φορες ολες τις σεζον)
30 rock
Scrubs
Friends (3 φορες ολες τις σεζον)
Gossip Girl
House MD
Lie to me
Community
καθως και προσφατα:
Damages (top σειρα)
Game of Thrones
και τωρα ειμαι στην περιοδο των ανιμε εχω δει
Death note
One piece
Bleach (top)
και ατμ Naruto εξισου μαματο
Και βεβαιως η αγαπημενη μου που πιστευω δυσκολα θα ξαναυπαρξει σειρα που θα με κανει να χω τοσο αναμεικτα συναισθηματα.. The Shield την προτεινω ανεπιφυλακτα
Βεβαια μπορει να ξεχναω κανα 2 but w/e
λοιπόν έχουμε και λέμε: Naruto(απλά respect) , Bleach , Death note από anime... ( τώρα τελευταία προσπαθώ να δω και το one piece αλλά κάτι με χαλάει σε αυτό) και από σειρές: prison break, heroes, the walking dead (που διεκόπη και περιμένω συνέχεια- αμήν και πότε),how i met your mother, vampire diaries!!!!!
Το Onepiece γενικα για να το δεις πρεπει να εισε ψιλοκαμενος με ανιμε..ειδικα οταν εχεις δει bleach και naruto πρωτα που δεν βαριεσαι επισοδιο πως να δεις OP π πρεπει να περιμενεις 20 και 30 επισοδια για να δεις δειγμα fight αλλα αυτο βοηθαει πολυ στο να δεθεις με τους ηρωες και την στιγμη του fight νιωθεις μεγαλυτερη ενταση..Γενικα ομως απο storyline πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα και γενικα ο luffy δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα οπως τους αλλους 2 main chars και δεν εχει καποιο booster καθε φορα που παει να χασει..(βλ hollowfication, nine tails κλπ-Αν και τωρα στα μανγκα γαμαει και δερνεΙ). Εγω καθησα και το ειδα γιατι ειχα πορωση απο μικρος που το εβλεπα στο αλτερ αν και μερικες φορες ελιωνα στην καρεκλα.. Γενικα αμα εχεις ελευθερο χρονο εινε οτι πρεπει (η αρχη ειναι το θεμα μετα θα αναγκαζεσε να βλεπεις τα επισοδια γιατι θα θες επιτελους να δεις το boss fight καθε φορα)
Siritoss
Νεοφερμένος
Από anime έχω δει μόνο One Piece, αλλά έχω ψιλολιώσει στα manga.
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον εγώ δεν πορώνομαι με σειρές
μόνο με ανιμε...είχα καταντήσει να βλέπω 8 επεισόδια την ημέρα... είμαι τραγική ούτε 10 δεν μπορώ να δω -.-....αλλά τέλος πάντων είναι γεγονός ότι αργώ να τελειώσω ανιμε.......
ααα ναι και μου αρεζε πολύ το glee...ε με αυτό μπορώ να πω ότι πορώθηκα
Siritoss
Νεοφερμένος
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
grey's anatomy (TOP!)
smallville (top για οσους λατρευουν σουπερμαν!)
house MD (οι καλυτεροι ειναι οι πρωτοι κυκλοι)
prison break (δεν χρειαζεται συστασεις)
friends
falling skies (το καινουριο του φετινου καλοκαιριου, το οποιο ειναι πολυ καλα γυρισμενο. με παραγωγο τον στίβεν σπίλμπεργκ!)
τωρα επισης βλεπω πολυ συχνα και τα:
two and a half men
detective monk
charmed
και γενικα όλο το star
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
*vasia*
Νεοφερμένος
Τη λατρεύω αυτή τη σειρά!!!!!!!!
Deidara
Νεοφερμένος
Το Onepiece γενικα για να το δεις πρεπει να εισε ψιλοκαμενος με ανιμε..ειδικα οταν εχεις δει bleach και naruto πρωτα που δεν βαριεσαι επισοδιο πως να δεις OP π πρεπει να περιμενεις 20 και 30 επισοδια για να δεις δειγμα fight αλλα αυτο βοηθαει πολυ στο να δεθεις με τους ηρωες και την στιγμη του fight νιωθεις μεγαλυτερη ενταση..Γενικα ομως απο storyline πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα και γενικα ο luffy δεν εχει καποια ιδιαιτεροτητα οπως τους αλλους 2 main chars και δεν εχει καποιο booster καθε φορα που παει να χασει..(βλ hollowfication, nine tails κλπ-Αν και τωρα στα μανγκα γαμαει και δερνεΙ). Εγω καθησα και το ειδα γιατι ειχα πορωση απο μικρος που το εβλεπα στο αλτερ αν και μερικες φορες ελιωνα στην καρεκλα.. Γενικα αμα εχεις ελευθερο χρονο εινε οτι πρεπει (η αρχη ειναι το θεμα μετα θα αναγκαζεσε να βλεπεις τα επισοδια γιατι θα θες επιτελους να δεις το boss fight καθε φορα)
καλά αστό... μεχρι να δω μαχη μου βγαινει η πιστη καθε φορα .. και το κακο ειναι οτι μη εχοντας διαβασει το manga του δν ξερω και ποια επεισοδια ειναι fillers οποτε αναγκαστικα τα βλεπω ολα!!!! μονο το στορυ αξιζει ομως... προσωπικα οι characters ειναι πολυ καρικατουρες και με χαλαει
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Το trailer της καινούριας season που παίζεται τώρα:
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Αντικειμενικός
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.