Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο οποιοσδήποτε θα το έκανε. Θέμα επιβίωσης δε φταίει αυτός που ερωτεύτηκε την αδερφή του και αυτή τον έκανε ότι ήθελε. Τώρα ξυπνάει νομίζω. Δεν ξέρω εμένα είναι από τους αγαπημένους μου
ναι μωρέ ο καημένος..πλάκα μου κάνεις??!! εγώ πιστεύω ότι ο τζέιμι βαθιά μέσα του είναι ακριβώς όπως και η σέρσει.
τους μόνους lannister που συμπαθώ είναι ο τύριον και ο tommen
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
ναι μωρέ ο καημένος..πλάκα μου κάνεις??!! εγώ πιστεύω ότι ο τζέιμι βαθιά μέσα του είναι ακριβώς όπως και η σέρσει.
Και η Myrcella ελπίζω να είναι καλή και όχι όπως η μάνα της. (λογικά θα παίξει σημαντικό ρόλο από εδώ και πέρα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι ακριβώς spoiler, αλλά περισσότερο μαντεψιά. Και εγώ πιστεύω ότι θα πεθάνουν πολλοί, αλλά όχι η Daenarys... Valar Morghulis λένε στην σειρά, αν δεν ξέρετε τι σημαίνει κοιτάξτε το.
βασικά έχω διαβάσει και κάτι..αλλά δεν θέλω να κάνω σπόιλερ..πάντως ναι συμφωνώ σε αυτό που λές. θεωρώ πως η Daenerys θα θριαμβεύσει στο τέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ντάξει και o little finger σκότωσε την άλλη που τον είδε να φιλάει τη σανσα. Σιγάναι μωρέ ο καημένος..πλάκα μου κάνεις??!! εγώ πιστεύω ότι ο τζέιμι βαθιά μέσα του είναι ακριβώς όπως και η σέρσει.
Πολύ προβλέψιμο να θριαμβεύσει η ντανυβασικά έχω διαβάσει και κάτι..αλλά δεν θέλω να κάνω σπόιλερ..πάντως ναι συμφωνώ σε αυτό που λές. θεωρώ πως η Daenerys θα θριαμβεύσει στο τέλος
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ντάξει και o little finger σκότωσε την άλλη που τον είδε να φιλάει τη σανσα. Σιγά
Πολύ προβλέψιμο να θριαμβεύσει η ντανυ
ναι και αυτόν τον απεχθάνομαι τώρα που μου τον θύμησες..αλλά εντάξει αυτή ήταν και λίγο παλαβή αν δεν το είχες προσέξει
Johnny15
Επιφανές μέλος
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Littlefinger έχει τον σεβασμό μου επειδή είναι πανούργος κακός
και λίγο παιδεραστής νομίζω
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Θεότρελη ήταν κ αυτή απλά το ανέφερα γιατί κάνανε το ίδιο πράγμα για να επιβιώσουνναι και αυτόν τον απεχθάνομαι τώρα που μου τον θύμησες..αλλά εντάξει αυτή ήταν και λίγο παλαβή αν δεν το είχες προσέξει
Εγώ πιστεύω πολύ ότι αυτός θα στρογγυλοκαθισει στο θρόνο με τη σανσα βασίλισσα του στο τέλος πάντως
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
εγώ τον snow θέλω στον θρόνο
Και αυτός παίζει. Ειδικά αν ισχύουν οι φήμες. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει οκ
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και αυτός παίζει. Ειδικά αν ισχύουν οι φήμες. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει οκ
οι φήμες αυτές πως προέκυψαν??
Johnny15
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
οι φήμες αυτές πως προέκυψαν??
Υποθέτω κάποιοι πορωμενοι με τα βιβλία κάνουν σενάρια
Btw εννοούσα ότι ο σνοου είναι ταργκαρυεν και απλά ο Σταρκ τον ανέλαβε. Λεπτομέρειες δε θυμάμαι
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σάνσα θέλω να πεθάνει βασικά.
γιατί καλέ??
Btw εννοούσα ότι ο σνοου είναι ταργκαρυεν και απλά ο Σταρκ τον ανέλαβε. Λεπτομέρειες δε θυμάμαι
δεν θα έπρεπε να ήταν ξανθός??
Johnny15
Επιφανές μέλος
γιατί καλέ??
Από το 1ο επεισόδιο μέσα στην χαζομάρα είναι.
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από το 1ο επεισόδιο μέσα στην χαζομάρα είναι.
ναι όντως αλλά είναι καλούλα
memento_mori
Νεοφερμένος
Ο Rhaegar Targaryen απήγαγε την Λιάνα [αδερφή του στάρκ] και την κρατούσε "όμηρη". Όταν την βρήκε ο Νεντ ήταν στο κρεββάτι γεμάτο αίματα και της είχε υποσχεθεί κάτι. Από την μία,μπορούμε να ερμηνεύσουμε το γεγονός αυτό ως θάνατος της Λιάνας λόγω γέννας και αίτημα να μεγαλώσει ο Νεντ το παιδί της.
Επίσης ο Νεντ έχει πει μια φορά στην γυναίκα του,ότι ο Τζον είναι του ίδιου αίματος. Όχι γιός,αλλά ίδιου αίματος. Και πριν πεθάνει σκεφτόταν το μυστικό που δεν αποκάλυψε στον Τζον.
Τέλος,η Ντεϊνέρις έχει δει όραμα με γαλάζια τριαντάφυλλα στον τοίχο. Τοίχος = Τζον , τριαντάφυλλα = Λιάνα.
It would make sense,αν ο Τζον είναι όντως ταργκάριεν,αλλά πολύ εύκολο φαίνεται για τον Μάρτιν.
Βτω,για αυτούς που διάβασαν τα βιβλία
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τον Λάνσελ Λάνιστερ τρόμαξα να τον γνωρίζω Μετά από την κουβέντα με τη Σέρσει κατάλαβα ποιος είναι.
Οι δράκοι της Καλίσι παρα αγρίεψαν.Ανυπομονώ για meeting Τύριον/Καλίσι.
Ωραίο το flashback με τη Σέρσει στην αρχή του επεισοδίου.
Δεν συμπαθώ τον Στάνις ούτε εκεινη την κοκκινομάλλα σκύλα.Δεν έπρεπε να φερθούν έτσι στον Rayder.Πολύ χάρηκα που ο Σνόου έριξε το βέλος.
Το μόνο μείον είναι ότι δεν έδειξε Άρια στο επεισόδιο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Wow τόση λεπτομέρεια δεν την ήξερα η αλήθεια είναι. Ο rhaegar ήταν ο αδερφός της ντανυ σωστά ? Γιατί θα έβγαζε το Παιδί του ντρογκο rhaego προς τιμήν του αδερφού της αν θυμάμαι καλά. Οπότε αν ισχύει ο snow είναι ανιψιός της και ίσως ο πιο δίκαιος διάδοχος... ΧμμΟ Rhaegar Targaryen απήγαγε την Λιάνα [αδερφή του στάρκ] και την κρατούσε "όμηρη". Όταν την βρήκε ο Νεντ ήταν στο κρεββάτι γεμάτο αίματα και της είχε υποσχεθεί κάτι. Από την μία,μπορούμε να ερμηνεύσουμε το γεγονός αυτό ως θάνατος της Λιάνας λόγω γέννας και αίτημα να μεγαλώσει ο Νεντ το παιδί της.
Επίσης ο Νεντ έχει πει μια φορά στην γυναίκα του,ότι ο Τζον είναι του ίδιου αίματος. Όχι γιός,αλλά ίδιου αίματος. Και πριν πεθάνει σκεφτόταν το μυστικό που δεν αποκάλυψε στον Τζον.
Τέλος,η Ντεϊνέρις έχει δει όραμα με γαλάζια τριαντάφυλλα στον τοίχο. Τοίχος = Τζον , τριαντάφυλλα = Λιάνα.
It would make sense,αν ο Τζον είναι όντως ταργκάριεν,αλλά πολύ εύκολο φαίνεται για τον Μάρτιν.
Βτω,για αυτούς που διάβασαν τα βιβλία
Πιστεύετε,ότι ο Jon θα ζήσει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.