Guest 712911
Επισκέπτης
Καλό το φινάλε όντως. Όχι όπως το προηγούμενο που το άφησε σε cliffhanger, αλλά καλό όπως και να έχει. Με τους wolves δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερα τι παίζει. Επίσης τι παίζει με τον πάτερ, τα έχασε και αυτός. Ελπίζω να πεθάνει στην επόμενη
Η επιστροφή του Μόργκαν στα θετικά.
Καλά ναι ο πάτερ πότε θα πεθάνει;;;; -.- Λέω οκ μία φορά να σωθεί, δύο αλλά έλεος! Ωστόσο, κάτι μου λέει ότι ΘΑ ψοφήσει! Μόνο την αγαπημένη μου τετράδα να μην πειράξουν (Ντάριλ, Μισόν, Γκλεν και πλέον Μόργκαν!). Α! Η Κάρολ πολύ αλάνι μας έχει βγει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Συμφωνώ Johnny! Το τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν καθηλωτικό!
Καλά ναι ο πάτερ πότε θα πεθάνει;;;; -.- Λέω οκ μία φορά να σωθεί, δύο αλλά έλεος! Ωστόσο, κάτι μου λέει ότι ΘΑ ψοφήσει! Μόνο την αγαπημένη μου τετράδα να μην πειράξουν (Ντάριλ, Μισόν, Γκλεν και πλέον Μόργκαν!). Α! Η Κάρολ πολύ αλάνι μας έχει βγει.
Αν κρατήσουν τη ροή των κομικς δεν θα τους πειράξουν Μισον και Γκλεν είναι ασφαλείς για αρκετό καιρό. Ο Νταρυλ δεν υπάρχει στα κομικς αλλά είναι αγαπημένος οπότε δε παθαίνει τίποτα. Και ο Μοργκαν πρακτικά ξεκινάει από την 6η σεζόν. 2 -3 σεζον ολοκληρες στο main cast τις αξίζει οπωσδήποτε. Για να μην πω ότι έπρεπε να είναι από πέρυσι.
Θα εκνευριστώ αν οι wolves είναι αυτοί οι δυο τρελάρες που είδαμε. Θέλω να είναι πολλοί και χειρότεροι απο αυτούς και να γίνει μάχη επιπέδου governor στην αλεξανδρια. Άντε γιατί όσο λιγοστεύουν οι ζωντανοί τόσο δεν έχει πλάκα.
Επίσης απορώ πως δεν έχει πέσει η αλεξανδρια τόσο καιρό.
Αυτά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Επίσης απορώ πως δεν έχει πέσει η αλεξανδρια τόσο καιρό.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Έλα ντε, μέσα όλοι άχρηστοι είναι. Σε κανονικές συνθήκες δεν θα γινόταν αυτό απλώς η σειρά ήθελε μάλλον ένα μέρος όπου θα υπάρχει, ακόμα, ασφάλεια. Κανονικά γίνεται και φασαρία εκεί θα μάζευε πολλούς παραπάνω walkers, όπως στην φυλακή, αλλά βλέπουμε να περνάνε κανα δυο το πολύ.
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Το επεισόδιο 18 από το Arrow είναι τρομερό!!!
αχ αλήθεια; Και έχω αφήσει τα 3 τελευταία με το χθεσινό.
Johnny15
Επιφανές μέλος
αχ αλήθεια; Και έχω αφήσει τα 3 τελευταία με το χθεσινό.
Και εγώ
Guest 712911
Επισκέπτης
Δείτε το και εσείς και πείτε μας αν θέλετε πώς σας φάνηκε! ^^
Johnny15
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Χθες αποφάσισα να συνεχίσω Game of thrones πριν βγουν τα καινούρια. Είδα 6 επεισόδια μέχρι το 3χ09. Το 1 ήταν καλύτερο από το άλλο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Also, πρόσεχε ποιους συμπαθείς στο Game of Thrones. Νομίζω έπρεπε να το είχες καταλάβει μέχρι τώρα
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Άντεεεεε.
Also, πρόσεχε ποιους συμπαθείς στο Game of Thrones. Νομίζω έπρεπε να το είχες καταλάβει μέχρι τώρα
Τι να καταλάβω;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Έλα ρε γιατί; Α και τον Τύριον ξέχασα.
Τι να καταλάβω;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
E θέλω να πιστεύω οτι οι συγκεκριμένοι θα ζήσουν για αρκετό καιρό ακόμη.
Αν πεθάνουν και οι συγκεκριμένοι πριν το φινάλε τουλάχιστον δεν πάει καλά ο τύπος.
λολ τελειώνει κιολας? νωρίς τη θυμήθηκα κάποτε θα βαλω να δω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.