Μόνο εγώ έχω αρχίσει να ψιλοβαριέμαι το arrow;
Και εγώ βρίσκω την 3η σεζόν, στο σύνολο της, κάπως μέτρια, ειδικά σε σχέση με τις προηγούμενες δυο. Το mid season finale το βρήκα φοβερό επεισόδιο, αλλά τα υπόλοιπα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.
Η βαρεμάρα συμβαίνει για διάφορους λόγους:
α) Ο χαρακτήρας του Oliver μου μοιάζει λίγο douchebag αυτήν την σεζόν. Δεν είναι τόσο σκοτεινός/awesome όσο στις προηγούμενες, ακόμα και το acting του έχει κατέβει επίπεδα. Οι φάτσες του μοιάζουν ψεύτικες κάπως.
β) Screening time σε δευτερέυοντες χαρακτήρες. Έχουμε φάει στην μούρη Λόρελ, Φελίσιτι, Πάλμερ, Θία, Μέρλιν κλπ, ενώ η ανάπτυξη του Oliver έχει μείνει πολύ στάσιμη.
γ) Η ανακύκλωση του Μέρλιν. Έχουμε πάλι ως "κακό" τον Μέρλιν, αλλά παρόλο που είναι κακός ο Όλιβερ για κάποιον λόγο παίρνει το μέρος του αντί να τον βγάλει από την μέση. Ο Μέρλιν ήταν καλός vilain για την πρώτη σεζόν, αλλά τον έχω βαρεθεί μεχρι τώρα.
δ) Πολύ επανάληψη της θλίψης του θανάτου της Σάρα. Παιδιά, και εγώ στεναχωρήθηκα. Αλλά τόσα επεισόδια με συζητήσεις της Λόρελ και του πατέρα της που προσπαθούσε να το κρύψει γινόντουσαν κουραστικές.
ε) Λόρελ (σόρρυ, την μισώ ακόμα

)
Βέβαια έχω ακόμα ελπίδες για αυτήν την σεζόν, κυρίως λόγω του vilain, του Ra's Al Ghul. Μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Πιστεύω θα κορυφωθεί η σειρά προς το τέλος, ή τουλάχιστον ελπίζω.
Και τα ζόμπια μία από τα ίδια...
Καλά ναι, εδώ και κάτι χρόνια μια από τα ίδια είναι

Τώρα πήγαν στην Alexandria και θα κάτσουν εκεί πέρα πολυυυυυ καιρό απ' ότι νομίζω, οπότε chill out και μην περιμένεις πολλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.