memento_mori
Νεοφερμένος
Υπάρχουν unaired στο game of thrones?
Κάτι έχω ακούσει για 1-2 διαφορετικές εκδοχές του πρώτου επεισοδίου. Με διαφορετική Daenerys και Cersei.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εχω ξεκινησει supernatural εδω και 2 μηνες περιπου (ειχα τελειωσει walking dead και βαριομουν να περιμενω καθε βδομαδα το καινουριο). Ο 1ος κυκλος ηταν λιγο κουραστικος γιατι ειχε πολλα filler αλλα στους επομενους υπηρχε περισσοτερη εξελιξη στην βασικη υποθεση. Ειδικα ο 3ος και ο 4ος ηταν φοβεροι. Τωρα ξεκινησα τον 5ο. Πολυ καλη σειρα σε σχεση με αλλες υπερφυσικες που τα εφε ειναι τελειως ψευτικα.
Εγώ άργησα να τελειώσω 1ο κύκλο αλλά τον 2ο και τον 3ο τους ρούφηξα.
Τώρα είμαι 4ο, 3ο επεισόδιο και θα δω μεθαύριο πάλι.
Ναι και εμένα μου αρέσει πολύ που δεν φαίνεται τόσο ψεύτικο.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σέρλοκ είμαι 2ο κύκλο Πολύ καλύτερος από τον 1ο.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Η Άμπυ θεά . Σαν την αδερφή μου ακούστηκες τώρα.Άρχισα να βλέπω πάλι ncis τα μεσημέρια που βαριέμαι. Πολύ ωραία αστυνομική σειρά. Ενδιαφέρουσες υποθέσεις ο 12ος κύκλος. Γλυκούλα η καινούρια. Μετά θα βάλω να δω και τον πρoηγούμενο να δω πως έφυγε η Ζίβα. Θέλω να γίνω Αμπυ.
Εγώ θυμάμαι και την 1η πριν τιν Ζίβα.Πωπω πόσο καιρό έχω να δω Ncis. Από τότε που το βαζε στο Star . Πέρσι ήταν;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Η Άμπυ θεά . Σαν την αδερφή μου ακούστηκες τώρα.
Εγώ θυμάμαι και την 1η πριν τιν Ζίβα.Πωπω πόσο καιρό έχω να δω Ncis. Από τότε που το βαζε στο Star . Πέρσι ήταν;
A και γω τη θυμάμαι! Κειτ δεν τη λέγανε?
Και γω στο σταρ το έβλεπα αλλά 2+ χρόνια πριν.. δε νομίζω να έχει δείξει από 11ο και μετά
αχ είναι πολύ κιουτ ο Τονυ όταν του λείπει η Ζιβα
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν τα έχω δει τα καινούρια. Και δεν έχω χρόνο να το χώσω κ αυτό κάπου.A και γω τη θυμάμαι! Κειτ δεν τη λέγανε?
Και γω στο σταρ το έβλεπα αλλά 2+ χρόνια πριν.. δε νομίζω να έχει δείξει από 11ο και μετά
αχ είναι πολύ κιουτ ο Τονυ όταν του λείπει η Ζιβα
Αλλά μπορώ να φανταστώ.Πάντα ταίριαζαν
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Δεν τα έχω δει τα καινούρια. Και δεν έχω χρόνο να το χώσω κ αυτό κάπου.
Αλλά μπορώ να φανταστώ.Πάντα ταίριαζαν
χαχαχαχ και γω πρέπει να είχα μείνει κάπου 7ο-8ο κύκλο με το σταρ και τώρα έπιασα τα φετινά.
Ναιι αλλά ίσως να είναι καλύτερα που έφυγε για να γυρίσει για το φινάλε (όταν είναι να γίνει) να είναι μαζί...
και η Άμπυ με τον ΜακΓκι επίσης
Johnny15
Επιφανές μέλος
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενδιαφερομουν να ξεκινησω αλλα ρωτησα ενα φιλο μου που ειχε δει τα 3-4 πρωτα και μου ειπε οτι βαρεθηκε τελειως. Τωρα βεβαια γουστα ειναι αυτα, εχει και καλη βαθμολογια παντως. Μια σειρα που ειναι καλη και θελω να δω καποια στιγμη ειναι το Boardwalk Empire.Το Outlander το έχει ξεκινήσει κανένας?
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ειμαι στα μεσα της 5ης αλλα αντεχω ακομη (αν και βλεπω τον κορεσμο στον οριζοντα ). Παντως η καθε season supernatural ειναι πολυ απλωμενη και καποια στιγμη οντως βαριεσαι, ειδικα οταν δεν προχωραει και πολυ η υποθεση. Χαθηκε η μαγεια των 3 και 4.Είμαι 6η σίζον supernatural και νιώθω πως σέρνεται.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής.Προχωράω λιγότερο αργά από ότι συνηθως λόγω εξεταστικής αλλα ευελπιστώ μέσα στο μήνα να φτάσω 4η σεζόν.
Ο Τζέσι είναι φοβερός αν και μου 'χει κολλήσει το yo Πολύ ωραία δομημένοι οι χαρακτήρες και η πλοκή.Γενικά μέχρι στιγμής δε με έχει απογοητεύσει καθόλου και ελπίζω όσο πάει να καλυτερεύει.
Σέρλοκ σήμερα θα τελειώσω 2ο κύκλο ^^ Το 2x02 πολύ καλό επεισόδιο. Λατρεύω το δίδυμο Τζον-Σέρλοκ .
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μόνο που με χαλάει είναι οι βορειοϊρλανδικές προφορές, αλλά είχα παρόμοιο θέμα και με το True Detective που τελικά κατάφερα να απολαύσω χωρίς να με ενοχλεί ιδιαίτερα. Και παίζει και η γλυκιά μου Gillian Anderson. ^_^
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγω ειμαι στα μεσα της 5ης αλλα αντεχω ακομη (αν και βλεπω τον κορεσμο στον οριζοντα ). Παντως η καθε season supernatural ειναι πολυ απλωμενη και καποια στιγμη οντως βαριεσαι, ειδικα οταν δεν προχωραει και πολυ η υποθεση. Χαθηκε η μαγεια των 3 και 4.
Τελικά έφτιαξε η 6η μετά το 9ο. Τώρα μένει το φινάλε 6ης να δω αλλά βαριέμαι αυτές τις μέρες.
Χτες είδα τυχαίο επεισόδιο Game Of Thrones.
Άλλαξα λίγο γνώμη.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Τελικά έφτιαξε η 6η μετά το 9ο. Τώρα μένει το φινάλε 6ης να δω αλλά βαριέμαι αυτές τις μέρες.
Χτες είδα τυχαίο επεισόδιο Game Of Thrones.
Άλλαξα λίγο γνώμη.
η 6η σεζόν ήταν η πιο βαρετή κατ' εμε
Alma Libre
Επιφανές μέλος
η 6η σεζόν ήταν η πιο βαρετή κατ' εμε
Εγώ λατρεύω 3η και 4η μέχρι στιγμής.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Αντικειμενικός
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.