xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ξεκίνησα να βλέπω Μερλιν είχα δει παλιά μερικά επεισόδια στον ΑΝΤ1!
Χαλια ειναι ρεεεεεε!
Εγω ξαναρχισα να βλεπω 10η εντολη!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Μου αρέσουν γενικά ταινίες-σειρές τέτοιας εποχής!Χαλια ειναι ρεεεεεε!
Εγω ξαναρχισα να βλεπω 10η εντολη!!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μου αρέσουν γενικά ταινίες-σειρές τέτοιας εποχής!
Αααααααααα εχεις δει tudors;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
χμμ...όχι! για πες υπόθεση κ.λ.π!Αααααααααα εχεις δει tudors;
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Πρόκειται για μια μεγαλόπρεπη παραγωγή με την υπογραφή του Μάικλ Χιρστ ( «Elizabeth») που είχε προϋπολογισμό 35.000.000 δολ.! Στην Ελλάδα προβλήθηκε το καλοκαίρι από το Mega με μεγάλη επιτυχία... Απολαύστε τη γοητευτική, χαρισματική, διεστραμμένη αλλά αληθινή ιστορία του Βασιλιά Ερρίκου σε ενσάρκωση ενός από τους πιο αγαπητούς ζεν πρεμιέ της εποχής
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Οι υπόλοιπες σειρές είναι γατάκια
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Από πάντα έβλεπα και Doctor Who, τον Ιούλιο όλοι που βλέπαμε αυτήν την σειρά νομίζαμε ότι θα ήταν ο τελευταίος κύκλος και ήταν πραγματικά απογοητευτικό (αλλά ο Doctor δεν πεθαίνει ποτέ ) Ανυπομονώ για τα καινούργια επεισόδια από Σεπτέμβριο.
Πέρα από αυτές τις 2 βλέπω και Ben 10
sydney96
Δραστήριο μέλος
$Johnny$
Νεοφερμένος
Και φανατικα Big bang Theory , Two and Half man , How i met your mother !!!!!
Tα δυο πρωτα αρχισα να τα βλεπω πριν απο χρονια και οχι τωρα που τα παιζει και η TV
sou24
Νεοφερμένος
επίσης αρκετά πρόσφατα κόλλησα και με το glee
sydney96
Δραστήριο μέλος
εγώ βλέπω φανατικά grey's anatomy, criminal minds, και bones !
επίσης αρκετά πρόσφατα κόλλησα και με το glee
Στην αρχή καλό είναι αλλά στη συνέχεια γίνεται λιγάκι βαρετό και κουραστικό.
sou24
Νεοφερμένος
έχουν και πιο ωραία τραγούδια ( κατά τη γνώμη μου)
sydney96
Δραστήριο μέλος
εμένα μου αρέσουν περισσότερο ο 2 και ο 3 κύκλος
έχουν και πιο ωραία τραγούδια ( κατά τη γνώμη μου)
Ναι ε;Ε γούστα είναι αυτά.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Τώρα που τέλειωσε ο House σκέφτομαι να αρχίσω να βλέπω Grey's Anatomy.Τόσα χρόνια έβλεπα House και τώρα θέλω οπωσδήποτε μια καλή ιατρική σειρά.Ωστόσο έχω τις αμφιβολίες μου για το Grey's Anatomy.Την προτείνετε;Ξέρετε καμιά άλλη καλύτερη;
Το Grey's Anatomy σαπουνόπερα είναι που τυχαίνει οι περισσότεροι να είναι γιατροί, δεν έχει υποθέσεις.
Μια ωραία ιατρική σειρά είναι το Royal Pains, o πρωταγωνιστής δεν είναι σαν τον Χάουζ αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Το Grey's Anatomy σαπουνόπερα είναι που τυχαίνει οι περισσότεροι να είναι γιατροί, δεν έχει υποθέσεις.
Μια ωραία ιατρική σειρά είναι το Royal Pains, o πρωταγωνιστής δεν είναι σαν τον Χάουζ αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας.
Ναι κι εγώ κάτι τέτοιο νομίζω.Γι' αυτό έχω τις αμφιβολίες μου και είπα να ρωτήσω.
Royal Pains είπες ε;Θα το κοιτάξω,ευχαριστώ.Ε καλά δεν περιμένω να βρω άλλο σαν τον House.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ναι κι εγώ κάτι τέτοιο νομίζω.Γι' αυτό έχω τις αμφιβολίες μου και είπα να ρωτήσω.
Royal Pains είπες ε;Θα το κοιτάξω,ευχαριστώ.Ε καλά δεν περιμένω να βρω άλλο σαν τον House.
Καλά σαν τον House δεν υπάρχει,
ένας χαρακτήρας που μοιάζει κατά πολύ στον House είναι ο Doctor Who, ή θα την λατρέψεις αυτήν την σειρά ή θα την σιχαθείς
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Αντικειμενικός
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.