*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι άσε είμαι διακοπές και έχω μείνει πίσω
Έχει και πολλά επισόδεια κάθε σεζόν:/
Και κάτι ακόμα....
ΨΌΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΆΘΡΙΝ
χαχα κατάλαβα! καλύτερα πιο πολλά επεισόδια να το χορταίνεις!!! ;-) μη βιάζεσαι πάντως να δεις τον klaus τώρα έχει και δικιά του σειρά να τον βλέπουμε πιο πολύ
η Katherine στο τέλος του 4ου κύκλου παθαίνει αυτό που πραγματικά της αξίζει!!!
τώρα αναμένουμε τη συνέχεια σε 2 μήνες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Τι παθαίνει;;;;; *.*χαχα κατάλαβα! καλύτερα πιο πολλά επεισόδια να το χορταίνεις!!! ;-) μη βιάζεσαι πάντως να δεις τον klaus τώρα έχει και δικιά του σειρά να τον βλέπουμε πιο πολύ
η Katherine στο τέλος του 4ου κύκλου παθαίνει αυτό που πραγματικά της αξίζει!!!
τώρα αναμένουμε τη συνέχεια σε 2 μήνες...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Τι παθαίνει;;;;; *.*
είσαι σίγουρη ότι θες να μάθεις από τώρα? είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις του φινάλε και του 4ου κύκλου!!! για αυτην ειδικά είναι χειρότερο κ από θάνατο
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Ναι άσε είμαι διακοπές και έχω μείνει πίσω
Έχει και πολλά επισόδεια κάθε σεζόν:/
Και κάτι ακόμα....
ΨΌΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΆΘΡΙΝ
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ξεκινάω με Dexter, συνεχίζω με Suits και κραταω το Breaking Bad για το τέλος να το δω με την άνεσή μου.
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
είσαι σίγουρη ότι θες να μάθεις από τώρα? είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις του φινάλε και του 4ου κύκλου!!! για αυτην ειδικά είναι χειρότερο κ από θάνατο
Χαχα, όντως πολύ μεγάλη έκπληξη!πολύ το χάρηκα...άντε δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσει η επόμενη σεζόν!!!
The Walking Dead...απλα δεν μπορεις να σταματησεις..Παρο ημουν και ακομα και εκει εβλεπα.Την προτεινω ανεπιφυλακτα
Μπορείς να μου πεις λίγο γενικά τι υπόθεση έχει;;
Lucas D.Hagg
Εκκολαπτόμενο μέλος
zombie apocalypse...δες το οσο cult και αν ακουγεται,αξιζειΜπορείς να μου πεις λίγο γενικά τι υπόθεση έχει;;
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναιιι *.* έλα ρε πες θα σκάσωείσαι σίγουρη ότι θες να μάθεις από τώρα? είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις του φινάλε και του 4ου κύκλου!!! για αυτην ειδικά είναι χειρότερο κ από θάνατο
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αα εγώ για το tvd δεν έχω πολλή αγωνία, εμένα με νοιάζει τι θα γίνει με τον Κλαους και την Καρολαιν και το παιδί του Αν και νομίζω έπρεπε να το πάρει η Ρεμπεκα αλλά και έτσι καλά έκατσε η ιστορια...Χαχα, όντως πολύ μεγάλη έκπληξη!πολύ το χάρηκα...άντε δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσει η επόμενη σεζόν!!!
;
Ναιιι *.* έλα ρε πες θα σκάσω
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Για εμενα οση τηλεθεαση εχει κανει το walking dead συνολο δεν το εχει κανει καμια σειρα σε 3 χρονια.Στην 4η σεζον θα σπασει τα κοντερ να μου το θυμασαι.The Walking Dead...απλα δεν μπορεις να σταματησεις..Παρο ημουν και ακομα και εκει εβλεπα.Την προτεινω ανεπιφυλακτα
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα υπέρτατοΓίνεται άνθρωπος
Ο ελάιζα είναι άψογος. Έχει γαμάτο ύφος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Είναι μανάρι.Ο ελάιζα είναι άψογος. Έχει γαμάτο ύφος
Και είναι πιο δυνατός από τον Κλάους μπίτσιζ που σας αρέσει.
Μόνο που δεν τον σκοτώνει.
cha0s
Περιβόητο μέλος
24, Alcatraz, Ben Hur, Californication, Chuck, Cleveland Show, CSI, Demons, Dexter, FlashForward, Friends, Futurama, Grey's Anatomy, Hawaii 5-O, Heroes, HouseMd, It's Always Sunny In Philadelphia, Kyle XY, Lost, Make It Or Break It, Metalocalypse, NCIS, Numb3rs, One Tree Hill, Pretty Little Liars, Roommates, Spartacus: Blood and Sand, Teen Wolf, The Diary Of Anne Frank, The Mentalist, The Vampire Diaries, Under the Dome, Warehouse 13,
Gate4
Επιφανές μέλος
Κοίτα μανάρι δεν θα τον έλεγα αλλά έχει γαμάτο υφάκι *.*Είναι μανάρι.
Και ο κλάους είναι τέλειος.. Κακός αλλά και αυτό υπέροχο είναι
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Πήγε να ξεκάνει την Μπόνυ (ο Κλάους) και θες να τον συμπαθώ.Κοίτα μανάρι δεν θα τον έλεγα αλλά έχει γαμάτο υφάκι *.*
Και ο κλάους είναι τέλειος.. Κακός αλλά και αυτό υπέροχο είναι
Όχι.Βέβαια παίρνει αυτό που το αξίζει.Το σαχλοκούδουνο την Καρολάιν.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Λοιπόν: Απο τις σειρές που γράφω κάτω, τις περισσότερες τις έχω δει ολόκληρες, άλλες τις έχω δει μισές, και άλλες 5-6 επεισόδια απο την κάθε σειρά, αλλά τις παράτησα γιατί ήταν μάπα (όπως το TeenWolf)
24, Alcatraz, Ben Hur, Californication, Chuck, Cleveland Show, CSI, Demons, Dexter, FlashForward, Friends, Futurama, Grey's Anatomy, Hawaii 5-O, Heroes, HouseMd, It's Always Sunny In Philadelphia, Kyle XY, Lost, Make It Or Break It, Metalocalypse, NCIS, Numb3rs, One Tree Hill, Pretty Little Liars, Roommates, Spartacus: Blood and Sand, Teen Wolf, The Diary Of Anne Frank, The Mentalist, The Vampire Diaries, Under the Dome, Warehouse 13,
Εγώ απο αυτές έχω δει: Californication (Μετρημένα τρια επεισόδια), CSI (και απο τα τρια, και το Trilogy όποτε προλαβαίνω), Dexter ( 8) ), Hawaii 5-O, Τρία επεισόδια απο Χάουζ, ολόκληρο το Kyle XY αν θυμάμαι καλά, είχα πάθει και κόλλημα με αυτή τη σειρά, και λίγο Vampire Diaries.
Είναι μανάρι.
Δεν θέλω να ακούω για τον Κλάους απο χτες το βράδυ, δε θέεεελω.
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ την συμπαθώ την καρολάιν από τότε που έγινε βαμπίρΠήγε να ξεκάνει την Μπόνυ (ο Κλάους) και θες να τον συμπαθώ.
Όχι.Βέβαια παίρνει αυτό που το αξίζει.Το σαχλοκούδουνο την Καρολάιν.
Την μπόνι πάλι ούτε καν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 188 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- greekgohan
- Φινεύς
- sofopotour
- BatGuin
- angies
- Obi-Wan Kenobi
- hello1234
- tsiobieman
- Scandal
- Serj Tankian
- dmav
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Joji
- Sofos Gerontas
- ZoumeroMpifteki
- Steliosgkougkou
- constansn
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- El_
- Paragontas7000
- iiTzArismaltor_
- Giorgkalo
- Nala
- Polkiu
- chester20080
- theo93
- fockos
- thenutritionist
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- johnsala
- desperate-ambitious!
- GeorgePap2003
- kiyoshi
- George_dr
- sophiaa
- Steliosalm
- spring day
- Sherlockina
- Stelios725
- bruh_234
- Unboxholics
- Athens2002
- oups
- theodoraooo
- Apocalypse
- nimbus
- alpha.kappa
- Johanna Mark
- Citylights
- charmander
- Απροσάρμοστη
- Αναστασία197
- Maynard
- katia.m
- Kitana
- Pharmacist01
- Marple
- ggl
- ougka pougka
- emilyfan85
- snowy
- Εριφύλη
- Mammy Nun
- Than003
- F1L1PAS
- srg96
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- angeloskar
- KingPoul
- Anonymous0
- Φραπεδοφιλόσοφος
- vasilis123321
- Phys39
- VasoGrimes
- louminis
- Giii
- V@Per
- globglogabgalab
- Viedo
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Freddys
- Κασσιόπη
- Chris_Kon
- Melina K.
- J.Cameron
- Alma Libre
- NightOwl
- Ggpg
- cel123
- Vasilis2000kak
- eri548
- SlimShady
- Slytherin
- Superhuman
- nick 3484
- stefan
- Rene2004
- Kostakis45
- Thanos_D
- tslef8
- den antexw allh apotyxia
- Jocaste
- Steffie88
- nucomer
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- ΘανάσοςG4
- Maraaki21
- lnesb
- Serotonin
- T C
- Jack of Spades
- Marianna35
- barkos
- American Economist
- guest18
- roud
- CoolCowboy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.